قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۴

اقامه نماز ظهر عاشورا با حضور رئیس‌جمهور در تبریز

تبریز- نماز ظهر عاشورا با حضور هیئت‌ها، دسته‌های عزاداری و مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در تبریز و دیگر مناطق آذربایجان شرقی اقامه شد.
 اقامه نماز ظهر عاشورا با حضور رئیس‌جمهور در تبریز



۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اختصاص 2 هزار میلیارد تومان منابع برای حوزه بهداشت و درمان اردبیل - تسنیم

استانها

به گزارش خبرنگار تسنیم از اردبیل، مسعود امامی‌یگانه، استاندار اردبیل، در آیین تجلیل و تکریم از پزشکان در مجتمع فدک اردبیل اظهار کرد: از 4 هزار میلیارد تومان منابع اختصاص‌یافته در سفر رئیس‌جمهور در سال گذشته به این استان، 2 هزار میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان اردبیل اختصاص یافته است. 

وی از تکمیل بیمارستان نجف‌زاده به عنوان جایگزین بیمارستان فاطمی اردبیل و تکمیل فاز 2 بیمارستان ولیعصر مشگین‌شهر خبر داد و گفت: توسعه اورژانس خلخال، تکمیل دانشکده پیراپزشکی و دندانپزشکی به همراه احداث مجموعه فرهنگی-آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از جمله این طرح‌هاست که 2 هزار میلیارد تومان برای آن هزینه خواهد شد. 

استاندار اردبیل از تخصیص 1 هزار میلیارد تومان برای خرید تجهیزات و جذب نیروی انسانی در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و ادامه داد: تلاش ما بر این است تا در حوزه بهداشت و درمان، اتفاقات مناسب و قابل‌قبولی رخ بدهد. 

امامی یگانه بیان کرد: در آستانه روز پزشک، ما قدردان مجاهدت کادر درمان، پزشکان و پرستاران در خط مقدم خدمات‌رسانی به مردم هستیم که نمونه موفق آن را در ایام کرونا شاهد بودیم.

 وی خاطرنشان کرد: در شهرها و روستاها، مجموعه دانشگاه علوم پزشکی با کمترین کاستی و بیشترین تأمین تجهیزات و امکانات، سعی دارد تا به هم‌استانی‌ها خدماتی مطلوب ارائه کند. 

استاندار اردبیل جلب اعتماد مردم را بزرگ‌ترین سرمایه یک پزشک عنوان کرد و ادامه داد: همین جلب اعتماد می‌تواند مشخصه اصلی در افزایش بهره‌وری و توجه به نظام سلامت شاخص باشد. امامی یگانه افزود: دولت چهاردهم با تأکید بر اجرای درست پزشک خانواده و نظام ارجاع، سعی دارد تا از افزایش هزینه‌ها کاسته و کرامت بیماران را مورد توجه قرار دهد. 

استاندار اردبیل تصریح کرد: در بین 64 شهرستان کشور، مشگین‌شهر از این استان، پایلوت اجرای طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده قرار گرفته است. 

امامی یگانه حکمرانی نظام سلامت را حکمرانی بین‌بخشی توصیف کرد و گفت: تنها دانشگاه علوم پزشکی در این حوزه تأثیرگذار نیست؛ بلکه همه نهادها و دستگاه‌ها از آموزش و پرورش گرفته تا محیط زیست و نهادهای فرهنگی و رسانه‌ای باید پای کار باشند تا سلامت مردم به شایستگی حفظ شود. 

وی نگهداشت سرمایه انسانی را بسیار مهم توصیف کرد و خاطرنشان کرد: تهدید نظام سلامت، فرسودگی شغلی و خروج نیروی انسانی است؛ در حالی که باید قدر نیروی انسانی زبده و متخصص را بدانیم و با یک سیاست‌گذاری درست، به اقتصاد سلامت کمک کرده و ناترازی‌ها را از بین ببریم.

 وی تمرکززدایی در ارائه خدمات را بسیار مهم عنوان کرد و ادامه داد: خدمات باید از مرکز کشور و استان‌ها به شهرستان‌ها تغییر پیدا کرده و در کنار آن، تغییر هرم جمعیتی و رفتن به سمت سالخوردگی، نقشه راه در احیای ارائه خدمات حوزه سلامت باشد. 

امامی یگانه رویکرد حل مسئله در حوزه بهداشت و درمان را یادآور شد و اظهار ‌کرد: ما قدردان تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی هستیم و بر این باوریم در این حوزه باید نظام پشتیبانی و تأمین منابع مالی به خوبی مورد توجه قرار گیرد. 

وی با قدردانی از اطبای باتجربه، پیشکسوت و تأثیرگذار در مسیر ارائه خدمات به مردم بیان کرد: مناف‌زاده از اطبای نام‌آشنای اردبیل است که امروز در آیین تجلیل از پزشکان با تکریم از این شخصیت یاد می‌شود.

انتهای پیام/132  


۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تبریزی‌ها به یاد آقای شهید ایران + فیلم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم تبریز به مناسبت چهلمین روز تشییع و تدفین امام شهید، در مصلی امام خمینی این شهر یاد ایشان را گرامی داشتند.

مردم غیور تبریز ضمن تاکید بر خونخواهی رهبر شهید، بیعت خود را با آیت الله خامنه‌ای اعلام کردند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی تبریز


۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

دیدار معاون رئیس‌جمهور با خانواده شهید خطیب در قم - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سیدمحمد موسوی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، عصر پنجشنبه 29 مردادماه 1405، در ادامه سفر یک‌روزه خود به شهر قم که در آستانه هفته دولت انجام شد، با همراهی اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، در منزل شهید حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب، وزیر شهید اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، حضور یافت و با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفت‌وگو کرد.

شهید حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، در جریان جنگ 40روزه و بر اثر حملات دشمنان متجاوز آمریکایی ـ صهیونیستی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

در این دیدار، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم و مشاور استاندار قم در امور ایثارگران نیز حضور داشتند.

سیدمحمد موسوی در این دیدار، خطاب به فرزند شهید سید اسماعیل خطیب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام اظهار کرد: رئیس جمهور از بنده خواستند که در سفر به قم حتماً با خانواده جنابعالی دیدار کنم و یاد و خاطره شهید سید اسماعیل خطیب، وزیر شهید اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، را گرامی بدارم و با حضور در منزل این شهید، ادای احترام کنم.

وی افزود: دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و تکریم آنان، وظیفه‌ای ارزشمند و فرصتی برای ادای احترام به مقام والای شهیدان و قدردانی از صبر و فداکاری خانواده‌های آنان است.

در ادامه این دیدار، خانواده شهید سید اسماعیل خطیب نیز به بیان خاطراتی از آن شهید والامقام پرداختند و درباره برخی مسائل و موضوعات مرتبط با خانواده شهید گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

 اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، نیز در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهید حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب، بر ضرورت تداوم تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت مجاهدت‌های شهدای والامقام انقلاب اسلامی تأکید کرد.

انتهای پیام/  




 حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم

حزب‌الله مصاحبه خیالی العربیه با یک منبع نزدیک به خود را درخصوص بلندی‌های علی‌الطاهر کذب خواند.

 چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟
۳۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، واردات گسترده ذرت و سویا از کشورهای حاشیه دریای سیاه را یک «ضرورت» نامید و ادعا کرد که این حجم از واردات تنها برای پر کردن خ...

 انحراف روزانه ۲ میلیون لیتر بنزین در کشور / روش قیمتی بنزین جواب نمی‌دهد / حَلّال‌سازی بنزین؛ سودی که از یارانه انرژی به جیب می‌رود
۳۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

انحراف روزانه ۲ میلیون لیتر بنزین در کشور / روش قیمتی بنزین جواب نمی‌دهد / حَلّال‌سازی بنزین؛ سودی که از یارانه انرژی به جیب می‌رود

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس، با مخالفت با روش‌های قیمتی برای مدیریت بنزین، گفت: تصمیم درباره بنزین نباید برای مردم «شگفتانه» باشد. شهرکی همچنین از انحراف رو...

 قیمت دلار و قیمت یورو امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ + جدول
۴۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار و قیمت یورو امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارز‌ها امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. لازم به ذکر است که تمامی این نرخ‌ها قیمت بازار آزاد است.

 بزاق، نشانگر مطمئن آینده برای تشخیص سرطان‌های گوارشی
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

بزاق، نشانگر مطمئن آینده برای تشخیص سرطان‌های گوارشی

میکروب‌های ساکن دهان و روده ممکن است اطلاعات تازه‌ای درباره وضعیت دستگاه گوارش در اختیار پزشکان بگذارند و در آینده، راه را برای آزمایش‌های غربالگری ساده‌تر و کم‌دردسرتر سرطان‌های گوارشی باز کنند.

 کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد

آزمون گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد و با برگزاری این آزمون ها، کنکور ۱۴۰۵ به ایستگاه پایانی رسید.