قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

تداوم وزش بادهای ۱۲۰ روزه سیستان تا پایان هفته

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: وزش بادهای ۱۲۰ روزه سیستان تا اواخر هفته جدید، خیزش گردوخاک در سطح استان را در پی خواهد داشت.
 تداوم وزش بادهای ۱۲۰ روزه سیستان تا پایان هفته



۲۷ دقیقه قبل / سایت برترینها

هشدار فوری در مازندران؛ از رودخانه‌ها فاصله بگیرید

ایرنا: مدیرکل هواشناسی مازندران با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد که بارش رگبار و وقوع رعدوبرق احتمال جاری شدن روان‌آب و سیلاب‌ در ارتفاعات استان طی ۲۴ ساعت آینده محتمل است و شهروندان و گردشگران از اسکان در حاشیه و بستر رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند.

هوشنگ بهزادی روز جمعه در گزارشی به خبرنگاران از صدور هشدار سطح زرد شماره ۱۷ برای دامنه ها و ارتفاعات استان مازندران، به ویژه نیمه شرقی، خبر داد و اظهار داشت: این ناپایداری همرفتی از صبح امروز فعال شده و پیامدهایی همچون رگبار باران، وزش باد، رعدوبرق، آبگرفتگی محلی، روانآب، پرآب شدن رودخانه ها، کاهش دید، ریزش سنگ و لغزندگی جاده ها را به همراه دارد.

وی با تأکید بر جدی گرفتن این هشدار، اظهار کرد: شهروندان و گردشگران از اسکان در حاشیه و بستر رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند و هنگام تردد در جاده ها و محورهای کوهستانی احتیاط لازم را به عمل آورند.

او افزود: با توجه به احتمال وقوع صاعقه، هرگونه فعالیت گردشگری و کوهنوردی در این بازه زمانی ممنوع است و از هم استانی ها خواستاریم سایر اقدامات پیشگیرانه را نیز مد نظر قرار دهند.

مدیرکل هواشناسی مازندران تصریح کرد: این سامانه عمدتاً مناطق مرتفع و شیبدار را تحت تأثیر قرار می دهد و هماهنگی با دستگاه های امدادی و اجرایی برای مدیریت بحران احتمالی ضروری است.


۳۲ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا شنبه ۳۱ مرداد

صفحه اقتصاد -

کارشناس پیش‌بین هواشناسی خراسان رضوی با اشاره به کاهش شدت گرما در استان گفت: روند کاهشی دما همراه با بارش‌های رگباری از امروز، ۳۰ مردادماه در مناطق مختلف خراسان رضوی آغاز می‌شود.

زهرا مبشری‌نسب افزود: طبق پیش‌بینی های انجام شده، دمای هوا در مناطق مختلف خراسان رضوی تا روزهای میانی هفته پیش‌رو به طرز محسوس کاهش می‌یابد.

وی اضافه کرد: همچنین بارش‌های رگباری طی امروز و فردا نواحی شمالی و غربی خراسان رضوی را فرا می‌گیرد که در نواحی شمالی با احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها همراه است.

کارشناس پیش‌بین هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: برای امروز و فردا (شنبه) سرعت وزش باد نیز در مناطق شرقی و جنوبی استان افزایش می‌یابد.

وی بیان کرد: در شبانه‌روز گذشته فریمان با کمینه دمای ۱۷ درجه سلسیوس خنک‌ترین و سرخس با دمای ۴۴ درجه خنک‌ترین نقاط استان خراسان رضوی بودند.

مبشری نسب گفت: دمای هوای مشهد نیز طی این مدت ۳۹ و ۲۷ درجه سلسیوس بود که برای امروز بیشینه دما در این کلانشهر به ۳۷ درجه سلسیوس کاهش می‌یابد. مطالعه بیشتر: پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا پنجشنبه ۲۹ مرداد منبع: ایرنا اخبار مرتبط circle پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا سه شنبه ۲۷ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا دوشنبه ۲۶ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا جمعه ۲۳ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا پنجشنبه ۲۲ مرداد پیشنهاد سردبیر circle رئیس مجلس: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است circle رئیس مجلس: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود circle تحلیل بازار ارز امروز ۲۹ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه ۳۰ مرداد circle وزارت امور خارجه: تحریم های جدید آمریکا مصداق جنایت علیه بشریت است




 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۳۹ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم

ماریا زاخارووا گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.

 ترامپ به دنبال نام‌گذاری ناو هواپیمابر آمریکا به نام خودش؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ به دنبال نام‌گذاری ناو هواپیمابر آمریکا به نام خودش؟

در دولت ترامپ بحث‌هایی داخلی درباره تغییر نام ناو کلاس «فورد» و احتمال نام‌گذاری آن به نام ترامپ مطرح شده است.

 قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود
۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد

ترامپ مدعی شد اگر برای سومین دوره ریاست‌جمهوری نامزد شود، با اختلاف 25 امتیاز پیروز خواهد شد.

 مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس
۱۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس

حوادث رکنا: برخورد رخ‌به‌رو یک دستگاه سمند سوخت‌بر با خودروی دنا در آزادراه خلیج فارس در استان هرمزگان، به جان‌باختن 3 نفر و سوختن کامل خودروی سوخت‌بر منجر شد.