قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۸

بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان و حقوقدانان به حل چالش‌های قضایی و اجتماعی کمک می‌کند

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان با تأکید بر نقش نخبگان و حقوقدانان در ارتقای نظام قضایی، گفت: استفاده از ظرفیت‌های علمی و تخصصی این قشر می‌تواند در حل مسائل حقوقی، کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای کیفیت اجرای عدالت مؤثر باشد.
 بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان و حقوقدانان به حل چالش‌های قضایی و اجتماعی کمک می‌کند



۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

افزایش ظرفیت خورشیدی زنجان به 63 مگاوات تا پایان سال - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان،رامین کاظمی مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اکنون 417 نیروگاه خورشیدی با ظرفیت‌های متنوع از پنج کیلووات تا سه مگاوات در سطح شبکه توزیع برق استان فعال است که در مجموع 21 مگاوات برق پاک تولید می‌کنند.

وی افزود: با توجه به طرح‌های در دست بررسی و روند احداث نیروگاه‌های جدید، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری حدود 42 مگاوات ظرفیت جدید وارد مدار شود و مجموع ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی بهره‌برداری‌شده استان به 63 مگاوات برسد.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان بیان کرد: هرچند میزان بهره‌برداری از انرژی خورشیدی در زنجان نسبت به برخی استان‌ها کمتر است، اما با شتاب‌گیری اجرای پروژه‌های جدید، زنجان می‌تواند در زمره استان‌های پیشرو در تولید برق پاک قرار گیرد.

کاظمی با توصیه به شهروندان برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی پنج کیلوواتی گفت: این طرح‌ها افزون بر صرفه اقتصادی، از منظر پدافندی نیز اهمیت دارد و می‌تواند در زمان خاموشی، نیازهای ضروری خانوار را تامین کند.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان تصریح کرد: دولت برای تسهیل احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی، 80 درصد هزینه اجرای طرح را در قالب تسهیلات با نرخ سود 14 درصد تامین می‌کند و متقاضی تنها به تامین 20 درصد آورده نیاز دارد.

وی ادامه داد: در سامانه‌های جدید از اینورترهای هیبریدی استفاده می‌شود؛ این تجهیزات در زمان اتصال شبکه، برق تولیدی را به شبکه تزریق می‌کنند و در زمان قطعی برق نیز می‌توانند وسایل ضروری نظیر یخچال، کولر و تلویزیون را تامین کنند.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با اشاره به هزینه احداث این نیروگاه‌ها گفت: هزینه تقریبی اجرای سامانه‌های خانگی خورشیدی و هیبریدی اکنون بین 450 تا 530 میلیون تومان است، اما قراردادهای خرید تضمینی 20 ساله برق، درآمد ماهانه مستمری برای خانوارها ایجاد می‌کند.

کاظمی نرخ فعلی خرید هر کیلووات ساعت برق خورشیدی را پنج هزار و 800 تومان اعلام کرد و افزود: این نرخ هر سال با ضریب افزایشی، حدود 20 درصد، رشد می‌کند و در صورت بهره‌گیری از سیستم هیبریدی و باتری، نرخ خرید برق می‌تواند به 9 هزار و 200 تا 9 هزار و 500 تومان برسد.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه «مهرسان» به نشانی mehrsan.ir و انتخاب یکی از پلتفرم‌های فعال، درخواست خود را ثبت کنند تا پیمانکاران مجاز، همه مراحل اجرای نیروگاه را انجام دهند؛ در این فرایند نیازی به مراجعه حضوری متقاضیان به بانک نیست.

وی همچنین به اجرای تفاهم‌نامه ساتبا و سازمان نوسازی مدارس اشاره کرد و گفت: استان زنجان به‌عنوان یکی از چهار استان پایلوت کشور در این طرح انتخاب شده است.

کاظمی افزود: تجهیزات مورد نیاز برای احداث نیروگاه خورشیدی در 52 مدرسه به‌طور کامل ارسال شده و تجهیزات 90 مدرسه دیگر نیز طی دو هفته آینده ارسال می‌شود تا در مرحله نخست اجرای طرح قرار گیرند.

انتهای پیام/  




 توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص قطع برق یکی از حوزه‌های امتحانی کنکور
۱۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص قطع برق یکی از حوزه‌های امتحانی کنکور

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص قطع برق در یکی از حوزه‌های امتحانی روز گذشته، گفت: برای تکرار نشدن، تمام تمهیدات در نظر گرفته شده است.

 ترامپ به دنبال نام‌گذاری ناو هواپیمابر آمریکا به نام خودش؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ به دنبال نام‌گذاری ناو هواپیمابر آمریکا به نام خودش؟

در دولت ترامپ بحث‌هایی داخلی درباره تغییر نام ناو کلاس «فورد» و احتمال نام‌گذاری آن به نام ترامپ مطرح شده است.

 اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای هشدار زودهنگام آمریکا نزدیک تنگه هرمز/ادعای ترامپ: اگر لازم بود ۱۰۰ بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم/رویترز: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه عبور کردند/روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد؛ ما بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کنیم/یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم
۱۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای هشدار زودهنگام آمریکا نزدیک تنگه هرمز/ادعای ترامپ: اگر لازم بود ۱۰۰ بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم/رویترز: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه عبور کردند/روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد؛ ما بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کنیم/یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...

 استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست سه بر یک چین تایپه شد تا برای نخستین بار در تاریخ در جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی رده‌بندی جهان قرار گیرد.

 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۴۳ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان وارد فاز تازه‌ای شد
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان وارد فاز تازه‌ای شد

مدیرکل مبارزه با بنیان‌های مالی قاچاقچیان مواد مخدر و سرپرستی اموال ستاد مبارزه با مواد مخدر با تشریح آخرین وضعیت اموال توقیفی و مصادره‌ای کشور گفت: با توجه به تعهد واریز حدود ۲ همت به خزانه، تمرکز بر فروش املاک مصادره‌ای و تعیین تکلیف به‌موقع اموال در استان‌ها ضروری است.