سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

سوپ سیب‌زمینی


ـ مواد لازم:
گوشت گوسفند: ۱۰۰۰ گرم
کره: ۷۵ گرم
سیب‌زمینی: ۷۵۰ گرم
پیاز: ۷۵ گرم
نمک: قدری
فلفل: قدری
ـ طرز تهیه:
یک کیلو گوشت را در سه لیتر آب بپزید و در ظرف دیگر، ۷۵۰ گرم سیب‌زمینی را با آب پخته و پوستش را بکنید. آبگوشت را صاف کرده سیب‌زمینی را به‌صورت پوره درآورید و آن را در آبگوشت حل کنید مواظب باشید پوره سیب‌زمینی گلوله گلوله نشود. اگر آب آبگوشت کم بود، قدری آب گرم به آن اضافه کنید.
مقدار ۷۵ گرم کره را در ظرفی آب کرده و ۷۵ گرم پیاز را نازک بریده در آن بریزید و دو سه دقیقه آن را هم بزنید و سپس آن را در سوپ ریخته قدری نمک و فلفل بریزید و بگذارید سی دقیقه بجوشد. سوپ آماده است.


همچنین مشاهده کنید