قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۱۸

ولدان: مردم ایران در تراز «ملت مبعوث» نقش‌آفرینی می‌کنند

شیراز - مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با تأکید بر نقش‌آفرینی مردم در تحولات اخیر کشور، گفت: ملت ایران امروز به یک «ملت مبعوث» تبدیل شده و کشور وارد مرحله‌ای جدید از نظم جهانی شده است.
 ولدان: مردم ایران در تراز «ملت مبعوث» نقش‌آفرینی می‌کنند



۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سردار ولی‌ئی: دشمن با محاسبات غلط وارد میدان شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سردار منصور ولی‌ئی، فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان، در اجتماع مردمی حمایت از انقلاب اسلامی که در میدان آزادی سنندج برگزار شد، با اشاره به تحولات اخیر منطقه و تقابل جمهوری اسلامی ایران با جبهه استکبار اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی همواره تلاش کرده‌اند با جنگ روانی و عملیات رسانه‌ای، تصویری ضعیف از ایران ارائه دهند، اما امروز واقعیت میدان چیز دیگری است و دوست و دشمن به توانمندی و اقتدار ایران اسلامی اذعان دارند.

وی با بیان اینکه دشمن در سال‌های گذشته به دنبال تضعیف نظام جمهوری اسلامی بوده است، افزود: امروز اگر سخن از پیروزی ایران در میدان‌های مختلف به میان می‌آید، به دلیل یک مسیر طولانی از برنامه‌ریزی، تدبیر و مجاهدت است که شهدا، فرماندهان و دانشمندان کشور طی سال‌ها برای آن تلاش کردند.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس سپاه استان کردستان گفت: دشمنان در محورهای مختلف تلاش کردند ایران را متوقف کنند، اما نتیجه این اقدامات نه تنها تضعیف جمهوری اسلامی نبود، بلکه موجب شد کشور در حوزه‌های مختلف دفاعی، علمی و فناوری قدرتمندتر شود.

دشمن با محاسبات غلط وارد میدان شد

سردار ولی‌ئی با اشاره به ارزیابی‌های اشتباه دشمن از توان جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: دشمن بر اساس تحلیل‌های غلط تصور می‌کرد شرایط برای ضربه زدن به ایران فراهم است، اما پس از آغاز درگیری متوجه شد برآوردهایش اشتباه بوده است.

وی بیان کرد: آمریکایی‌ها تصور می‌کردند با یک اقدام محدود می‌توانند ساختار کشور را دچار آسیب کنند، اما پس از گذشت روزها و ادامه مقاومت ملت ایران، فهمیدند که با کشوری روبه‌رو هستند که از ظرفیت‌های عظیم مردمی، نظامی و اعتقادی برخوردار است.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس سپاه کردستان با بیان اینکه دشمن حتی توان ادامه مسیر خود را مطابق برنامه‌ریزی‌های اولیه نداشت، عنوان کرد: اگر دشمن امروز دوباره به نقطه آغاز بازگردد، قطعاً همان مسیر را انتخاب نخواهد کرد؛ چراکه توان واقعی جمهوری اسلامی ایران را در میدان مشاهده کرده است.

مردم ستون اصلی پیروزی در میدان‌های سخت هستند

وی نقش مردم را در تحولات اخیر تعیین‌کننده دانست و اظهار داشت: رهبر شهیدمان بارها تأکید داشتند که اگر حادثه‌ای رخ دهد، مردم ایران به میدان خواهند آمد و این موضوع را در روزهای سخت به‌خوبی مشاهده کردیم.

سردار ولی‌ئی تصریح کرد: حضور مردم در صحنه، بسیاری از تهدیدهای امنیتی دشمن را خنثی کرد و اجازه نداد دشمن به هدف خود یعنی ایجاد شکاف میان مردم و نظام برسد.

وی بیان کرد: انسجام، همراهی و پشتیبانی مردم از نیروهای مسلح در این حوادث، یادآور دوران دفاع مقدس بود؛ همان روزهایی که هر فردی در هر جایگاهی نقش خود را در دفاع از کشور ایفا می‌کرد.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: امروز نیز همان روحیه، همان همبستگی و همان ایستادگی در جامعه وجود دارد و دشمن از همین وحدت و انسجام بیشترین نگرانی را دارد.

راهبرد شهیدان؛ حرکت از دفاع صرف به بازدارندگی فعال

سردار ولی‌ئی با اشاره به راهبردهای دفاعی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سال‌های اخیر، تغییر نگاه از صرفاً دفاعی بودن به سمت ایجاد قدرت بازدارندگی است.

وی افزود: راهبرد این بود که ایران آن‌قدر قدرتمند شود که دشمن حتی اجازه تهدید کشور را به خود ندهد؛ همان موضوعی که امروز در عرصه بین‌المللی به عنوان قدرت بازدارندگی شناخته می‌شود.

سردار ولی‌ئی ادامه داد: در دنیا کشورها ترکیبی از دکترین‌های دفاعی، تهاجمی، بازدارندگی و تاب‌آوری را دنبال می‌کنند و جمهوری اسلامی نیز با تدبیر و برنامه‌ریزی مسیر تقویت قدرت بازدارندگی را طی کرده است.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان تأکید کرد: امروز دشمن از توان نظامی ایران ناامید شده و به همین دلیل به سمت جنگ‌های ترکیبی، اقتصادی و ایجاد فتنه‌های داخلی روی آورده است.

دشمن از انسجام ملت ایران هراس دارد

وی با بیان اینکه دشمن امروز بیش از هر چیز به دنبال ایجاد اختلاف و شکاف اجتماعی است، اذعان داشت: دشمن می‌داند اگر انسجام مردم حفظ شود، هیچ توطئه‌ای توان ضربه زدن به جمهوری اسلامی را ندارد.

سردار ولی‌ئی افزود: امروز باید همه جریان‌ها، اقشار و گروه‌های مختلف جامعه در کنار یکدیگر برای حفظ منافع کشور تلاش کنند؛ چراکه رمز موفقیت ملت ایران وحدت و همدلی است.

وی تصریح کرد: دشمن تلاش می‌کند مشکلات اقتصادی و اجتماعی را به نقطه‌ای برای ایجاد نارضایتی و اختلاف تبدیل کند، اما مردم ایران بارها نشان داده‌اند که در بزنگاه‌های تاریخی پای کشور و انقلاب ایستاده‌اند.

محور مقاومت؛ قدرتی که دشمن آن را نادیده گرفت

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان در ادامه به نقش محور مقاومت اشاره کرد و گفت: دشمن سال‌ها تلاش کرد قدرت جریان مقاومت را کوچک نشان دهد، اما امروز واقعیت این جبهه برای همه آشکار شده است.

وی افزود: گروه‌های مقاومت در منطقه نشان دادند که در شرایط حساس در کنار یکدیگر قرار دارند و این انسجام، یکی از عوامل مهم قدرت جبهه مقاومت است.

سردار ولی‌ئی همچنین با اشاره به توان موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: سال‌ها برخی تلاش کردند دستاوردهای علمی و دفاعی کشور را زیر سؤال ببرند، اما امروز همه مشاهده کردند که جوانان ایرانی و دانشمندان کشور چه توانمندی بزرگی ایجاد کرده‌اند.

توانمندی جوانان ایرانی؛ نتیجه سال‌ها مجاهدت علمی

وی گفت: توانمندی‌های امروز کشور حاصل تلاش شبانه‌روزی جوانان، دانشمندان و نیروهای متخصصی است که سال‌ها برای استقلال و اقتدار ایران تلاش کرده‌اند.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان ادامه داد: امروز ایران اسلامی در حوزه‌های مختلف به جایگاهی رسیده که حتی مخالفان نظام نیز نمی‌توانند این پیشرفت‌ها و اقتدار را انکار کنند.

وی افزود: این قدرت به سادگی به دست نیامده است؛ پشتوانه آن خون شهدا، تلاش دانشمندان و ایستادگی ملت ایران است.

حفظ پیروزی نیازمند استمرار مسیر انقلاب و وحدت مردم است

مسردار ولی‌ئی در پایان با تأکید بر اینکه حفظ دستاوردهای امروز نیازمند هوشیاری بیشتر است، اظهار کرد: پیروزی به دست آمده پایان مسیر نیست، بلکه باید برای حفظ آن تلاش کنیم.

وی هشدار داد: دشمن همچنان به دنبال ایجاد تفرقه و ضربه زدن به انسجام ملی است و تنها راه مقابله با این توطئه‌ها، وحدت مردم، تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و ادامه مسیر شهداست.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: به لطف خداوند و با همراهی ملت ایران، مسیر انقلاب اسلامی تا رسیدن به اهداف بزرگ خود ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/  


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح مدرسه خیرساز 39 میلیاردی در کازرون - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حسینعلی امیری در آیین افتتاح دبیرستان خیرساز نمازی‌فرد 3 با حضور حمیدرضا خان‌محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، دهقان نصرآبادی، رضازاده نماینده مردم، فرماندار و خانواده خیر نمازی‌فرد، با گرامیداشت هفته دولت و ایام شهادت شهیدان رجایی و باهنر، از تلاش مدیران، کارشناسان و دست‌اندرکاران اجرای طرح‌های عمرانی در استان قدردانی کرد.

وی گفت: حجم طرح‌هایی که در هفته دولت امسال در فارس به بهره‌برداری می‌رسد، نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش قابل توجهی دارد؛ سال گذشته حدود 66 هزار میلیارد تومان طرح در هفته دولت افتتاح شد و این میزان امسال حتی فراتر از این میزان رفته است.

امیری با بیان این که به ثمر رسیدن هر طرح، حاصل همدلی، هماهنگی و باور مشترک مجموعه‌ای از مدیران، کارشناسان و نیرو‌های اجرایی است، گفت: از یکایک همکاران در دستگاه‌های اجرایی فارس که برای پیشبرد امور استان تلاش می‌کنند، صمیمانه سپاسگزارم.

وی، نهضت مدرسه‌سازی را از طرح‌های راهبردی دولت و مورد توجه شخص رئیس‌جمهور دانست و افزود: نظام تعلیم و تربیت، بنیان سعادت هر جامعه است و برای تحقق اهداف آن، فراهم‌سازی فضای آموزشی مناسب و مدرسه درخور دانش‌آموزان، ضرورتی اساسی به شمار می‌رود.

استاندار فارس با اشاره به جایگاه نخست استان در نهضت مدرسه‌سازی کشور، گفت: فارس با همکاری بخش‌های گوناگون، پیگیری معاونت عمرانی استانداری و تلاش‌های مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، در این عرصه رتبه نخست کشور را به دست آورده و به اندازه 12 استان در حوزه مدرسه‌سازی فعالیت داشته است.

امیری همچنین به پیشینه تاریخی و تمدنی کازرون پرداخت و گفت: کازرون از شهر‌های بزرگ و کهن ایران است؛ شهری با تاریخ پرفراز و نشیب و میراثی ارزشمند که ریشه‌های آن در دوره‌های گوناگون تاریخی، از جمله عصر ساسانی و تمدن بیشاپور، دیده می‌شود.

وی افزود: در قرن چهارم هجری، شیخ ابواسحاق کازرونی حکومتی را با مرکزیت کازرون پایه‌گذاری کرد که دامنه نفوذ آن تا هند و چین امتداد داشت و این دوره، از زمان‌های شکوفایی علم، فرهنگ و عرفان در ایران و منطقه به شمار می‌رود.

استاندار فارس گفت: ملت‌ها و جوامعی که تاریخ، هویت و پیشینه خود را به‌خوبی می‌شناسند، در برابر حوادث و فرازونشیب‌ها استوارتر می‌ایستند. اصالت، شرافت، آبرو و حیثیت یک جامعه، در گذر قرن‌ها شکل می‌گیرد و به‌آسانی از دست‌دادنی نیست.

امیری با بیان این که هویت تاریخی، مقاومت و عظمت می‌آفریند، افزود: ایستادگی ملت بزرگ ایران در برابر قدرت‌های بزرگ جهان، ریشه در همین پیشینه تاریخی، فرهنگی و تمدنی دارد. مردم کازرون نیز با تکیه بر اصالت دیرینه خود می‌توانند آینده‌ای روشن‌تر را برای فرزندان این دیار ترسیم کنند.

وی موفقیت دانش‌آموزان و جوانان کازرونی در عرصه‌های علمی و کسب رتبه‌های برتر را برخاسته از ظرفیت‌های فرهنگی و پیشینه پربار این شهرستان دانست و از خانواده خیر نمازی‌فرد برای مشارکت در توسعه فضا‌های آموزشی قدردانی کرد.

استاندار فارس گفت: سرمایه‌گذاری در تعلیم و تربیت، از ماندگارترین کار‌های خیر است و امیدواریم این اقدام ارزشمند، ذخیره‌ای برای آخرت خانواده نمازی‌فرد و منشأ برکات فراوان برای دانش‌آموزان و آینده کازرون باشد.

به گزارش تسنیم، دبیرستان خیّرساز 9 کلاسه و آموزشگاه ابتدایی 6 کلاسه نمازی فرد با اعتباری بالغ بر 39 میلیارد تومان با حضور استاندارفارس، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور و معاونان استاندار و سایر مدیران و مسئولان استانی افتتاح شد و از اول مهر آغاز به کار خواهد کرد.

انتهای پیام/424  


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تعریض محور کازرون-قائمیه با اعتبار 100 میلیاردی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حسینعلی امیری استاندار فارس در سفر کازرون و در آیین آغاز عملیات اجرایی طرح تعریض محور کازرون-قائمیه بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و ارتقای ایمنی راه‌های استان فارس سخن گفت.

وی با قدردانی از تلاش‌های مجموعه راه و شهرسازی و راهداری استان، گفت: دستیابی به توسعه و پیشرفت در هر منطقه، نیازمند ابزار‌ها و لوازمی است که در این میان، شبکه‌های ارتباطی نظیر راه‌ها، خطوط ریلی و فرودگاه‌ها، نقشی بنیادین و محوری دارند.

استاندار فارس افزود: انسان به عنوان اشرف مخلوقات الهی، شایسته بهترین شرایط زیست است؛ از این رو حفظ جان مردم، ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش تلفات جاده‌ای رسالتی بزرگ به شمار می‌رود که نباید آن را تنها یک وظیفه اداری دانست، بلکه تکلیفی انسانی و اسلامی برای همه مسئولان است.

وی با اشاره به جایگاه والای مردم در حفظ عزت و استقلال کشور، افزود: در برهه‌های حساس تاریخی و نبرد‌های سرنوشت‌ساز، مردم با ایجاد جبهه‌ای مستحکم در پشتیبانی از نیرو‌های مسلح و رزمندگان غیور میهن، مانع از تحقق اهداف شوم دشمنان شدند و توطئه‌های تجزیه، اشغال و فروپاشی کشور را نقش بر آب کردند.

استاندار فارس گفت: اگر این حضور آگاهانه و حمایت همه‌جانبه مردمی در کنار مدافعان میهن نبود، سرنوشت تحولات به گونه‌ای دیگر رقم می‌خورد؛ از همین رو، امروز دولتمردان و مسئولان اجرایی وظیفه دارند با تمام توان و همانند رزمنده‌ای که در سخت‌ترین شرایط در میدان دفاع از کشور می‌ایستد، پای کار خدمت‌رسانی صادقانه به این مردم بزرگ، صبور و باصلابت باشند.

در آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه تعریض محور کازرون _قائمیه جمعی از مردم کازرون، معاونان سیاسی، امنیتی اجتماعی، امور عمرانی و امور اقتصادی، مدیرکل راهداری وحمل و نقل جاده‌ای، نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی، فرماندار کازرون و سایر مدیران استانی حضور داشتند.

محور کازرون_قائمیه مسیری به طول 20 کیلومتر است که در فاز اول بهسازی 7 کیلومتر با مشارکت راه و شهرسازی و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای انجام گرفته بود و عملیات اجرایی تعریض قطعه دوم به طول 3 کیلومتر به عرض هر دو طرف 5 کیلومتر امروز با حضور استاندار فارس و با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال آغاز شد.

کازرون میزبان مصوبات بیش از 2 هزار میلیارد تومانی شد

حسینعلی امیری همچنین در شورای اداری شهرستان کازرون با تقدیر از همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در بازگرداندن سریع شرایط مناطق آسیب‌دیده و ادامه روند توسعه استان، گفت: این تلاش‌ها قابل تحسین است.

وی با اشاره به حضور مدیران کل دستگاه‌های زیربنایی در این سفر، تأکید کرد: کازرون برای مدیریت استان اهمیت ویژه‌ای دارد و همه موضوعات این شهرستان با جدیت پیگیری می‌شود.

امیری با بیان اینکه مدیران باید «برای مردم پدری کنند»، افزود: در شرایط فعلی، مردم به فداکاری و تلاش شبانه‌روزی مسئولان نیاز دارند؛ همان‌گونه که رزمندگان در صحنه دفاع از کشور ایستاده‌اند، مدیران نیز باید برای رضایت مردم با غیرت و مسئولیت‌پذیری عمل کنند.

ستاندار فارس همچنین با تأکید بر لزوم اجرای عدالت در توزیع امکانات، گفت: از ابتدای مسئولیت در استان، شاخص‌های رفاه و عدالت در برنامه‌ریزی‌ها مورد توجه بوده و عدالت به معنای تساوی صرف نیست، بلکه باید متناسب با نیازها و ظرفیت‌ها محقق شود.

امیری اعلام کرد: مصوبات سفر به شهرستان کازرون بیش از 2 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و این مصوبات به‌صورت رسمی به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ و برای اطلاع عموم منتشر خواهد شد.

وی درباره مصوبات سفر کازرون اظهار کرد: این مصوبات پس از کار کارشناسی دقیق نهایی شده و به‌زودی به‌صورت کتبی به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می‌شود. همچنین متن مصوبات برای اطلاع مردم در سایت اداره کل فنی استان منتشر خواهد شد تا امکان مطالبه‌گری عمومی فراهم شود.

انتهای پیام/424  




 ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر

هم میهن/متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تجربهٔ ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ جلوی چشم ماست! هیچ نیروی سیاسی را نمی‌توان یافت که از آن ماجرا درس لازم را گرفته باشد. احمد زیدآبادی| چرا در ادبیات فارسی این همه بر درس گرفتن از تاریخ تأکید شده است؟ به این دلیلِ روشن که ما

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم
۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به...