قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۲۵

نصراللهی: امضای توافق آمریکا با ایران نشانه شکست راهبرد تغییر نظام است

رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه نوشت: پذیرش ورود آمریکا به مرحله امضای توافق، نشانه ناکامی در راهبرد فشار حداکثری و سیاست‌های چندلایه غرب علیه ایران است.
 نصراللهی: امضای توافق آمریکا با ایران نشانه شکست راهبرد تغییر نظام است



۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

محورهای نشست امنیتی نتانیاهو: سوریه و تنش با ترکیه

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه اسرائیلی i ۲۴ اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نشستی امنیتی در سطح عالی با حضور فرماندهان ارشد ارتش و رؤسای دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم برگزار کرده است.

گفته می‌شود در این نشست درباره تحولات احتمالی منطقه، به‌ویژه وضعیت سوریه و افزایش تنش‌ها با ترکیه، بحث و تبادل نظر شده است.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید نتانیاهو: نسبت به حضور نظامی ترکیه در سوریه مماشات نمی‌کنیم | آنها به خوبی به ما گوش ندادند؛ پس تلاش کردیم منظورمان را بهتر منتقل کنیم


۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب، مناطق «علی الطاهر» و «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف حملات پهپادی خود قرار داد.

این تجاوزات اسراییلی در حالی انجام گرفته که تاکنون پنج دور از مذاکرات میان تل آویو و بیروت با میانجی گری آمریکا برگزار شده است.

منبع: ایسنا

در ادامه حتما بخوانید عون: بازسازی لبنان بزرگ‌ترین چالش مرحله آینده است


۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

واتیکان خواستار تسهیل اجرای توافق چارچوب لبنان و اسرائیل شد

به گزارش شهرآرانیوز، واتیکیان پس از دیدار امروز پاپ لئو چهاردهم و ژوزف عون رئیس جمهور لبنان، با صدور بیانیه‌ای، در مورد «دشواری‌های» پیش روی اجرای توافق چارچوب میان بیروت و تل آویو، ابراز نگرانی کرد.

در ادامه بیانیه آمده است: رئیس جمهور لبنان از پاپ و مسئولان واتیکان خواست اسرائیل را ملزم به اجرای مفاد فرمول چارچوب، توقف حملات روزانه خود و حمایت از لبنان برای دستیابی به عقب نشینی کامل اسرائیل از اراضی اشغالی لبنان کنند.

در همین راستا، منابع خبری لبنان گزارش دادند عون از پاپ لئو چهاردهم خواست تا از تلاش‌ها برای وادار کردن اسرائیل به اجرای مفاد «توافق چارچوب»، توقف فوری حملات به روستا‌ها و زیرساخت‌های جنوب لبنان و غیرنظامیان و عقب‌نشینی از مناطقی که اشغال کرده است، حمایت کند.

منبع: ایسنا

در ادامه حتما بخوانید عون: بازسازی لبنان بزرگ‌ترین چالش مرحله آینده است




 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۱۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

وزیر امور خارجه عمان امروز (پنجشنبه) تأکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفائی کل منطقه نیست.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۳ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

رئیس‌جمهور بر رفع موانع تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید تأکید کرد.

 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد
۱۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.

 قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد
۸ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک شود امتناع مشترک از این است که پایتخت های بیگانه سرنوشت کشورهای ما را رقم بزنند.