قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

عارف: ایران برای وداع با رهبر شهید تمام‌قد به میدان می‌آید

معاون اول رئیس‌جمهوری گفت: باور دارم ایران مقتدر و امت اسلام برای وداع تاریخی با رهبر شهید انقلاب تمام‌قد به میدان خواهند آمد.
 عارف: ایران برای وداع با رهبر شهید تمام‌قد به میدان می‌آید



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تقدیر معاون اول رییس‌جمهور از استاندار خوزستان به‌ پاس برگزاری باشکوه اربعین حسینی

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، محمدرضا عارف در مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران اربعین حسینی که چهارشنبه بیست و هشتم مرداد ماه در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با اهدای لوح سپاس از سید محمدرضا موالی زاده(استاندار خوزستان و رییس ستاد اربعین استان)، به‌دلیل مدیریت مؤثر در برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی سال جاری قدردانی به عمل آورد.

معاون اول رییس‌جمهور در لوح سپاس اهدایی خطاب به استاندار خوزستان، این رویداد عظیم را "بزرگ‌ترین همایش وحدت‌آفرین امت اسلامی" برشمرده و نوشته است: مدیریت مدبرانه استاندار در ساماندهی زیرساخت‌ها، هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و ارایه راهکارهای اثرگذار در مواجهه با چالش‌های ترافیکی و خدمت‌رسانی، نقش ماندگاری در اعتلای سطح کمی و کیفی این آیین انسان‌ساز ایفاء کرده است.

عارف ضمن گرامیداشت یاد رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای(ره)، بیان کرده که روح بلند آن شهید والامقام امروز شاهد خدمت صادقانه خادمان زایران حسینی در خوزستان است.

معاون اول رییس‌جمهور در پایان با آرزوی توفیق روزافزون برای استاندار خوزستان، اضافه کرد: امیدواریم با بهره‌گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و توجه های حضرت ولی عصر(عج)، شاهد تداوم این خدمات ارزشمند باشیم.

لازم به توضیح است که ستاد اربعین استان خوزستان امسال با اجرای طرح‌های ابتکاری در حوزه حمل‌ونقل، اسکان اضطراری و خدمات بهداشتی، میزبان بیش از دو میلیون زایر پیاده از نقاط مختلف کشور بود.

انتهای پیام/




 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۵۵ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

آرمان امروز : سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است. فاطمه مهاجرانی روز جمعه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا، در واکنش به [ ]

 ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)
۵۳ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همچنان پای رهبر و انقلاب ایستاده‌اند و در یکصد و هفتاد و چهارمین شب حضور در سنگر خیابان، بر حفاظت از ایران و نظامشان و همچنین آرمان‌های الهی خویش تاکید می‌کنند.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم
۵۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم

رئیس جهمور آمریکا لفاظی های جدیدی علیه کشورمان داشته است.

 فرصت نفتی برای ایران
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم

آرمان امروز : از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده [ ]