جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا


بهنام علمشاهی : باید کاری کرد!


بهنام علمشاهی : باید کاری کرد!
«بهنام علمشاهی» هم مانند پدر و دیگر اعضای نزدیک خانواده من‌جمله پسرعموهایش از کودکی با موسیقی آشنا بوده. شرکت علمشاهی (آوای نکیسا) که سال‌هاست در زمینه تولید و پخش آثار موسیقی خوانندگان کشورمان فعالیت می‌کند، را آنها مدیریت می‌کنند. چند سال پیش بود که وی اولین اثرش را روانه بازار کرد و استقبال از آن به شکلی بود که خودش هم تعجب کرد، اما جنس صدایش طوری بود که مردم، بهنام علمشاهی را در جامعه موسیقی کشور پذیرفتند. اولین آلبوم او «بگوبگو» بود و پس از آن بلافاصله دومین اثرش هم به نام «یه دنده» روانه بازار شد، پس از این آلبوم مدتی به استراحت پرداخت تا با نگاهی جدید به موسیقی پاپ، بازگشتی پرفروغ داشته باشد و همین‌گونه هم شده آلبوم جدید او با نام «نیستی تو» مدتی است که روانه بازار شده و با اینکه تب موسیقی مثل گذشته نیست، اما فروش قابل‌توجهی داشته است. با این خواننده جوان در عرصه هنر به گفتگو نشستیم...
در ماه اردیبهشت به دنیا آمدم، دو برادر و یک خواهر دارم و خودم هم فرزند سوم خانواده‌ام و فوق‌‌دیپلم معماری هستم.
● فعالیت موسیقی
در یک خانواده اهل موسیقی به دنیا آمدم به همین خاطر از دوران کودکی با موسیقی آشنا شدم (شرکت آوای نکیسا متعلق به علمشاهی‌ها می‌باشد) در سال ۱۳۸۰ اولین آلبومم را با اسم «بگوبگو» و سال بعد هم آلبوم دومم را تحت عنوان «یک دنده» روانه بازارکردم.
● معروف‌ترین قطعه
فکر می‌کنم بهترین قطعه‌ام «نه این‌ور و نه اون ور»و پس از آن «بی‌وفا» باشد این قطعه به خاطر شعر و ریتمش توانست به خوبی با مخاطبان ارتباط برقرار کند.
● نیستی تو
«نیستی تو» نام آلبوم جدیدم است که چند هفته پیش به بازار عرضه شد و کار ساخت آن یک سال به طول انجامید. این آلبوم ده قطعه دارد که ۸ قطعه آن جدید و دو قطعه آن از کارهای پرطرفدار گذشته‌ام است، این آلبوم در همین مدت کوتاه هم به شدت مورد توجه علاقمندان موسیقی قرار گرفت در این آلبوم «سعید حسین» به عنوان آهنگساز و میلاد آزادفر به عنوان ترانه‌سرا با من همکاری دارند جا دارد همین‌جا از هر دو به خاطر تلاش‌های بی‌وقفه‌شان تشکر کنم.
● رپ
موسیقی رپ مثل شلوار دمپا گشاد می‌ماند یعنی امروز مد می‌شود و فردا از مد می‌رود، تب موسیقی رپ این روزها به شدت بالاست بسیاری از خوانندگان پاپ ما هم به این موسیقی روی آوردند البته ما کارهای رپ خوب هم داریم اما در برخی موارد ما اشعاری را می‌شنویم که واقعا مبتذل است و بدتر از همه زمانی که کلیپ‌های سطح پایین برای این‌گونه موسیقی‌ها می‌سازند و شبکه ماهواره‌ای هم آن را پخش می‌کنند.
● احترام به پیشکسوت
متاسفانه این روزها احترام پیشکسوت در محافل موسیقی از بین رفته است، در گذشته ما خودمان اگر مرحوم ناصر عبداللهی را می‌دیدیم از چند متر مانده به احترام ایشان می‌ایستادیم. من آن زمان تازه آلبوم اولم به بازار آمده بود و ناصر از من خواست که آلبومم را برایشان امضا کنم برای من که آن زمان یک جوان تازه کار بودم این حرکت ایشان درس بزرگی بود در حالی که ما دیگر شاهد چنین احتراماتی نیستیم، این روزها هر کسی که از راه می‌رسد در عالم خوانندگی خودش را مدعی می‌داند.
● موسیقی مجاز
با وجود شبکه‌های ماهواره‌ای و حجم انبوه کار‌های غیرمجاز و از آن طرف پشت خط ماندن‌های آلبوم‌های مجاز، موسیقی مجاز ما آهسته آهسته در حال فراموش شدن است چرا که خوانندگان مجاز ما نمی‌توانند روی آلبومشان تبلیغات آن‌چنانی انجام دهند از طرفی به خاطر نداشتن حق کپی رایت در ایران سود چندانی از آلبومشان نصیبشان نمی‌شود و به همین خاطر دیر یا زود فراموش می‌شوند. باید کاری کرد!
● نه این ور، نه اون ور
جالب‌ترین برخوردی که با مردم داشتم این بود اوایل زمانی که مردم نام من را نمی‌دانستند و تنها کلیپ‌هایم را دیده بودند وقتی من را در خیابان می‌دیدند می‌گفتند، نه این‌ور نه اون ور.
● طرفدار صدا
برادر کوچکترم آروین گیتار می‌نوازد و با وسواس و حساسیت خاص پیگیر کارهایم است.
● تشکر از ارشاد
از مسئولین وزارت ارشاد تشکر می‌کنم که در چند سال اخیر، بی‌دلیل به حذف خواننده‌ای مبادرت نورزیدند، از طرفی به جوانان بهای بیشتری دادند و جوانان هم سعی کردند در چارچوب قانونی ترانه‌هایی بسازند و بخوانند که برای شنونده شنیدنی باشد. اگر بخواهیم پاپ کشور، حرفی برای گفتن داشته باشد، باید تقابل دوطرفه باشد و در این راه کمک مسئولین ارشاد می‌تواند بسیار موثر باشد.
● توقع از نشریات
گاهی‌‌اوقات، آدم با تعدادی از خبرنگاران به گفتگو می‌نشیند و حرف‌هایی می‌زند که منظور از آن کمک به موسیقی است، اما در کمال تعجب می‌بینیم پس از چاپ که حرف‌هایتان تحریف و به گونه‌ای به آن پرداخته می‌شود که به دنبال خود، حاشیه خواهد داشت... امیدوارم خبرنگاران رعایت بیشتری می‌کنند و افراد هنرمند را به حاشیه نبرند.
● کنسرت ارکیده برای بانوان
گروه موسیقی پاپ ارکیده اولین گروه موسیقی پاپ بانوان ایران که در سال ۷۹ به سرپرستی ارکیده حاجی‌وند تشکیل شد و توانست به موفقیت قابل‌توجهی در بین بانوان برسد. این گروه از ۹ نفر تشکیل شده و اعضای آن همگی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه موسیقی به شمار می‌روند.
این گروه ۳ و ۴ مردادماه در تالار وحدت کنسرت خواهند داشت و بلیت‌‌فروشی آن در تالار وحدت و به شکل اینترنتی به نشانیwww.Iranconcert.comآغاز شده است.
بابک عباسی
منبع : مجله خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید