چهارشنبه, ۲۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 12 June, 2024


شباهت بی‌نظیر زنبور رباتیک به زنبور واقعی
۱۴۰۳/۰۲/۱۲ / خبرگزاری ایسنا / فناوری

شباهت بی‌نظیر زنبور رباتیک به زنبور واقعی

 زنبور رباتیک بیونیک‌بی(BionicBee) با وزن ۱.۱۹ اونس(۳۴ گرم) و طول ۸.۶ اینچ(۲۲ سانتی متر)، کوچکترین شی پرنده از شبکه آموزش بیونیک را نشان می‌دهد.

شباهت بی‌نظیر زنبور رباتیک به زنبور واقعی

 زنبور رباتیک بیونیک‌بی(BionicBee) با وزن ۱.۱۹ اونس(۳۴ گرم) و طول ۸.۶ اینچ(۲۲ سانتی متر)، کوچکترین شی پرنده از شبکه آموزش بیونیک را نشان می‌دهد. به گزارش ایسنا، فستو (Festo)، استاد توسعه اشیاء پرنده بیونیک، از زنبورهای رباتیک فوق سبک و با ظرافت طراحی شده رونمایی کرد.

به نقل از آی‌ای، این ربات کوچک بیونیک‌بی(BionicBee) نام دارد و بخشی از شبکه یادگیری بیونیک شرکت اتوماسیون آلمان است. این شرکت به توسعه محصولات الهام گرفته از طبیعت شناخته شده است.

این زنبورها می‌توانند به صورت کاملا مستقل با تعداد بالا به عنوان بخشی از یک گروه پرواز کنند. ساختار سبک وزن ثابت بیونیک‌بی مانور و مدت زمان پرواز خوبی را ارائه می‌دهد. در توسعه بیونیک‌بی مهندسان از پروژه‌های قبلی بهره بردند. آنها پیش از این ربات‌هایی را به نمایش گذاشته بودند که از پرستوها و سنجاقک‌ها الگوبرداری شده بودند.

طراحی مولد

این اولین بار است که توسعه‌دهندگان از روش طراحی مولد استفاده می‌کنند. با توجه به چند پارامتر، یک نرم افزار بهترین ساختار را بر اساس اصول طراحی خاص تعیین می‌کند. این روش از کمترین مقدار مواد مورد نیاز برای تولید پایدارترین طرح قابل تصور استفاده می‌کند.

به گفته این شرکت، طراحی سبک وزن آن برای زمان‌های طولانی پرواز و مانور عالی ضروری است. تعامل هوشمند بین موتورها و مکانیک به این معنی است که برای مثال، فرکانس ضربان بال را می‌توان به طور دقیق برای مانورهای مختلف تنظیم کرد. فرکانس ضربان بال مگس‌های زنبور مصنوعی بین ۱۵ تا ۲۰ هرتز است. بال‌ها با زاویه ۱۸۰ درجه به جلو و عقب حرکت می‌کنند.

فناوری پرواز دقیق

با توجه به ماهیت دست ساز هر زنبور، حتی کوچکترین تغییرات در تولید می‌تواند بر الگوهای پرواز تأثیر بگذارد. به همین دلیل، زنبورها همچنین دارای یک ویژگی کالیبراسیون خودکار هستند که به هر زنبور اجازه می‌دهد تا پارامترهای کنترل کننده بهینه خود را پس از یک پرواز آزمایشی کوتاه شناسایی کنند.

انتهای پیام خبرنگار هستی وفایی دبیر مسعود جعفرشعار لینک کوتاه برچسب‌ها: زنبور رباتيك اخبار مرتبط وقتی حشرات علم رباتیک را آموزش می‌دهند! فرار میلیون‌ها زنبور عسل از یک کامیون در کانادا لینکستان خرید اینترنتی برنج ایرانی با ارزان‌ترین قیمت قیمت لحظه‌ای برنج ایرانی در سال 1402 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس ماهان موزیک بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی نهال‌ گردو روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال