پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
کوکوی سبزیهای زمستانی
در فصول سرد سال در کشور ایتالیا کوکویی پخته میشود که درواقع مخلوطی از سبزیجات مختلف فصل شامل ترهفرنگی، اسفناج و فلفل دلمهای قرمز و تخممرغ است.
برای پخت این کوکو، زمان زیادی لازم نیست، پس آن را برای شام امشب بپزید و لذت ببرید.
● مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:
▪ ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
▪ یک عدد فلفل دلمهای قرمز بزرگ (نگینی خرد شود)
▪ یک قاشق چایخوری زیره سبز
▪ ۳ عدد ترهفرنگی حدود ۴۵۰ گرم (خلالی خرد شود)
▪ ۱۵۰ گرم برگ اسفناج
▪ ۵ عدد تخممرغ بزرگ
▪ یک قاشق سوپخوری ریحان تازه خرد شده
▪ یک قاشق سوپخوری جعفری تازه خرد شده
▪ نمک و فلفل به میزان کافی
▪ دوسوم پیمانه پنیر پارمسان (برای سرو درصورت دلخواه)
● طرز تهیه:
۱) تابه متوسطی آماده کرده و روغن زیتون را در آن بریزید، سپس تابه را روی شعله اجاقگاز قرار دهید و فلفلدلمهای را در روغن ریخته و روی دمای متوسط اجاقگاز تفت دهید.
برای این منظور ۶ تا ۸ دقیقه زمان نیاز است. در طول این مدت مرتب فلفلهای خردشده را هم بزنید. نصف قاشق چایخوری از زیره را نیز در مواد بریزید و یک تا ۲ دقیقه حرارت دهید.
۲ ) حالا تره فرنگی خردشده را به مخلوط فلفل و زیره اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا تره فرنگی نرم شده و بپزد. سپس کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید تا مواد مزهدار شوند.
۳ ) برگهای اسفناج را شسته و همراه آب آن به مواد اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. مدت ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید تا اسفناج در همان آب حاصل از شستن بپزد.
▪ نکته: درصورتی که برگهای اسفناج درشت است، آنها را خرد کنید.
۴) تخممرغها را در کاسه دیگری شکسته و با نمک، فلفل، ریحان، جعفری و باقیمانده زیره مزهدار کنید.
سپس آن را روی سبزیجات پخته داخل تابه ریخته و شعله اجاقگاز را زیادتر کنید تا تخممرغ به اصطلاح خودش را بگیرد و تغییررنگ پیدا کند؛ البته برای این منظور باید در تابه را بگذارید.
۵ ) پس از اینکه سطح زیرین کوکو سرخ شد، شعله بالای فر را روشن کرده و تابه را داخل فر قرار دهید تا روی آن نیز سرخ شود ولی مراقب باشید قهوهایرنگ نشود. در پایان، پنیر پارمسان را روی سطح کوکو رنده کرده و سرو کنید.
▪ نکته: اگرچه مرحله پایانی پخت این کوکو در ایتالیا داخل فر اجاقگاز است ولی اگر اجاقگاز شما فر ندارد، میتوانید پس از سرخشدن قسمت زیرین کوکو، آن را به چند قسمت بریده و پس از برگرداندن تکهها، سطح روی کوکو را نیز سرخ کنید.
منبع : همشهری آنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی سریلانکا کارگران حجاب رهبر انقلاب پاکستان دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور هواشناسی سازمان سنجش تهران فضای مجازی اینترنت سیل شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت سکه ایران خودرو سایپا بورس ارز
تلویزیون سینمای ایران امیر تتلو ترانه علیدوستی کتاب سریال تئاتر شعر مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳ باتری
اسرائیل آمریکا روسیه رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه چین اوکراین اتحادیه اروپا ترکیه طوفان الاقصی
فوتبال استقلال لیگ برتر انگلیس فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس پرسپولیس بارسلونا رئال مادرید
هوش مصنوعی همراه اول ناسا فیلترینگ اپل فناوری ایلان ماسک تبلیغات سامسونگ تیک تاک
سلامت روان فرونشست زمین استرس داروخانه پیری سرکه سیب دوش گرفتن