سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

آبگوشت میوه خشک


ـ مواد لازم:
گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
نخود: ۵۰ گرم
لوبیا قرمز: ۵۰ گرم
آب غوره: قدری
چغندر: ۱ عدد
آلو قیسی: قدری
برگه زرد آلو: قدری
آلو بخارا: قدری
گوجه برقانی: قدری
ـ طرز تهیه:
ابتدا چغندر را خرد کنید و سپس ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا را پاک کرده با نیم کیلو گوشت و کمی آب بار کنید. سپس چغندر را ریز ریز خرد نموده آن را با ۲۰۰ گرم قیسی، برگه ی هلو و زرد آلو (و غیره) در دیگ بریزید تا بپزد. پس از پخته شدن اگر مزه‌اش خیلی شیرین بود، یک قاشق آبغوره (و یا سرکه) در آن بریزید.


همچنین مشاهده کنید