جمعه, ۱۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 7 June, 2024


آشنایی با ۱۹غذای سنتی مازندران
۱۴۰۲/۱۲/۲۶ / خبرگزاری ایسنا / استانها

آشنایی با ۱۹غذای سنتی مازندران

نظام غذایی به مثابه بخشی از میراث فرهنگی جامعه، دارای ظرفیت‌های متعددی برای مطرح شدن در حوزه گردشگری است. نظام غذایی دریچه‎هایی گشوده است که گردشگران با تجربه و چشیدن آن به عمق فرهنگ محلی وارد شوند، در واقع می‌توان نظام غذایی را عنصری از میراث فرهنگ اقوام تلقی نمود، که در خود دانش بومی، ذائقه، عادت، روابط اجتماعی و ترجیحات و ابعاد متنوع دیگری را که از گذشته وام گرفته است، حمل می‌کند.