پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

سالاد تند حبوبات


ـ مواد لازم:
لوبیا قرمز: ۴۲۵ گرم
لوبیا چشم بلبلی: ۴۲۵ گرم
نخود: ۴۲۵ گرم
فلفل دلمه سبز و قرمز: هر کدام یک چهارم
تربچه: ۶ عدد
پیازچه: ۲ عدد
ـ مواد لازم برای تهیه سس سالاد:
زیره سبز: یک قاشق مربا خوری
سس گوجه: یک قاشق مربا‌خوری
روغن زیتون: سه قاشق مربا‌خوری
آبلیمو: یک قاشق مربا‌خوری
سیر: یک حبه کوبیده و له‌شده
سس فلفل تند: یک قاشق چای‌خوری
ـ طرز تهیه:
لو بیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و نخود را به صورت جداگانه می‌پزید و پس از پختن آن را در سبدی می‌ریزید تا آب آن خوب گرفته شود بعد از آن این مواد را در یک کاسه بزرگ و مناسب می‌ریزید و فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای را به قطعات کوچک تقسیم می‌کنید.
شش عدد تربچه را به حلقه‌های خیلی نازک می‌بریم. سپس فلفل‌های دلمه‌ای قرمز و سبز و تربچه‌ها را به حبوبات پخته شده اضافه می کنیم در این مرحله پیازچه‌ها را نیز که به صورت حلقه‌حلقه بریده‌ایم به مواد اضافه می‌کنیم.
در کاسه کوچک و مناسبی روغن زیتون، سس گوجه، سس فلفل، سیر کوبیده و آب‌ لیمو ترش و زیره را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا کاملا مخلوط شوند. سس تهیه‌شده را روی ظرف حاوی مواد سالاد می‌ریزیم و آن را به خوبی هم می‌زنیم و سپس مقداری از ساقه پیاز را که بریده‌ایم روی سالاد ریخته و سالاد را تزئین می‌کنیم. این مواد را باید به مدت یک ساعت در یخچال نگه داشت و پس از یک ساعت سالاد را میل کرد.


همچنین مشاهده کنید