شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
دلمه و کوکو
دلمه باید تا آخر طبخ از هم نپاشد و کاملاً درسته بماند و مواد داخل آن خارج نشود. برای این منظور باید حرارت زیر دلمه ملایم باشد و مقدار آبی که برای پختن آن مصرف میشود بهتدریج از کنار ظرف دلمه ریخته شود و بعد از پخته شدن آب دلمه باید کاملاً تبخیر گردد. | |
نکته حساس در تهیه انواع کوکو آن است که روغن کوکو باید کاملاً داغ شود بعد مایه کوکو را در آن ریخت و بهتر است در صورت داشتن فر کوکو را در ظرف نسوز تهیه کرد که راحتتر از ظرف جدا شود و در صورت طبخ در روی آتش یا چراغ باید روی در کوکو را مقداری آتش ریخت تا زیر و روی آن برشته شود. در صورتیکه کوکو را نازکتر درست کردیم احتیاج به آتش نیست در آن را میبندیم و حرارت را ملایم میکنیم. برای تهیه کوکو از ظرف تفلون میتوانیم استفاده کنیم. انواع کوکو را میتوانیم در ظرفهای کوچک نسوز یا تفلون آماده کنیم و بدون اینکه آن را ببریم درسته و قالبی در ظرف برگردانیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی حجاب مجلس دولت سیزدهم دولت رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی گشت ارشاد پاکستان جمهوری اسلامی ایران
تهران قتل شهرداری تهران پلیس هواشناسی سیل کنکور فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان سنجش زنان پایتخت
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سینمای ایران سریال کیومرث پوراحمد تلویزیون سریال پایتخت قرآن کریم موسیقی سینما تئاتر ترانه علیدوستی کتاب مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا لیورپول
هوش مصنوعی گوگل تبلیغات نخبگان مدیران خودرو فناوری اپل ناسا سامسونگ آیفون بنیاد ملی نخبگان
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل