لوبياسبز مانند اغلب حبوبات پس از سبز شدن يک دوره رشد کند را بايد پشت سر بگذارد. احتياجات اصلى لوبيا به مواد غذائى درحدفاصل بين گل دادن و برداشت قرار دارد. دادن کود حيوانى به محصول لوبيا معمول نيست ولى بهتر است به محصول قبلى يا بهزمينى که در سال آينده لوبياکارى مىشود کودحيوانى داد.
براى تعيين مقدار کود شيميائى وضعيت زمين را از نظر مقدار مواد آلى يا هوموس بايد در نظر گرفت. لوبيا در زمينهائى که از نظر هوموس فقير هستند نسبت به نمک حساسيت نشان خواهد داد ولى در زمينهاى هوموسى مىتوان کود شيميائى زيادترى مصرف کرد.
بهعلت حساسيت لوبيا به نمک بايد ازت را در دو مرحله يکى قبل از کاشت و ديگرى بهصورت کود سرک در مرحله شروع گل مصرف کرد. در سبزىکارى پيشرفته تمام کود را قبل از کاشت مىدهند. با وجود اين اگر پس از سبز شدن لوبيا هوا نامساعد يعنى سرد باشد مقدار ۲۵ تا ۳۰ کيلوگرم در هکتار ازت داده مىشود.
ساير عمليات داشت
پس از سبز شدن بذر بلافاصله بايد سلهشکنى انجام گيرد، زيرا لوبيا نسبت به سله خاک حساسترين سبزى مىباشد. ضمناً اگر بهموقع آبيارى نشود ساقهاى که در حال خارج شدن از خاک مىباشد مىشکند. براى جلوگيرى بايد در مرحله کاشت تا سبز شدن کامل سطح خاک مرطوب باشد.