پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

اشکنه با رب انار


ـ مواد لازم:
رب انار: قدری
شکر: قدری
پیاز: ۳ عدد
روغن:  ۱۵۰ گرم
شنبلیله: ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه: ۱ قاشق سوپخوری
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می‌کنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ می‌کنیم در صورت مصرف زرد چوبه آن را اضافه می‌نمائیم‌، بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن می‌ریزیم می‌گذاریم مایه چند جوش بزند به اندازه کافی به آن نمک و فلفل می‌زنیم تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم‌. با کمی نمک مخلوط می‌کنیم و کم کم در مایه اشکنه می‌ریزیم‌، مرتب به‌هم می‌زنیم تا تخم مرغ‌ها یکجا بسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف می‌شکنیم. بعد به آن کمی رب انار یا آب انار اضافه می‌کنیم‌، به این اشکنه هم می‌شود کمی شکر اضافه کرد.


همچنین مشاهده کنید