پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

کتلت برنجی


کتلت برنجی
● مواد لازم :
▪ برنج ۵/۱ پیمانه
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
▪ پیاز ۱ عدد
▪ گوشت چرخ‌کرده ۱۲۵ گرم
▪ تخم مرغ آب‌پز ۱ عدد
▪ جعفری خردشده ۳ قاشق غذاخوری
▪ زرشک ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب‌لیمو ۲ قاشق غذاخوری
▪ روغن یک لیوان
● طرز تهیه :
برنج را با آب و نمک بپرید و مواظب باشید له نشود سپس آبکشی کنید تا کاملاً آب آن خارج شده برنج را چرخ کرده به آن نمک و ادویه و تخم‌مرغ اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری شود پیاز را رنده کرده درون روغن تفت دهید تا طلایی شود گوشت چرخ کرده را به آن افزوده کمی تفت دهید سپس جعفری خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، زرشک خیس خورده ( یک ربع بخیسانید ) آبلیمو و تخم مرغ آب‌پز رنده شده را افزوده خوب هم بزنید . نصف استکان آب اضافه کنید و در ظرف بگذارید تا گوشت بخارپز شود ، سپس کنار بگذارید تا سرد شود از خمیر برنج یک گلوله برداشته ، داخل آن را سوراخ کنید و از مواد تفت داده شده داخل آن بریزید و کتلت را کاملاً گلوله کرده به طوری که خمیر روی مواد تفت داده شده را بگیرد روغن را درون ماهی‌تابه ریخته وقتی داغ شد حرارت را کم کنید و کتلت‌ها را درون آن سرخ کنید .
منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان


همچنین مشاهده کنید