قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۲۸

دستگیری کلاهبرداران ۱۲۰ میلیاردی در شیراز

شیراز-رئیس پلیس فتا استان فارس از شناسایی و دستگیری ۲ مرد جوان که با ارسال لینک‌های آلوده به شهروندان اقدام به کلاهبرداری ۱۲۰ میلیارد ریالی کرده بودند، خبر داد.
 دستگیری کلاهبرداران ۱۲۰ میلیاردی در شیراز



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

دستگیری متهم در کوهرنگ بعد از ۶ سال

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ محمد حسینی، فرمانده انتظامی شهرستان کوهرنگ، گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر حضور یکی از محکومان متواری در شهرستان کوهرنگ، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان کوهرنگ افزود: مأموران پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات تخصصی، پس از هماهنگی با مقام قضایی، محل حضور این فرد را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

در ادامه حتما بخوانید کشف خودرو سرقتی کمتر از دو ساعت در لردگان

وی با اشاره به اینکه این فرد به مدت ۶ سال تحت تعقیب بود، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی و اجرای حکم، تحویل مراجع قضایی شد.

حسینی در پایان خاطرنشان کرد: پلیس با جدیت و اقتدار، شناسایی و دستگیری محکومان متواری را تا اجرای کامل احکام قضایی دنبال خواهد کرد.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

دستگیری شکارچیان سابقه‌دار در مناطق آزاد شهرستان کوهرنگ

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محسن کریمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: در پی اعلام گزارش همیاران محیط زیست مبنی بر حضور متخلفان در مناطق آزاد شهرستان کوهرنگ، موضوع در دستور کار قرار گرفت.

 

وی افزود: پس از انجام بررسی‌های تخصصی و رصد اطلاعاتی، مأموران حفاظت محیط‌زیست پس از گشت و کنترل ۲۴ ساعته و در مسیر برگشت متخلفان به شهرکرد، عملیات تعقیب را ادامه و در جهت کشف ادوات و مستندات تخلفات گذشته، با اخذ حکم قضایی در شهرکرد اقدام به دستگیری متخلفان نمودند.

 

کریمی ادامه داد: در این کشف و دستگیری دو قبضه سلاح شکاری، مقداری گوشت حیات‌وحش، جمجمه یک قوچ وحشی، شاخ یک کل وحشی و لاشه تعدادی پرنده کشف و ضبط شد.

در ادامه حتما بخوانید شناسایی و دستگیری چهار متخلف شکار حیات‌وحش در سبزکوه

وی بیان داشت: پس از بررسی «آثار و بقایای کشف‌شده» و تجهیزات الکترونیکی متخلفان، مشخص شد این گروه در مناطق آزاد کوهرنگ اقدام به شکار گراز نیز نموده بودند.

 

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان عنوان کرد: پرونده متخلفان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد و این اداره‌کل با جدیت پیگیر برخورد با شکار غیرمجاز است.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

دستگیری یک ساعته سارقان به عنف در خرمشهر

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، علی رحیمی امروز ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: در پی وقوع يک فقره سرقت به عنف وجه نقد توسط دو نفر راکبان موتورسیکلت در یکی از محله های خرمشهر، شناسایی و دستگیری سارقان در دستور کار ماموران کلانتری ۱۱ قرار گرفت.

او گفت: ماموران پلیس بلافاصله در محل حاضر و پس از بررسی صحنه سرقت و انجام اقدام های خاص پلیسی طی کمتر از یک ساعت هویت و محل اختفای متهمان را شناسایی و پس از هماهنگی قضایی در یک عملیات منسجم پلیسی هر دو متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

مقام عالی انتظامی شهرستان خرمشهر افزود: در مخفیگاه متهمان یک دستگاه موتور سیکلت سرقتی، چاقوی به کار رفته در سرقت و مبلغ یک میلیارد ریال وجه نقد سرقتی کشف و متهمان در تحقیق های تکمیلی به یک فقره کیف قاپی نیز اعتراف کردند.

رییس پلیس شهرستان خرمشهر در پایان اضافه کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده قضایی با قرار مناسب روانه زندان شدند.

انتهای پیام/




 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29

k: بازار

 چهارمین هفته  سبز  بورس
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چهارمین هفته سبز بورس

معاملات بورس تهران در هفته گذشته در شرایطی به پایان رسید که نماگرهای اصلی بازار سهام بار دیگر مسیر صعودی را پیمودند و هر دو شاخص کل و هموزن به اوج‌های تاریخی جدید رسیدند. شاخص کل با رشد 3.8درصدی در محدوده ۵‌میلیون و ۹۵۲هزار واحد قرار گرفت و فاصله خود با مرز روانی ۶‌میلیون واحد را به حداقل رساند.

 نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام

آرمان امروز : در ششمین جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی، نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» به مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام اعطا شد. به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی ایلام؛ این نشان به پاس اقدامات پتروشیمی ایلام در سال ۱۴۰۴ در حوزه‌های محیط زیست، سلامت، آموزش، حمایت اجتماعی و توسعه زیرساخت‌های منطقه [ ]

 تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور

دنیای اقتصاد: معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه مشکل مرخصی پلاک‌های موقت منطقه آزاد انزلی تا پایان شهریورماه حل خواهد شد، گفت: واردات خودرو به مناطق آزاد باعث افزایش رضایتمندی عمومی، اشتغال‌زایی و ارتقای امنیت عبور و مرور جاده‌ها شده‌ است‌. به گزارش ایرنا، سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور در همایش توجیهی شرکت‌های واردکننده خودرو با موضوع فرآیند اخذ کاردکس و ترخیص خودروهای پلاک منطقه، بیان کرد: به دنبال شماره‌گذاری خودروهای مناطق آزاد، سرمایه خودرویی نیز جذب شد. معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه برای خودروهای عمرانی و کشاورزی در مناطق آزاد، پلاک جدیدی طراحی شده، عنوان کرد: با طراحی این پلاک فعالان این حوزه نیز می‌توانند از ظرفیت موجود بهره‌مند شوند.

 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد

دنیای اقتصاد: سخنگوی شورای رقابت گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن درباره نحوه محاسبه مبالغ پیش‌پرداخت خودرو را ابطال کرده است.

 فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز

مدیرعامل شرکت مهندسی فکور صنعت تهران (سهامی عام) با تشریح مسیر ۳۳ساله این مجموعه، از تحول فکور صنعت از یک شرکت مهندسی و پیمانکاری به یک بنگاه چندکسب‌وکاره و یک شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل جامع (Total Solution Provider) در زنجیره معدن و فولاد کشور خبر داد. محمدوحید شیخ‌زاده با اشاره به جایگاه این شرکت به‌عنوان هفتمین تولیدکننده کنسانتره کشور با ظرفیت حدود 3.5میلیون تن تولید و رتبه ۵۹ در رده‌بندی IMI-100، تاکید کرد که هدف فکور صنعت، حرکت به سمت توسعه پایدار و تبدیل شدن به یک سرمایه صنعتی چندنسلی و ملی است. او در این گفت‌وگو، فرصت‌های پیش روی ایران در حوزه فولاد سبز، آهن اسفنجی و توسعه زنجیره مس را تشریح کرد و دانش فنی، نیروی انسانی متخصص و ظرفیت‌های معدنی کشور را از مهم‌ترین مزیت‌های رقابتی ایران دانست. شیخ‌زاده همچنین با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری، مداخلات گسترده در اقتصاد و محدودیت‌های پیش روی …