سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

جدول ترکیبات و ارزش غذائی چغندرقند، تفاله و ملاس


نزديک به ۷۵ درصد چغندرقند را آب و ۲۵ درصد آن را ماده خشک تشکيل مى‌دهد، ۲۰ درصد ماده خشک شامل ساکارز و مواد قندى محلول در آب و ۵ درصد ديگر را مواد غيرمحلول در آب تشکيل مى‌دهد.
  جدول ترکيبات و ارزش غذائى چغندرقند، تفاله و ملاس
مواد متشکله
برگ و طوقه
چغندر تازه
تفاله تازه تفاله خشک
تفاله خشک
ملاس‌دار
ملاس چغندر
درصد ماده خشک ۱۶/۷ ۱۰/۰ ۹۱/۰ ۹۲/۰ ۷۷/۰
خاکستر ۳/۶ ۰/۴ ۳/۶ ۵/۷ ۸/۲
الياف خام ۱/۸ ۲/۰ ۱۹/۰ ۱۶/۰ ۰/۲
چربى خام ۰/۴ ۰/۲ ۰/۶ ۰/۵ ۰/۹
ان.اف.اى ۸/۲ ۶/۵ ۵۸/۷ ۶۰۷ ۶۱۹/۰
پروتئين خام ۲/۷ ۰/۹ ۹/۱ ۹/۱ ۶/۷
پروتئين قابل هضم ۲/۰ ۰/۴ ۴/۱ ۶/۰ ۲/۳/۰
جمع مواد غذائى هضم شدنى ۱۱/۰ ۷/۰ ۶۶/۰ ۶۸/۰ ۵۸/۰
کلسيم ۰/۱۷ ۰/۰۹ ۰/۶۸ ۰/۵۶ ۰/۱۶
فسفر ۰/۰۴ ۰/۰۱ ۰/۰۱ ۰/۰۸ ۰/۰۳
انرژى مغناطيسى به کيلو کالرى ۳۸۶/۰ ۲۴۶/۰ ۲۳۷۰/۰ ۲۶۲۸/۰ ۲۰۸۸/۰


همچنین مشاهده کنید