جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

جوجه کباب در فر


ـ مواد لازم:
جوجه مرغ: ۷۵۰ گرم
زعفران: قدری
پاپریکا: قدری
روغن زیتون: ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه‌ای: قدری
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
قطعات جوجه را آماده می نمائیم و در سس روغن زیتون و آبلیمو می‌خوابانیم و بعد آنها را به سیخ می کشیم (سیخ‌ها باید کوتاه باشند به‌طوری که که در فر جا بگیرند) و سیخ‌های کباب را در سینی فر می‌چینیم و فر را با حرارت ۴۵۰ درجه گرم می‌کنیم و سینی روغن زیتون و آبلیمو به آن می‌زنیم (بدیهی است در فر هم باید سیخ شامل قطعات سینه را کمی بعد از سایر سیخ‌های بال و ران در سینی قرار داد) وقتی کباب‌ها کمی برشته شدند حرارت را به ۳۵۰ درجه می‌رسانیم و می‌گذاریم مغز آنها نیز کاملاً بپزد باید دقت کرد که کباب در نهایت پختگی باشد ولی خشک نشود و مدت طبخ در فر برای این نوع کباب سه ربع تا یک‌ساعت می‌باشد.


همچنین مشاهده کنید