پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

میگو و سس با مایکروفر


ـ مواد لازم:
میگو تاره: ۵۰۰ گرم
شیر هموژنیزه: ۱ فنجان
آرد سفید: ۱ قاشق سوپ‌خوری
کره: ۱۵۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
آب: ۲ فنجان
جعفری ساطوری شده: قدری
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طزر تهیه سس میگو:
کره را در یک کاسه پیرکس به مدت ۱ دقیقه در مایکروفر با قدرت ۱۰۰% بگذارید سپس آرد را داخل کره بمالید و مدت ۲ دقیقه دیگر در مایکروفر با همان قدرت قرار دهید تا کمی تفت داده شود. شیر را کم کم داخل آرد و کره بریزید و نمک و فلفل به ان اضافه کنید و کاملاً مخلوط را هم بزنید و مدت ۳-۴ دقیقه در مایکروفر با قدرت ۵۰% بگذارید تا سس کمی غلیظ شود سپس خامه را نیز به ان اضافه کنید.
ـ طرز تهیه میگو:
میگوها را از داخل پوست در آورده، تمیز کرده، بشوئید دو لیوان آب در یک ظرف پیرکس بریزید و یک قاشق نمک و فلفل نیز به آن اضافه کنید. ظرف را در مایکروفر با قدرت ۱۰۰% بگذارید تا به جوش آید. سپس میگوها را داخل آن بریزید ۸-۶ دقیقه دیگر در مایکروفر با همان قدرت قرار دهید تا بپزد، بعد میگوها را آبکش کرده و با سس آماده شده مخلوط نموده و کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید.


همچنین مشاهده کنید