سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

جدول ویژگی‌های شیمیائی خوراک جوجه و نیمچه گوشتی برطبق استاندارد ایران


   جدول ويژگى‌هاى شيميائى خوراک جوجه و نيمچه گوشتى برطبق استاندارد ايران
شماره شرح ۰-۵ هفتگى ۶-۸ هفتگى
۱ حداکثر رطوبت % ۱۰ ۱۰
۲ حداکثر خاکستر کل% ۸ ۸
۳ حداکثر خاکستر غيرمحلول در اسيدکلريدريک ۲ ۲
۴ حداقل پروتئين خام% ۲۱ ۱۹
۵ حداقل چربى يا مواد قابل حل در اتر% ۲/۵ ۲/۵
۶ حداقل اسيد لينولئيک% ۱ ۱
۷ حداقل الياف خام (فيبر)% ۴ ۴
۸ حداکثر نمک طعام ۰/۵ ۰/۵
اسيدهاى آمينه
۹ حداقل ليزين% ۱/۱۰ ۱
۱۰ حداقل متيونين ۰/۴۵ ۰/۴۰
۱۱ حداقل متيونين + سيستين% ۰/۸۲ ۰/۷۲
۱۲ حداقل آرژنين ۱/۱۰ ۱
۱۳ حداقل هيستيدين% ۰/۳۹ ۰/۳۷
۱۴ حداقل تريپتوفان% ۰/۱۹ ۰/۱۸
۱۵ حداقل گليسين + سرين ۰/۹۷ ۰/۹۲
۱۶ حداقل لوسين ۱/۳۵ ۱/۲۸
۱۷ حداقل ايزولوسين ۰/۷۳ ۰/۶۹
۱۸ حداقل ترئونين ۰/۶۵ ۰/۶۲
۱۹ حداقل والين ۰/۰۸۱ ۰/۷۷
۲۰ فنيل‌آلانين ۰/۶۷ ۰/۶۴
۲۱ فنيل‌آلانين + تيروزين% ۱/۳۱ ۱/۲۵
مواد معدنى
۲۲ کلسيم% ۱ ۱
۲۳ فسفر کل% ۰/۸۰ ۰/۸۰
۲۴ فسفر قابل استفاده% ۰/۴۵ ۰/۴۵
۲۵ سديم% ۰/۲۴ ۰/۲۴
۲۶ پتاسيم % ۰/۲۴ ۰/۲۴
۲۷ کلر% ۰/۱۲ ۰/۱۲
۲۸ منگنز برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۶۶ ۶۶
۲۹ آهن برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۵۰ ۵۰
۳۰ روى برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۶۰ ۶۰
۳۱ مس برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۵ ۵
۳۲ يد برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۰/۴۲ ۰/۴۲
۳۳ سلنيم برحسب ميلى‌گرم و کيلوگرم ۰/۱۰ ۰/۱۰
۳۴ منيزيم برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۶۰۰ ۶۰۰
ويتامين‌ها
۳۵ ويتامين A برحسب واحد بين‌المللى در کيلوگرم ۹۰۰۰ ۹۰۰۰
۳۶ ويتامين D3 برحسب واحد بين‌المللى در کيلوگرم ۱۵۰۰ ۱۵۰۰
۳۷ ويتامين E برحسب واحد بين‌المللى در کيلوگرم ۱۵ ۱۵
۳۸ ويتامين K برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۲ ۲
۳۹ ويتامين B1 برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۲ ۲
۴۰ ريبوفلاوين برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۵/۵ ۵/۵
۴۱ اسيدپانتوتنيک ميلى‌گرم در کيلوگرم ۱۴ ۱۴
۴۲ نياسين برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۴۰ ۴۰
۴۳ پيريدوکسين ميلى‌گرم در کيلوگرم ۳ ۳
۴۴ اسيد فوليک برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۰/۸۵ ۰/۸۵
۴۵ بيوتين برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۰/۲۰ ۰/۲۰
۴۶ ويتامين B12 برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۰/۰۱۳ ۰/۰۱۳
۴۷ کولين برحسب ميلى‌گرم در کيلوگرم ۱۶۰۰ ۱۶۰۰
۴۸ حداقل انرژى متابوليسم برحسب کيلوکالرى در کيلوگرم ۲۸۵۰ ۲۸۵۰


همچنین مشاهده کنید