چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

سوپ ژولین


ـ مواد لازم:
هویج: ۵۰۰ گرم
توت: ۲ عدد
شلغم: ۵۰۰ گرم
کلم: قدری
جعفری ساطوری شده: قدری
کرفس خرد شده: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
کاهو: ۱ عدد
کره: ۱ قاشق سوپ‌خوری
نخود‌فرنگی: قدری
ـ طرز تهیه:
تره‌فرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چای‌خوری نمک و شکر روی آن بپاشید. سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود. همین که مختصری سرخ کردید. آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یک‌ساعت و نیم بجوشد. سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخود‌فرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یک‌ساعت دیگر بجوشد و جعفری را در زمان کشیدن سوپ بروی آن بریزید.


همچنین مشاهده کنید