سه شنبه, ۲۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 18 June, 2024


افزایش سطح آنتی‌اکسیدان‌ گوجه فرنگی با نانوحباب هیدروژن
۱۴۰۳/۰۲/۰۴ / خبرگزاری ایسنا / فناوری

افزایش سطح آنتی‌اکسیدان‌ گوجه فرنگی با نانوحباب هیدروژن

به تازگی تحقیقاتی روی تاثیر نانوحباب‌های هیدروژن بر میزان آنتی‌اکسیدان‌های گوجه‌فرنگی بررسی شده است. این نتایج نشان می‌دهد که استفاده از نانوحباب هیدروژن می‌تواند سطح آنتی‌اکسیدان‌ها را افزایش دهد.