پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

کتلت مرغ


شرح حال این غذا:
دستور تهیه: برای این کتلت باید از سینه مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را از استخوان طوری جدا می‌کنیم که انتهای بال باقی بماند و پوست سینه را می‌گیریم و کمی آنرا می‌کوبیم به‌طوری که پهن و نازک شود؛ بعد دو سه عدد تخم‌مرغ را در ظرفی می‌شکنیم و با کمی نمک مخلوط می‌کنیم، سپس قطعات سینه را در نان خشک کوبیده شده می‌زنیم و بعد در تخم‌مرغ می‌زنیم و دوباره در نان خشک کوبیده می‌زنیم و دو طرف آنرا در روغن به‌حدی که طلائی شود سرخ می‌کنیم.
منبع : روجین سایت مازندران


همچنین مشاهده کنید