شنبه, ۱۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 1 June, 2024


مقاومت سموم قارچ‌های سمّی به گرما و پخت و پز
۱۴۰۳/۰۱/۲۱ / خبرگزاری ایسنا / استانها

مقاومت سموم قارچ‌های سمّی به گرما و پخت و پز

گروه نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت‌محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام کرد: برخی از سموم موجود در قارچ‌های سمّی، مقاوم به گرما بوده و فرآیندهای آماده‌سازی غذا مانند کباب کردن، آب‌پز کردن، سرخ کردن، بخارپز کردن قادر به تخریب کامل مواد سمی موجود در آن نخواهد بود.