پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
خوراک ماهیچه
ـ مواد لازم: |
گوشت ماهیچه گوسفندی: ۳ عدد |
پیاز: ۱ عدد |
هویج: ۴ عدد |
نمک: ۱ قاشق مرباخوری |
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری |
فلفل: کمی |
پیاز ریز سفید: ۰.۵ کیلو |
ـ طرز تهیه: |
ماهیچه را خوب شسته موی آن را میگیریم. پیاز را پوسکنده به چهار قسمت میکنیم. هویج را شسته و میتراشیم. ماهیچه و پیاز و هویج و نمک و فلفل را با یک فنجان آب در دیگ بخار میریزیم و روی اجاق میگذاریم و بلافاصله سرپوش را روی آن قرار میدهیم. |
وقتی که جوش آمد و سرپوش شروع به تکانخوردن کرد آتش زیر دیگ را کم میکنیم بهطوری که تکان سرپوش خیلی ملایم باشد و به این صورت فشار داخل دیک ۱۵ پوند است و از این زمان به بعد سه ربع ساعت کافی است تا ماهیچه بپزد و خواهید دید که بهراحتی گوست آن از استخواه جدا میشود. |
آبگوشت و پیاز را از صافی توری رد میکنیم که گوشتهای پیاز هم رد بشود سپس یک قاشق آرد را در این آبگوشت حل کرده در قابلمه کوچکی ریخته میگذاریم تا غلیظ شود ماهیچه را در دیس قرار میدهیم هویجها را دور آن میچینیم و سس را روی آن میدهیم. این نوع خوراک را میتوان با پیازهای سفید سرو نمود. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب مجلس شورای اسلامی پاکستان رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم مجلس ایران و پاکستان
فضای مجازی سیل کنکور شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس سلامت فراجا قتل وزارت بهداشت قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو تورم قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی ایران خودرو بازار خودرو سایپا بورس قیمت سکه
ترانه علیدوستی تلویزیون سریال کتاب سینمای ایران تئاتر سینما انقلاب اسلامی شعر
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه فرهنگیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترکیه عملیات وعده صادق اتحادیه اروپا
فوتبال استقلال پرسپولیس فوتسال باشگاه پرسپولیس بازی باشگاه استقلال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا لیگ برتر
هوش مصنوعی فیلترینگ تسلا تبلیغات ایلان ماسک همراه اول فناوری اپل ناسا
سلامت روان داروخانه دوش گرفتن یبوست