یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کباب مرغابی


ـ مواد لازم:
گوشت مرغابی: ۱۲۰۰ گرم
آب لیموترش: ۲.۵ فنجان
پیاز خام خلال شده: ۳ عدد
زعفران: قدری
پاپریکا: قدری
روغن زیتون: ۰.۵ فنجان
کرفس خرد شده: قدری
جعفری شاخه‌ای: قدری
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
مرغابی دارای گوشت سیاه و سفت است که قطعات کباب آن باید با دقت تهیه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پیدا کند.
مرغابی را بعد از تمیز کردن با ۲ تا ۳ لیوان آب یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ بو یا ساق کرفس و چند ساق جعفری می‌گذاریم نیم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تیز پوست آن را می‌کنیم قطعات سینه و ران را جدا می‌کنیم و استخوان‌های سینه را می‌گیریم و سسی از روغن زیتون یا کره آب کرده و آبلیمو و نمک و فلفل آماده می‌کنیم و قطعات گوشت را در سس می‌خوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ می‌کشیم و روی حرارت ملایم کباب می‌کنیم، باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم‌تر باشد و مرتب به آن سس کره و ابلیمو داد تا کاملاً کباب پخته و برشته شود، انواع پرندگان حلال گوشت را به همین طریق می‌توان کباب کرد. نژادهای جوان احتیاج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه می‌توانیم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانیم و کباب کنیم.


همچنین مشاهده کنید