سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

کوکو قارچ


● مواد لازم :
قارچ ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
آرد یک قاشق سوپخوری
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا قارچ را با حرارت بالا به همراه یک قاشق سوپخوری آب لیمو تفت می دهیم
در یک ظرف تخم مرغ ها را کامل به هم میزنیم تا کف کند بعد ارد گندم و نمک وفلفل را اضافه می کنیم پیاز داغ را به همرا قارچ سرخ شده به موادمان اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم. در تابه روغن را داغ کرده و موادمان را داخل آن می ریزیم پس از سرخ شدن یک طف بر میگردانیم تا طرف دیگر کوکو نیز سرخ شود.
شادی
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید