یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
کباب قرقاول
ـ مواد لازم: |
گوشت قرقاول: ۱۲۰۰ گرم |
آب لیموترش: ۲.۵ فنجان |
پیاز خام خلال شده: ۳ عدد |
روغن زیتون: ۰.۵ فنجان |
کرفس خرد شده: قدری |
جعفری شاخهای: قدری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
قرقاول یکی از پرندگانی است که دارای پرهای بسیار زیبا و گوشت بسیار لذیذ است و بهترین خوراک آن به طریق کباب است، معمولاً گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر است، ضمناً این پرنده کمیاب است و تهیه آن به آسانی مقدور نیست در هر حال ما طریقه کباب کردن آن را ذیلا شرح میدهیم. |
پرهای قرقاول را بهدقت میگیریم و پرهای ریز باقیمانده را بهدقت میسوزانیم، بعد آن را میشوئیم و خشک میکنیم و گوشت آن را مثل کباب جوجه قطعه قطعه مینمائیم و در آب لیمو و روغن زیتون میخوابانیم، بعد قطعات آن را بهطوری که سینهها و ران ها جدا باشند به سیخ میکشیم ابتدا رانها را روی آتش کمی برشته میکنیم، بعد سینهها را روی آتش میگذاریم و با حرارت ملایم آنها را برشته میسازیم و سیخها را مرتب پشت و رو میکنیم و از سس روغن زیتون و آب لیمو مرتباً روی قطعات قرقاول میدهیم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود، بدون اینکه مغز آن خشک گردد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر دستگیری پلیس شهرداری تهران سیل قتل وزارت بهداشت کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار بانک مرکزی قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم
تئاتر سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلویزیون سریال حشاشین ازدواج سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی مهران مدیری
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ خورشید
فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور استقلال سپاهان رئال مادرید
اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ ناسا اینترنت بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
خواب بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا