قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۲۴

سردار جاویدان: هوشیاری مرزبانان سد محکمی در برابر توطئه دشمنان است

کرمانشاه - فرمانده مرزبانی فراجا با حضور در مرز سومار، هوشیاری و آمادگی عملیاتی مرزبانان را عامل اصلی حفظ امنیت و مقابله با تهدیدهای دشمنان عنوان کرد.
 سردار جاویدان: هوشیاری مرزبانان سد محکمی در برابر توطئه دشمنان است



۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تلاش استاندار کردستان برای شکستن محدودیت‌های ورزش - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، در استانی که سرشار از استعدادهای ورزشی است اما سال‌ها با محدودیت‌های زیرساختی، کمبود منابع مالی و ضعف حمایت‌های پایدار دست‌وپنجه نرم کرده، پیگیری برای رساندن صدای ورزشکاران به تصمیم‌گیران ملی، یکی از ضرورت‌های مهم توسعه ورزش کردستان به شمار می‌رود. ورزشکارانی که در بسیاری از رشته‌ها با کمترین امکانات، پرچم استان را در میادین ملی و بین‌المللی به اهتزاز درآورده‌اند، اما همچنان برای رسیدن به جایگاه شایسته خود نیازمند حمایت و نگاه ویژه هستند.

سفر روز گذشته احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان به کردستان، فرصتی بود تا بخشی از مطالبات جامعه ورزش استان به صورت مستقیم مطرح شود؛ مطالباتی که بیش از آنکه صرفاً درخواست اعتبار باشد، تلاشی برای ایجاد فرصت برابر، حمایت از استعدادها و فراهم کردن مسیر رشد قهرمانانی است که می‌توانند نام کردستان را در عرصه‌های بزرگ ورزشی مطرح کنند.

در این میان، آرش زره‌تن لهونی، استاندار کردستان، با رویکردی مطالبه‌گرانه در نشست جمع‌بندی با وزیر ورزش و جوانان، تلاش کرد دغدغه‌های واقعی ورزشکاران و مدیران ورزشی استان را به گوش متولی اصلی این حوزه برساند؛ دغدغه‌هایی که از نبود حمایت مالی پایدار برای تیم‌ها تا برخی بی‌عدالتی‌ها در فرآیند انتخاب ملی‌پوشان را شامل می‌شود.

استاندار کردستان در این نشست تلاش کرد سهم ورزش استان از ظرفیت‌های ملی افزایش یابد و با استفاده از ظرفیت وزارت ورزش، فدراسیون‌ها و باشگاه‌های بزرگ، مسیر تازه‌ای برای حمایت از ورزشکاران و تیم‌های ورزشی کردستان ایجاد شود؛ چراکه توسعه ورزش قهرمانی بدون پشتیبانی مالی، برنامه‌ریزی بلندمدت و حمایت مستمر امکان‌پذیر نیست.

لهونی با تأکید بر اینکه ورزش کردستان دارای سرمایه انسانی ارزشمندی است، خواستار نگاه ویژه وزارت ورزش به این استان شد و مجموعه‌ای از مطالبات مشخص را برای تقویت جایگاه ورزش استان مطرح کرد.

از جمله مهم‌ترین درخواست‌های استاندار کردستان، استفاده از ظرفیت باشگاه‌های بزرگ کشور برای حمایت از تیم‌های ورزشی استان بود.

وی پیشنهاد داد: "مجموعه باشگاه استقلال با معرفی استان کردستان، چند تیم ورزشی را تحت پوشش قرار داده و به صورت مستمر از آنها حمایت مالی کند" تا بخشی از مشکلات مالی تیم‌های ورزشی استان کاهش یابد و زمینه حضور قدرتمندتر آنها در رقابت‌های ملی فراهم شود.

استاندار کردستان همچنین با اشاره به ظرفیت بالای ورزشکاران استان در رشته‌های مختلف، خواستار حمایت بیشتر وزارت ورزش و جوانان از طریق فدراسیون‌های مربوطه از بخش قهرمانی ورزش کردستان شد و تأکید کرد که استعدادهای ورزشی استان نیازمند پشتیبانی جدی‌تر برای رسیدن به سطوح ملی و بین‌المللی هستند.

یکی دیگر از محورهای مهم مطرح‌شده از سوی لهونی، موضوع ورزشکارانی بود که با وجود حضور مستمر در اردوهای تیم ملی و اثبات توانمندی‌های خود، در مراحل پایانی انتخاب تیم‌ها، به‌ویژه در رشته‌های تیمی، از فهرست نهایی اعزام‌ها کنار گذاشته می‌شوند.

استاندار کردستان با اشاره به این دغدغه جامعه ورزش استان، خواستار بازنگری در فرآیند انتخاب ملی‌پوشان شد تا معیارهای شفاف، عدالت ورزشی و عملکرد واقعی ورزشکاران، مبنای تصمیم‌گیری فدراسیون‌ها قرار گیرد.

این مطالبات نشان داد که پیگیری مسائل ورزش کردستان صرفاً محدود به ساخت سالن و توسعه زیرساخت‌ها نیست، بلکه حمایت از قهرمانان، ایجاد فرصت برابر و فراهم کردن مسیر حضور استعدادهای استان در عرصه‌های ملی نیز از دغدغه‌های اصلی مدیریت ارشد استان است.

بر اساس این گزارش؛ اکنون انتظار جامعه ورزش کردستان این است که این مطالبات مطرح‌شده در سفر وزیر ورزش و جوانان، به تصمیمات عملی، حمایت‌های مشخص و اختصاص سهمی شایسته‌تر از ظرفیت‌های ملی برای ورزش استان منجر شود تا استعدادهای فراوان کردستان بتوانند در شرایطی عادلانه‌تر مسیر افتخارآفرینی خود را ادامه دهند.

انتهای پیام/  


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

جدول برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز جمعه ٣٠ مرداد

بر اساس اطلاعیه شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، جدول خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برای امروز منتشر شده است. این خاموشی‌ها با هدف مدیریت بار شبکه، انجام تعمیرات و حفظ پایداری تأمین برق اجرا می‌شود و ممکن است برخی مناطق استان در ساعات مشخص با قطعی موقت برق مواجه شوند. همچنین اعلام شده است که این برنامه صرفاً مربوط به خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده بوده و شامل قطعی‌های ناشی از حوادث و اتفاقات پیش‌بینی‌نشده نیست.




 نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه
۸ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

دوره های آموزشی شرکت های مالی در روزهای آینده نحوه برگزاری، زمان و موضوعات آن ها مشخص شد.

 نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند
۳۰ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند

یک رسانه آمریکایی نوشت که با وجود تهدید ترامپ به فشار اقتصادی علیه ایران، او علاقه‌ای به حمله نظامی گسترده ندارد.

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.

 گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شوند؟
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شوند؟

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضعف عملکردی در وزارت راه و تاثیر آن بر افزایش قیمت در این حوزه گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مسکن، عدم عرضه کافی...

 «عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

«عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم

عایشه وهاب سیاستمدار منتقد رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش و مخالفت لابی اسرائیل، در انتخابات کالیفرنیا پیروز شد.

 شایعه جدید بنزینی تکذیب شد
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

شایعه جدید بنزینی تکذیب شد

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.