قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

یمن: پیروزی ایران معادله وحدت میدان‌ها را تثبیت کرد

دولت یمن با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد که پیروزی ایران در جنگ، معادله وحدت میدان‌ها را تثبیت کرد.
 یمن: پیروزی ایران معادله وحدت میدان‌ها را تثبیت کرد



۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، نقض حاکمیت ملی همۀ کشورها و اعلان جنگ به همۀ دولت‌ها است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:  تحریم‌های جدید آمریکا بسیار فراتر از یک «جنگ اقتصادی» علیه ایران است؛ این اقدام تلاشی برای تحمیل حاکمیت فراسرزمینی واشنگتن بر تمامی کشورهای عضو سازمان ملل محسوب می‌شود.

هیچ دولتی حق ندارد بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کشورهای دیگر را وادار به قطع همکاری‌های مشروع با کشورهای ثالث کند؛ این تحریم‌های ثانویه هیچ مبنایی در حقوق بین‌الملل ندارند.

ارعاب اقتصادی برای وادار کردن یک دولت مستقل به تغییر سیاست‌ها، یک عمل متخلفانه بین‌المللی است و همراهی آن با محاصره دریایی، مصداق بارز عمل تجاوزکارانه است.

 تمکین در برابر این سیاست‌ها، مقدمه‌ای برای بازگشت به دوران استعمار عریان و فرسایش کامل مفهوم حاکمیت ملی در نظام بین‌الملل خواهد بود.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

واکنش وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا - تسنیم

بین الملل

به گزارش تسنیم، سخنگوی وزارت امور خارجه در صفحه شخصی اش در واکنش به تحریم های جدید آمریکا علیه کشورمان نوشت :

  تحریم‌های جدید آمریکا بسیار فراتر از یک «جنگ اقتصادی» علیه ایران است؛ این اقدام تلاشی برای تحمیل حاکمیت فراسرزمینی واشنگتن بر تمامی کشورهای عضو سازمان ملل محسوب می‌شود.

 هیچ دولتی حق ندارد بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کشورهای دیگر را وادار به قطع همکاری‌های مشروع با کشورهای ثالث کند؛ این تحریم‌های ثانویه هیچ مبنایی در حقوق بین‌الملل ندارند. ارعاب اقتصادی برای وادار کردن یک دولت مستقل به تغییر سیاست‌ها، یک عمل متخلفانه بین‌المللی است و همراهی آن با محاصره دریایی، مصداق بارز عمل تجاوزکارانه است.

 تمکین در برابر این سیاست‌ها، مقدمه‌ای برای بازگشت به دوران استعمار عریان و فرسایش کامل مفهوم حاکمیت ملی در نظام بین‌الملل خواهد بود.

 

انتهای پیام/   


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

وزیر سابق آمریکا: جنگ علیه ایران و تعرفه‌ها وضعیت مسکن را در ایالات متحده مختل کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ «پیت بوتیجیج» وزیر سابق حمل و نقل آمریکا گفت که وضعیت مسکن در این کشور به دلیل جنگ علیه ایران و وضع تعرفه علیه کشورهای دیگر بدتر شده است.

بوتیجیج جمعه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: نرخ وام مسکن بسیار بالا رفته و ساخت و ساز مسکن کاهش یافته است. اجاره‌ها نجومی شده‌اند. همه اینها از زمان به قدرت رسیدن ترامپ، به دلیل تعرفه‌ها و جنگ ایران، بدتر شده است.




 غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.

 نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد

عایشه وهاب، دموکرات مترقی، در انتخابات ویژه برای کرسی کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، پیروزی چشمگیری به دست آورد و ملیسا هرناندز را در رقابتی که با هزینه‌های قابل توجه گروه‌های لابی طرفدار اسرائیل مشخص شده بود، شکست داد.

 نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است

نیویورک تایمز نوشت: جنیفر هگست به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون، در داخل مجموعه تحت مدیریت همسرش، پیت هگست، تبدیل شده است.

 روبوتاکسی‌ها راه ورود خودروهای چینی به آمریکا را باز کردند
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

روبوتاکسی‌ها راه ورود خودروهای چینی به آمریکا را باز کردند

دنیای اقتصاد: امروزه خودروسازان چینی عملا به معیاری جهانی در عرصه وسایل نقلیه برقی بدل شده‌اند.

 برنامه جدید ترامپ
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد. برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا به [ ]

 ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد این کشور در پرونده مربوط به توقیف ناوگان کمک‌رسان عازم غزه، درخواست صدور اعلان قرمز اینترپل برای بنیامین نتانیاهو و یک تبعه اسرائیلی را ارائه کرده است.