پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

دلمه فلفل


دلمه فلفل
۱۵۰ گرم ماكارونی معمولی یا ماكارونی سبز با طعم اسفناج ۱، قاشق سوپخوری روغن زیتون۱، عدد پیاز متوسط (حدود ۱۵۰ گرم)، خردشده۲، حبه سیر كوبیده۲، عدد فلفل كوچك ریز خردشده،نیم كیلو گوشت چرخ كرده۵۰۰، گرم گوجه فرنگی پوست گرفته و خردشده۸۰، گرم برگ اسفناج خردشده۱، قاشق چایخوری پودر ارگانو۲، عدد فلفل دلمه ای متوسط سبز رنگ۲، عدد فلفل دلمه ای متوسط قرمز۲، عدد فلفل دلمه ای متوسط زرد.
ماكارونی را به شیوه معمولی در ظرف بزرگی از آب جوش و نمك پخته و آبكش كنید. قبل از ریختن ماكارونی در آب جوش آن را از وسط نصف كنید.
روغن را در تابه ای داغ كنید. سیر، پیاز و فلفل قرمز خردشده را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس گوشت چرخ كرده را افزوده و تفت دهید تا گوشت كاملاً سرخ شده و برشته شود. گوجه فرنگی را اضافه كنید و بگذارید به جوش بیاید. ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید تا مخلوط غلیظ شود. اسفناج را بیفزایید و بگذارید بجوشد تا اسفناج نرم شود.در این مدت غذا را چندبار هم بزنید. آن را از روی اجاق بردارید و پودر ارگانو را همراه با ماكارونی اضافه كنید. سر فلفل ها را با یك كارد تیز بریده و جدا كنید. هنگام خرید فلفل دلمه ای فلفل هایی را كه فرم متقارن و مناسبی دارند انتخاب كنید. دانه های داخل فلفل را جدا كرده و خارج كنید. یك ظرف پیركس را كمی چرب كنید. هر یك از فلفل ها را با مخلوط گوشت و ماكارونی پر كنید. سر فلفل ها را دوباره در جای خود قرار دهید و آنها را در ظرف پیركس بچینید. ظرف پیركس را بدون درپوش در فر قرار دهید و دلمه را به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه فلفل ها پخته و اندكی برشته شوند در فر با درجه متوسط بپزید و سپس سرو نمایید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید