قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

کشف ۱۵۶ میلیاردی لوازم یدکی قاچاق در مهریز

یزد - فرمانده انتظامی استان یزد از کشف ۱۱۵ قلم لوازم یدکی قاچاق مربوط به کولر درجا و یخچال خودروهای سنگین به ارزش ۱۵۶ میلیارد ریال خبر داد.
 کشف ۱۵۶ میلیاردی لوازم یدکی قاچاق در مهریز



۹ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

توقیف ۲ خودروی حامل ۱۱ تن چوب قاچاق در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدجمال موسویان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تشدید برخورد با متخلفین حوزه منابع طبیعی، به ویژه زمین خواری، قطع درخت و قاچاق چوب و زغال، از توقیف دو خودروی حامل چوب قاچاق طی ۴۸ ساعت گذشته خبر داد.

موسویان گفت: یک دستگاه خودروی کامیون حامل ۱۰ تن چوب قاچاق، توسط نیروهای یگان حفاظت لوداب با همکاری پاسگاه انتظامی و با هماهنگی سازمان تعزیرات حکومتی استان با استناد به ماده ۴۸ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع و ماده ۲۵ مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز توقیف شد.

وی افزود: در شهرستان کهگیلویه نیز یک دستگاه خودروی وانت نیسان، حامل یک تن چوب قاچاق و یک دستگاه اره موتوری کشف و متخلفان با دستور مقامات قضایی بازداشت شدند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد از عموم مردم خواست مشاهدات خود از تخلفات حوزه منابع طبیعی شامل زمین خواری، تخریب و تصرف اراضی ملی، قطع درخت، قاچاق چوب، تولید و قاچاق زغال و آتش سوزی عرصه های طبیعی را به شماره های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی گزارش دهند.




 بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا

فروش خیره‌کننده فیلم‌های «اودیسه» و «مرد عنکبوتی: روزی نو» در کنار آثار غافلگیرکننده‌ای چون «اتاق‌های پشتی» و «وسواس» گیشه تابستان امسال را به‌شدت داغ کرد. از این رو درآمد فروش فیلم‌های داخلی آمریکا از مرز ۴‌میلیارد دلار عبور کرد؛ رقمی که بعد از دوران همه‌گیری کرونا تنها برای دومین بار به دست آمده است. نخستین تابستانی که پس از تغییرات گسترده ناشی از کرونا فروش ۴‌میلیارد‌دلاری را تجربه کرد سال ۲۰۲۳ بود و حالا یک بار دیگر این اتفاق تکرار شده است.

 چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند
۵۱ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، با اعلام «روز حمله نهایی» اقتصادی علیه تهران، تهدید کرده است هر کشوری را که به ایران «راه نجات» اقتصادی ارائه دهد، از نظر مالی مجازات خواهد کرد.

 10 محور صحبت‌های رئیس‌کل
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

10 محور صحبت‌های رئیس‌کل

شامگاه چهارشنبه، عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی، در گفت‌وگوی ویژه خبری در شبکه خبر، با اشاره به عملکرد این نهاد در شرایط جنگ اقتصادی، مجموعه‌ای از اقدامات و برنامه‌ها را در حوزه سیاست ارزی، کنترل تورم، تامین مالی تولید، اصلاح نظام بانکی، کالابرگ و توسعه زیرساخت‌های پرداخت تشریح کرد. محور اصلی اظهارات او، مدیریت محدودیت‌های ناشی از تحریم، جنگ و کاهش درآمدهای ارزی و تلاش برای جلوگیری از انتقال این فشارها به تورم و معیشت مردم بود.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۱۰ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تشریح آخرین وضعیت صنعت دفاعی کشور عنوان کرد: میزان تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی از تیرماه سال گذشته تا تیرماه امسال دو برابر شده و در برخی محصولات راهبردی و اولویت‌های مورد نیاز جنگ، میزان تولید در جریان جنگ بیش از سه برابر افزایش یافته است.