قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۸

عملیات «کربلای 1 « چگونه ورق جنگ را برگرداند؟ + ویدیو

یک پژوهشگر و تاریخ نگار جنگ می‌گوید: آزادسازی مهران، با وجود آنکه از نظر صرفاً نظامی شاید به اندازه نبردهای جنوب تأثیر راهبردی نداشت، در اولویت قرار گیرد. اهمیت این عملیات بیش از هر چیز، در پیام سیاسی و روانی آن نهفته بود؛ زیرا عراق تلاش کرده بود اشغال مهران را هم‌سنگ تصرف فاو جلوه دهد و آن را به یک پیروزی بزرگ تبلیغاتی تبدیل کند.
 عملیات «کربلای 1 « چگونه ورق جنگ را برگرداند؟ + ویدیو


تداوم رویکرد خصمانه آمریکا علیه ایران؛ ترامپ مدعی آغاز جنگ اقتصادی شد

 تداوم رویکرد خصمانه آمریکا علیه ایران؛ ترامپ مدعی آغاز جنگ اقتصادی شد
 خبرگزاری ایرنا / ۴۴ دقیقه قبل
نیویورک- ایرنا- دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی ناکامی در میدان نظامی و درحالیکه به دلیل تجاوز بی دلیل علیه ایران تحت فشار افکار عمومی جهان و کشورش قرار دارد، با در پیش گرفتن رویکرد خصمانه ضد ایرانی، مدعی آغاز جنگ اقتصادی شد.

در حال تکمیل است



فیلم| مرزداران ایلامی پای کار مکتب رهبر شهید

 فیلم| مرزداران ایلامی پای کار مکتب رهبر شهید
 خبرگزاری ایرنا / ۲ ساعت قبل
ایلام - ایرنا - آیین بزرگداشت اربعین تدفین پیکر مطهر قائد شهید امت، با حضور پرشور قشرهای مختلف مردم و مسئولان در میدان آیینی ۲۲ بهمن شهر ایلام برگزار شد تا وفاداری مرزداران به آرمان‌های انقلاب بار دیگر به اثبات برسد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مردم ولایتمدار ایلام شامگاه چهارشنبه با حضور یکپارچه در میدان آیینی ۲۲ بهمن، قاب ماندگاری از ایستادگی و قدرشناسی را برابر دوربین‌ها ثبت کردند.

این حضور پرشور نشان داد که ایلامیان همچنان در میدان پاسداری از ارزش‌ها و مکتب رهبر شهید ایستاده‌اند.

در این آیین که با همراهی و حضور گروه‌های مختلف مردم و مسئولان برگزار شد، شرکت‌کنندگان یاد و راه قائد شهید امت را گرامی داشتند و با رهبر سوم انقلاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای پیمان دوباره بستند.

.



تداوم تناقض‌گویی‌ها؛ ترامپ باز هم مدعی خارج شدن نفت از تنگه هرمز شد!

 تداوم تناقض‌گویی‌ها؛ ترامپ باز هم مدعی خارج شدن نفت از تنگه هرمز شد!
 خبرگزاری ایرنا / ۲ ساعت قبل
نیویورک- ایرنا- دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در حالیکه به دلیل تجاوز بی دلیل خود علیه ایران و کنترل تنگه هرمز از سوی تهران، به شدت تحت فشار افکار عمومی داخل و خارج کشورش قرار دارد، برای کاهش این فشارها مدعی شد: «مقدار بسیار زیادی نفت از تنگه هرمز خارج می‌شود.»

به گزارش ایرنا، ترامپ روز چهارشنبه به وقت محلی در مصاحبه با تارنمای آکسیوس و در ادامه سخن پراکنی‌های ضد و نقیض خود و ساعاتی پس از آنکه گفته بود، شاید در مقطعی مذاکراتی انجام شود، بار دیگر ادعا کرد: آمریکا در حال حاضر با ایران مذاکره نمی‌کند.

رئیس جمهوری جنگ طلب آمریکا که در پی ناکامی در دستیابی به اهدافش در میدان جنگ و ادعاهای پیروزی، به دنبال فشار برای مذاکره با تهران به منظور دست یافتن به اهدافش بوده، اکنون با تکرار ادعای عدم مذاکره، در پی امتیاز گیری بیشتر است.

ترامپ در مصاحبه با آکسیوس مدعی شد: «آنها وقت تلف می‌کنند. مذاکره با آنها اتلاف وقت است.»

رئیس جمهوری آمریکا همچنین در ادامه دستاوردسازی از تجاوز بی دلیل خود به ایران ادعا کرد: ایرانی‌ها هنوز مقداری توان برای جنگیدن دارند، اما در مجموع تنها پوسته‌ای از آن چه قبلا بودند، باقی مانده‌اند.

ترامپ در کاخ سفید نیز در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا مذاکرات با ایران را از سر خواهید گرفت؟، مدعی شد: شاید در مقطعی این کار را انجام دهیم، اما در حال حاضر اوضاع بسیار خوب است البته شاید در مقطعی این کار را انجام دهیم.

وی در ادامه رویکرد خصمانه واشنگتن علیه تهران ادعا کرد: مواردی وجود دارد که می توانیم تحریم کنیم. تحریم‌های بسیار سخت و شدیدی داریم و خواهیم دید چه اتقافی می‌افتد.

تارنمای آکسیوس مدعی شد: مقامات آمریکایی می‌گویند طی دو هفته گذشته، هر شب ۱۵ تا ۲۰ نفتکش از طریق مسیر جنوبی، از تنگه هرمز وارد و خارج شده‌اند و به این ترتیب صادرات نفت همچنان ادامه داشته است. میانگین صادرات روزانه افزایش یافته و اکنون به حدود ۱۰ میلیون بشکه نزدیک شده است.

ادعاهای ترامپ و دولتش در حالی است که نیویورک‌تایمز در گزارشی با اشاره به تنش‌های خاورمیانه و تاثیر آن بر بهای نفت، گفت: دنیا با کمبود نفت مواجه نیست؛ مشکل این است که ظرفیت و فضای کافی برای تبدیل نفت به سوخت ندارد؛ بدین معنا که قیمت فرآورده‌های پالایشی همچون بنزین همچنان بالا خواهد ماند؛ و حل این مشکل می‌تواند به مراتب آزاردهنده‌تر باشد و زندگی را برای آمریکایی‌ها ناخوشایند کند.

نیویورک‌تایمز خطاب به آمریکایی‌ها افزود: پیامدهای این وضعیت بسیار فراتر از رفت‌وآمد روزمره شماست و کل اقتصاد را در مقیاسی گسترده تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. گازوئیل موتور محرکه اقتصاد واقعی است. کامیون‌ها و قطارها با گازوئیل کالاها را جابه‌جا می‌کنند؛ برداشت محصولات کشاورزی به آن وابسته است و در ساخت خانه‌ها، ساختمان‌ها و کارخانه‌ها نیز نقشی حیاتی دارد.

به همین دلیل، خدمات پستی آمریکا به‌طور موقت هزینه ارسال بسته‌ها را افزایش داده است. انتظار می‌رود قیمت سوخت هواپیما نیز امسال حدود ۷۰ درصد افزایش یابد؛ موضوعی که هزینه‌های عملیاتی شرکت‌های هواپیمایی را بالا برده و در نهایت به افزایش قیمت بلیت‌ها منجر می‌شود. همه این عوامل، کار فدرال رزرو برای مهار تورم را دشوارتر می‌کند.

داده‌های اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد که تا پایان ژوئیه و در اوج فصل رانندگی، قیمت عمده‌فروشی بنزین و گازوئیل در مقایسه با سال گذشته به‌ترتیب حدود ۵۹ و ۶۹ درصد افزایش یافته که به مراتب بیشتر از رشد ۳۶ درصدی قیمت نفت خام است.



زمین‌لرزه در مهران | جهان نیوز

 زمین‌لرزه در مهران | جهان نیوز
 سایت جهان نیوز / ۲ ساعت قبل
ایلام - زمین‌لرزه مهران را لرزاند.

ایلام - زمین‌لرزه مهران را لرزاند.



نماینده خبرگان: مکتب رهبر شهید به الگوی جهانی تبدیل شده است

 نماینده خبرگان: مکتب رهبر شهید به الگوی جهانی تبدیل شده است
 خبرگزاری ایرنا / ۳ ساعت قبل
ایلام- ایرنا - نماینده مردم ایلام در مجلس خبرگان رهبری با تشریح ابعاد منظومه فکری نظام اسلامی گفت که مکتب فراگیر رهبر شهید با تکیه بر پیوند قلبی با مردم، ایستادگی در برابر جنگ شناختی و قدرت‌افزایی علمی، اکنون به یک الگوی جهانی برای پایه‌گذاری تمدن نوین اسلامی تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام وعد مرادبیگی شامگاه چهارشنبه در آیین اربعین تدفین رهبر شهید و خانواده مکرم ایشان در میدان آیینی ۲۲ بهمن ایلام، اظهار کرد: منظومه فکری و عملی قائد شهید امت در ۳۷ سال گذشته، ادامه روشن راه امام خمینی (ره) بود که امروز مرزها را درنوردید و به یک مکتب فراگیر در جهان تبدیل شده است.

وی با واکاوی مفهوم رابطه حاکم و مردم در نظام اسلامی بیان کرد: بر پایه مفاهیم زیارت عاشورا، پیوند میان رهبری و جامعه باید عاشقانه و برخاسته از باور عمیق و معرفتی باشد.

نماینده مردم ایلام در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: اگر این پیوند قلبی شکل بگیرد، مردم در همه شرایط دشوار و حتی در مسیر شهادت، بی‌هیچ چشم‌داشتی با حاکم اسلامی همراه می‌شوند.

حجت‌الاسلام مرادبیگی گفت: فرهنگ دشمن‌شناسی امروز در میان مردم نهادینه شده و جلوی فریب‌ جامعه در برابر نیرنگ‌های رسانه‌ای آنان را گرفته است.

وی ادامه داد: در این میان، باید از هم‌افزایی و پایداری رسانه‌های ملی و استانی در رویارویی هماهنگ با دروغ‌پراکنی‌های دشمن قدردانی کرد.

نماینده مردم ایلام در مجلس خبرگان رهبری در ادامه بر لزوم انتقال ارزش‌های ایرانی و اسلامی به نسل‌ امروز جامعه تاکید کرد.

حجت‌الاسلام مرادبیگی بیان کرد: فرهنگ ایثار و شهادت‌طلبی آنچنان در رگ‌های جامعه جاری است که حتی کودکان ما نیز با الگوپذیری از این مکتب، با مفاهیم حماسی بزرگ می‌شوند.

وی اضافه کرد: در چنین فضایی، کارگزاران نظام باید با نگاهی تکلیف‌مدارانه، خدمتگزاری بی‌منت به مردم را یک ارزش والا بدانند.

نماینده مردم ایلام در مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: حفظ یکپارچگی ملی رمز گذر از بحران‌ها است و مردم باید به کارگزاران و سران سه قوه اعتماد کنند چرا که این هم‌دلی و وحدت رویه، راه خنثی‌سازی نقشه‌های شوم دشمنان قسم‌خورده است.

حجت‌الاسلام مرادبیگی گفت: تکیه بر نهضت علمی، باور به توان جوانان و پشتیبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان، ایران را در حوزه‌های گوناگون از جمله ساخت سلاح‌های دفاعی بومی، نمایش اقتدار نیروهای مسلح، دستاوردهای سیاسی و شاخص‌های اقتصادی به یک قدرت برتر و بازدارنده تبدیل کرده است.

وی در ادامه افزود: نظم نوین جهانی در حال فروپاشی و جایگزینی با تمدن نوین ایرانی-اسلامی بوده و حماسه اربعین، دروازه این تمدن نوین به شمار می‌آید و مهران نقطه کانونی این دگرگونی بزرگ است.

نماینده مردم ایلام در مجلس خبرگان رهبری با قدردانی از کوشش‌های ارزنده موکب‌داران، نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار و پوشش گسترده رسانه‌ها در اربعین امسال قدردانی کرد.

حجت‌الاسلام مرادبیگی اظهار کرد: مردم ایلام با میزبانی شایسته و مدیریت جهادی در مرز مهران، در کنار برقراری امنیت پایدار از سوی نیروهای امنیتی، مایه سربلندی و عزت ایران در جهان شدند.

پیش از این نیز آیین گرامیداشت چهلمین روز خاکسپاری پیکر پاک رهبر شهید و خانواده ایشان، صبح امروز(۲۸ مرداد) با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان در مسجد جامع شهر ایلام برگزار شد.



 ذخیره سد زاینده رود نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است

ذخیره سد زاینده رود نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است

آرمان امروز : معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اعلام کرد: اکنون بالغ بر ۳۵۴ میلیون متر مکعب آب در مخزن سد زاینده رود ذخیره شده که نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است. خلیل دادخواه افزود: از دهم خرداد، چهار مرحله جاری سازی آب در نواحی خشک زاینده رود در بازه‌ای ۹۰ [ ]

 بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

برای اولین بار در تاریخ حجم بدهی عمومی دولت آمریکا از مرز 40 تریلیون دلار فراتر رفت.

 رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

صبح نو/متن پیش رو در صبح نو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست هیچ ملتی از شبیه‌شدن مردمانش به یکدیگر ساخته نمی‌شود؛ ملت درست از جایی آغاز می‌شود که تفاوت‌ها، ذیل یک سرنوشت مشترک، امکان هم‌زیستی پیدا می‌کنند. اگر همه یکسان می‌اندیشیدند، «وحدت» فضیلتی سیاسی نبود؛ امری طبیعی و بی‌هز

 سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس با انتشار پستی در صفحه خود در ایکس، با معرفی رتبه‌های برتر کشورمان در زمینه‌های مختلف پزشکی و درمانی در سطح جهان و پیشرفت‌های بدست آمده در حوزه سلامت و بهداشت، بیماران خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد.

 روز ۱۷۳ جنگ | ترامپ: تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد

روز ۱۷۳ جنگ | ترامپ: تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر بر باز بودن تنگه هرمز تاکید کرد و گفت با ساخت چند خط انتقال نفت، تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد.

 انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

آرمان امروز : معاون اول قوه قضائیه از اعمال تغییرات مدیریتی در این قوه خبر داد و جزئیات انتصابات و جابه‌جایی‌های جدید در مجموعه دستگاه قضایی را اعلام کرد. حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضائیه، تغییرات و انتصابات جدید در این قوه را اعلام کرد. معاون اول قوه قصاییه همچنین گفت: تغییر رئیس [ ]

 ۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

ماست، کفیر، برخی پنیرها و خوراکی‌های تخمیری می‌توانند منبع پروبیوتیک باشند و به حفظ تعادل باکتری‌های مفید روده کمک کنند.

 اعلام زمان آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری

اعلام زمان آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری

آرمان امروز : فرزانه صادق‌مالواجرد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آستانه ورود به سومین سال فعالیت دولت چهاردهم هستیم اما بیش از یک سال از دو سال گذشته را درگیر جنگ بودیم. در جنگ ۱۲ روزه و به ویژه در جنگ ۴۰ روزه دشمن علاوه بر زیرساخت‌های پل، فرودگاه و تاب‌آوری مردم را [ ]