پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

برداشت


تربچه را در دفعات مکرر برداشت مى‌کنند. در اين‌صورت کيفيت محصول بهتر خواهد بود، و ضايعات يعنى درصد غده‌هاى غيرقابل عرضه کاهش خواهد يافت.اگر تربچه به موقع برداشت نشود، اغلب پوک مى‌شود يعنى بافت گوشت غده حالت پنبه‌اى به‌خود گرفته ومزه خوبى ندارد، علت اين است که فضاى بين سلولى غده بيش از حد گسترش مى‌يابدو نرم مى‌شود و همان‌طورى‌که اشاره شد کيفيت آن نيز به‌طور نامطلوب تغيير مى‌يابد.
راه‌هاى پيشگيرى از پوک شدن غده‌هاى تربچه:
- انتخاب ارقام مناسب
- برداشت به‌موقع
- جلوگيرى از هر گونه توقف در رشد


همچنین مشاهده کنید