چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

سوپ بر کشایر


ـ مواد لازم:
پیاز: ۱ عدد
آرد سفید: ۱ قاشق سوپ‌خوری
کره: ۱ قاشق سوپ‌خوری
فلفل: ۱ عدد
برگ دهمست: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
نمک: ۱ قاشق مربا‌خوری
فلفل سفید: ۰.۴ قاشق مربا‌خوری
آب: ۲ فنجان
شکر: ۲ قاشق سوپ‌خوری
خامه: ۰.۵ فنجان
ذرت زرد آب پز: ۱ فنجان
کلم پیچ قرمز: ۴ عدد
ـ طرز تهیه:
پیاز و کره را مدت پنج دقیقه پخته و آن را دائم هم بزنید . برگ دهمست، فلفل‌دانه و آرد را به آن مخلوط کرده مدت دو دقیقه بپزید. سس رب گوجه‌فرنگی و نمک و فلفل و آب‌جوش را در آن ریخته باز مدت بیست دقیقه هم بزنید. ذرت را اضافه کرده ده دقیقه دیگر بپزید و آن را از پوره صافکنی بگذارانید. قبل از کشیدن، زرده تخم‌مرغ و خامه را مختصری زده و رویش بریزید.


همچنین مشاهده کنید