سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

کارشناسی علوم و صنایع غذائی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)


هدف دوره تربيت کارشناس مواد غذائى است. فارغ‌التحصيلان اين دوره امور زير را مى‌توانند عهده‌دار شوند:
- ادارهٔ واحدهاى توليدى و آزمايشگاهي.
- کار در آزمايشگاه‌هاى مواد غذائى کارخانجات براى نظارت و کنترل در امور توليد و ساخت مواد غذائي.
- ادامهٔ تحصيل و تکميل دانش فنى در سطوح کارشناسى ارشد و بالاتر.
نياز جامعه به تهيه مواد غذائى سالم، بهداشتى و انتقال و گسترش تکنولوژى صنايع غذائى پيشرفتهٔ دنيا و حضور کارشناسان در امر نظارت و کنترل و ساخت مواد غذائى و کاهش ضايعات مواد غذائى اهميت و ضرورت اين دوره روشن مى‌شود.


همچنین مشاهده کنید