چهارشنبه, ۲۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 12 June, 2024


سیستان و بلوچستان نقطه خروجی کالای سلامت محور
۱۴۰۳/۰۲/۲۵ / خبرگزاری ایسنا / استانها

سیستان و بلوچستان نقطه خروجی کالای سلامت محور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: سیستان و بلوچستان نقطه خروجی کالای سلامت محور محسوب می شود به طوری بیش از ۹۵ درصد کالاهای سلامت محور از خارج استان جهت قاچاق وارد سیستان و بلوچستان می شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: سیستان و بلوچستان نقطه خروجی کالای سلامت محور

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: سیستان و بلوچستان نقطه خروجی کالای سلامت محور محسوب می شود به طوری بیش از ۹۵ درصد کالاهای سلامت محور از خارج استان جهت قاچاق وارد سیستان و بلوچستان می شوند. دکتر حبیب غزنوی شامگاه دوشنبه در نشست با معاون و مدیران حوزه غذا و داروی دانشگاه افزود: فرصت‌های بالقوه سرمایه‌گذاری در بازار دارو، امکان تحقیق و توسعه در زمینه غذا و دارو را فراهم کرده است و باید از فرصت موجود با برنامه ریزی مناسب در این حوزه برای تامین بخشی از نیاز منطقه و  به چرخش در آوردن چرخ تولید در این رشته استفاده شود.

وی افزود: حمایت از سرمایه‌گذاری در زمینه دارو، می‌تواند به ارتقای رقابت‌پذیری صنعت دارو و جلوگیری از قاچاق آن کمک کند.

دکتر غزنوی عنوان کرد: صنعت داروسازی در دنیا یکی از صنایع پیشرو، دانش بنیان و استراتژیک است که از لحاظ اقتصادی، ارزش افزوده بالایی را برای کشورها ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان با توجه به موقعیت جغرافیایی،  می‌تواند نقش اثرگذاری در صادرات و واردات دارو و اقلام سلامت محور داشته باشد.

دکتر مصطفی صالحی زاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز با اشاره به فعالیت ها و اقدامات این معاونت در سال گذشته گفت: سیستان و بلوچستان نقطه خروجی کالای سلامت محور محسوب می شود به طوری بیش از ۹۵ درصد کالاهای سلامت محور از خارج استان جهت قاچاق وارد سیستان و بلوچستان می شوند.

وی ادامه داد:  سیستان و بلوچستان قطب واردات برنج و کنجد در کشور است به نحوی که سالانه چندین هزار تن برنج و کنجد وارد گمرکات تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می شود و نمونه برداری و انجام آزمون های تخصصی و اطمینان از سلامت آن بر عهده معاونت غذا و دارو است.

وی ادامه داد: تفویض اختیار رصد توزیع و عرضه شیرخشک در داروخانه های سراسر کشور به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال گذشته باعث ارتقا جایگاه این معاونت در سطح کشور شده است.

دکتر صالحی زاده گفت: توسعه فعالیت های معاونت غذا و دارو با پارک علم و فناوری سلامت و توسعه آزمایشگاه غذا و دارو از جمله برنامه های این معاونت در سال جاری است.

وی افزود: با کشورهایی همسایه هستیم که پایین ترین شاخص های سلامت را در سطح جهان دارند و این موضوع بر وضعیت شاخص های استان سیستان و بلوچستان نیز اثر می گذارد.

انتهای پیام دبیر شیده ناعمی دبیر حمیدرضا کیاسی لینک کوتاه برچسب‌ها: استانی-اقتصادی سيستان و بلوچستان لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی نهال‌ گردو روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال