یکشنبه, ۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 26 May, 2024


ظرفیت تولید تراشه آمریکا سه برابر می‌شود
۱۴۰۳/۰۲/۲۱ / خبرگزاری ایسنا / اقتصادی

ظرفیت تولید تراشه آمریکا سه برابر می‌شود

انجمن صنعت نیمه‌رسانا پیش‌بینی کرد که تولید تراشه آمریکا در سال‌های آینده، رشد انفجاری پیدا خواهد کرد و به کاهش وابستگی پرخطر به شرق آسیا، کمک می‌کند.

ظرفیت تولید تراشه آمریکا سه برابر می‌شود

انجمن صنعت نیمه‌رسانا پیش‌بینی کرد که تولید تراشه آمریکا در سال‌های آینده، رشد انفجاری پیدا خواهد کرد و به کاهش وابستگی پرخطر به شرق آسیا، کمک می‌کند. به گزارش ایسنا، بررسی گروه مشاوره بوستون که به سفارش انجمن صنعت نیمه‌رسانا انجام شد، نشان داد ظرفیت تولید نیمه‌رسانا در آمریکا، تا سال ۲۰۳۲، رشد سه برابری پیدا خواهد کرد و سهم آمریکا در این صنعت را از ۱۰ درصد فعلی، به ۱۴ درصد افزایش خواهد یافت.

بر اساس یافته‌های این بررسی، این افزایش، روند نزولی تولید داخلی تراشه را که در دهه‌های اخیر به آسیا منتقل شده بود، معکوس خواهد کرد. اگر به خاطر برنامه‌های تامین مالی دولت مانند قانون تراشه‌ها و علم ۲۰۲۲ نبود، سهم آمریکا به هشت درصد کاهش پیدا می‌کرد.

انجمن صنعت نیمه‌رسانا که در واشنگتن مستقر است، به شدت برای قانون تراشه‌ها لابی کرده است و مشتاق است نشان دهد که این قانون، مثمر ثمر بوده است. همچنین می‌خواهد دولت، منابع مالی بیشتری را برای این منظور، اختصاص دهد.

جان نوفر، مدیرعامل انجمن صنعت نیمه‌رسانا در مصاحبه ای گفت:‌ ما همواره گفته‌ایم قانون تراشه‌ها، نخستین گام محکم بود اما ما به اقدامات بیشتری برای رسیدن به نقطه مورد نظرمان، نیاز داریم. صنعت ما کاملا درک می‌کند که تولید بیش از حد تمرکز یافته در شرق آسیا داریم.

قانون تراشه‌ها، ۳۹ میلیارد دلار کمک بعلاوه ۷۵ میلیارد دلار وام و ضمانت وام و ۲۵ درصد اعتبار مالیاتی را تخصیص داده تا شرکت‌های نیمه‌رسانا را متقاعد کند کارخانه‌هایی را در خاک آمریکا بسازند. در پی تصویب این قانون، همه پنج شرکت تراشه سازی بزرگ جهان متعهد شده اند کارخانه‌هایی را در آمریکا احداث و راه اندازی کنند که شامل تولیدکنندگان اصلی نظیر شرکت تایوانی TSMC، سامسونگ الکترونیکس و اینتل است.

جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا که وزارتخانه‌اش مسئول توزیع منابع مالی قانون تراشه‌ها است، اعلام کرده است آمریکا قصد دارد یک پنجم از تراشه‌های لاجیک پیشرفته جهان را تا پایان دهه جاری، تولید کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، آمریکا تنها کشوری نیست که برنامه افزایش تولید تراشه را دنبال می‌کند. سرزمین اصلی چین در حال ساخت حدود ۳۰ کارخانه جدید برای قطعاتی از زنجیره تامین تراشه است که بیشتر از ۲۶ کارخانه در آمریکا است. همچنین هشت پروژه مشابه در اتحادیه اروپا دنبال می‌شود.

انتهای پیام خبرنگار زهرا وثوقی دبیر مهدی پناهی لینک کوتاه برچسب‌ها: تراشه آمريكا جنگ تراشه آمریکا و چین لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس ماهان موزیک بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی نهال‌ گردو روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال