قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۶

ترور، پایان انقلاب نیست/ ملت ایران بر عهد شهدا ایستاده است

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت به مناسبت سالروز ترور نافرجام رهبر شهید(ره) و سالروز شهادت آیت‌الله بهشتی(ره) و یارانش، بیانیه‌ای صادر کرد.
 ترور، پایان انقلاب نیست/ ملت ایران بر عهد شهدا ایستاده است



۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

زورخانه «پوریای ولی» در دهلی‌ افتتاح شد

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت رایزنی فرهنگی کشورمان در هند نمایشگاه دائمی ورزش‌های باستانی ایران با عنوان «گوشه زورخانه پهلوان پوریای ولی» در بردارنده تمام وسایل مورد استفاده در ورزش پهلوانی زورخانه از جمله زنگ، ضرب، انواع میل، سنگ، کباده و تخته شنو است که تمامی وسایل به همراه معرفی و تاریخچه و حکمت هریک از این ابزار در اختیار مخاطبان بین‌المللی قرار داده شده است.

گوشه زورخانه ایران با هدف معرفی ارزش‌های ناب انسانی برآمده از حکمت ایرانی و ترویج آیین‌های سنتی و فرهنگ پهلوانی و جوانمردی در تمدن ایرانی اسلامی سامان داده شده است و در گذری کوتاه به این محل مخاطبان را با جلوه‌ای روشن و زیبا از فرهنگ ایرانی آشنا می‌کند.

این ابتکار خانه فرهنگ در ادامه روند همکاری با فدراسیون بین المللی ورزش زورخانه‌ای ایران و به منظور حمایت از ترویج فرهنگ و ورزش‌های مشترک دو ملت ایران و هند انجام شده است.

به گفته فریدالدین فرید، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در هند، خانه فرهنگ کشورمان در دهلی طی سه سال گذشته به طور مستمر از فرایند تاسیس فدراسیون ملی زورخانه در هند حمایت و پشتیبانی کرده است که برگزاری دوره آموزشی تربیت ورزشکار و مربی زورخانه در هند، پیگیری ثبت فدراسیون توسط نمایندگان محلی، برگزاری رویداد ورزش زورخانه در خانه فرهنگ، حمایت از اعزام گروه ورزشکاران زورخانه هندی برای شرکت در مسابقات ایران از جمله این تلاش‌ها هستند.

 بنابر اعلام این مقام مسئول نقطه عطف و اوج این فعالیت ها در دی ماه سال ۱۴۰۴ بود که پس از یک سال پیگیری و برنامه‌ریزی و کسب مجوزهای مختلف از دولت هند و جذب اسپانسر محلی، مسابقات جام جهانی ورزش زورخانه و کشتی پهلوانی به میزبانی هند و با حضور ورزشکارانی از ۹ کشور برگزار شد.

 رویدادی سه روزه که در ورزشگاه بین المللی دانشگاه جامعه ملیه برگزار شد و رایزنی فرهنگی ایران نقش هماهنگ‌کننده اصلی و ناظر کیفی بر روند اجرا توسط فدراسیون هند را به نمایندگی از فدراسیون بین المللی در ایران به عهده داشت. این اقدام به عنوان یک گام عملی برای معرفی و تثبیت جایگاه ورزش زورخانه در هند و به رسمیت شناخته شدن آن توسط وزارت ورزش هند به شمار می‌آید.

در این رویداد کلان ورزشی علاوه بر مربیان و ورزشکاران کشورهای شرکت کننده، روسای دو فدراسیون بین المللی و ملی ورزش زورخانه، جمعی از پیش کسوتان و کهنه‌سواران این ورزش، مرشدها و پهلوانان ملی کشور حاضر بودند. 

برگزاری دوره آموزشی تربیت ورزشکار و مربی زورخانه در هند، پیگیری ثبت فدراسیون توسط نمایندگان محلی، برگزاری رویداد ورزش زورخانه در خانه فرهنگ، حمایت از اعزام گروه ورزشکاران زورخانه هندی برای شرکت در مسابقات ایران از جمله اقدامات رایزنی در سال ۱۴۰۳ بود.

  انتهای پیام/


۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

گردشگری را به محور اصلی همکاری اقتصادی کشورهای عضو «بریکس» تبدیل می‌کنیم

به‌گزارش ایلنا به نقل از وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، عصر پنجشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ در حاشیه سفر به هند و در آستانه برگزاری سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس در ایالت راجستان، با اشاره به اهمیت این اجلاس اظهار کرد: موضوع محوری این نشست، بررسی راهکارهای توسعه روابط میان ملت‌ها از مسیر گردشگری است؛ موضوعی که از منظر جمهوری اسلامی ایران، گردشگری را ابزاری مؤثر برای تعمیق مناسبات فرهنگی، اجتماعی و انسانی میان کشورها قرار می‌دهد.

او با بیان اینکه بریکس بخش قابل‌توجهی از جمعیت و اقتصاد جهان را نمایندگی می‌کند، افزود: امروز نزدیک به نیمی از جمعیت جهان، حدود ۴۶ درصد، در مجموعه بریکس و کشورهای عضو و شریک آن قرار دارند و قدرت‌های مهمی همچون چین، روسیه، برزیل، هند و جمهوری اسلامی ایران در این مجموعه حضور دارند؛ بنابراین بریکس از ظرفیت کم‌نظیری برای شکل‌دهی به همکاری‌های جدید در حوزه گردشگری برخوردار است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: حضور جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس، علاوه بر مشارکت در گفت‌وگوهای تخصصی حوزه گردشگری، در راستای فراهم‌کردن مقدمات اجلاس سران بریکس است که قرار است در شهریورماه برگزار شود و در این چارچوب، تدوین و نهایی‌سازی اسناد، بیانیه‌ها و تفاهم‌نامه‌های همکاری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

صالحی‌امیری با اشاره به تدوین پیش‌نویس بیانیه سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس گفت: همکاران من با همکاری تیم کارشناسی بریکس، پیش‌نویس بیانیه‌ای در ۱۵ بند تهیه کرده‌اند که در اجلاس اصلی وزرای گردشگری که فردا، جمعه، برگزار می‌شود، مورد بررسی و تصویب قرار خواهد گرفت.

او دو محور را در این بیانیه و مسیر همکاری‌های آینده بریکس در حوزه گردشگری دارای اهمیت ویژه دانست و تصریح کرد: نکته نخست، توسعه روابط گردشگری و تقویت روابط ملت‌هاست. آنچه ما در جمهوری اسلامی ایران از گردشگری دنبال می‌کنیم، بستری برای نزدیک‌تر شدن ملت‌ها، شناخت متقابل فرهنگ‌ها و تقویت مناسبات میان کشورها است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی محور دوم را تقویت اقتصاد گردشگری در کشورهای عضو بریکس عنوان کرد و گفت: ما نیازمند جذب ظرفیت‌های جدید گردشگری از هند، چین، روسیه، برزیل، اندونزی و دیگر کشورهای عضو و شریک بریکس هستیم و باید به‌صورت جمعی به این جمع‌بندی برسیم که گردشگری را به یکی از محورهای جدی همکاری اقتصادی میان کشورهای این مجموعه تبدیل کنیم.

صالحی‌امیری با اشاره به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد سازوکارهای مالی مشترک در حوزه گردشگری افزود: یکی از پیشنهادهای مهم ایران در پیش‌نویس بیانیه، تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری در حوزه بریکس است. این موضوع برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا توسعه زیرساخت‌های گردشگری بدون تامین منابع پایدار و جذب سرمایه‌های جدید امکان‌پذیر نیست و ایجاد چنین صندوقی می‌تواند زمینه‌ساز سرمایه‌گذاری مشترک و اجرای پروژه‌های زیرساختی در کشورهای عضو باشد.

او تاکید کرد: اگر بریکس بخواهد ظرفیت‌های واقعی خود را در حوزه گردشگری فعال کند، باید از سطح گفت‌وگو و تبادل نظر عبور کرده و به سمت سازوکارهای عملیاتی، سرمایه‌گذاری مشترک، توسعه زیرساخت‌ها و تسهیل جریان گردشگری میان کشورهای عضو حرکت کند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه، تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره تحولات منطقه و جنایات رژیم صهیونیستی و اقدامات آمریکا را از دیگر محورهای مهم حضور ایران در این اجلاس دانست و اظهار کرد: نکته دیگری که برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت بسیار زیادی دارد، تبیین مواضع کشورمان و بیان واقعیت‌هایی است که ملت مقاوم ایران امروز با آن مواجه است. ما باید در این اجلاس، جنایات حاکمان کاخ سفید و جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی را برای مقامات و وزرای گردشگری کشورهای عضو بریکس تبیین کنیم و واقعیت‌های موجود را به افکار عمومی و مسئولان کشورهای حاضر منتقل کنیم.

صالحی‌امیری خاطرنشان کرد: امروز سه هدف را به‌صورت هم‌زمان دنبال می‌کنیم؛ نخست، تقویت گردشگری در میان کشورهای این حوزه که نزدیک به نیمی از جمعیت جهان را دربرمی‌گیرد، دوم، فعال‌سازی و توسعه اقتصاد گردشگری و ایجاد مسیرهای جدید برای سرمایه‌گذاری و همکاری اقتصادی و سوم، تبیین مواضع به‌حق جمهوری اسلامی ایران برای مقامات و وزرای گردشگری کشورهای عضو بریکس.

او در پایان گفت: حضور ایران در بریکس، فرصتی برای تعریف یک الگوی جدید از همکاری‌های گردشگری میان کشورهای عضو است؛ الگویی که در آن گردشگری می‌تواند هم‌زمان به تقویت روابط ملت‌ها، توسعه اقتصادی، جذب سرمایه و تعمیق دیپلماسی فرهنگی کمک کند.

  انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / سایت مشرق

آیین چهلمین شب تدفین رهبر شهید انقلاب در مسکو برگزار شد

به گزارش مشرق، آیین چهلمین شب تدفین رهبر شهید انقلاب شامگاه پنجشنبه همزمان با شب شهادت امام حسن عسکری (ع) در مسجد خاتم الانبیا (ص) سفارت ایران در روسیه برگزار شد.

جمعی از ایرانیان و شیعیان از دیگر ملیت‌ها و علاقه‌مندان به آرمان‌های انقلاب اسلامی با حضور در این آیین و قرائت فاتحه و آیاتی از قرآن کریم، یاد و خاطره آیت‌الله شهید سیدعلی خامنه‌ای، خانواده شهید ایشان و دیگر شهدای جنگ رمضان را گرامی داشتند.

همچنین آیین بزرگداشت دیگری به یاد رهبر شهید انقلاب به میزبانی سازمان دینی شیعیان در فاطمیه مسکو پایتخت روسیه برگزار شد.




 محفل اربعین؛ به یاد قرآنی‌ترین رهبر جهان اسلام
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

محفل اربعین؛ به یاد قرآنی‌ترین رهبر جهان اسلام

چهل روز از آن وداع تاریخی گذشته است؛ چهل روز از روز‌هایی که میلیون‌ها نفر برای بدرقه رهبر شهید انقلاب گرد هم آمدند و حالا در چهلمین روز، یاد او قرار است در ت...

 اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت

اصغر فرهادی، کارگردان برجسته ایرانی و برنده دو جایزه اسکار، در مراسمی در تئاتر ملی سارایوو، جایزه افتخاری «قلب سارایوو» را به پاس «سهم برجسته‌اش در هنر سینما» دریافت کرد.

 اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد

اصغر فرهادی در جشنواره سارایوو پس از دریافت قلب این جشنواره با شرکت در جلسه پرسش و پاسخ، درباره سینما و صداقت گفت و عنوان کرد که موفقیت می‌تواند یک چیز خطرناک باشد.

 کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان

استوری نورا هاشمی فرزند مهدی هاشمی و گلاب آدینه، در نکوهش ملیکا پارسادوست، شاکی پرونده پژمان جمشیدی در ساعات اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

 دزدی هنری در سالزبورگ
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دزدی هنری در سالزبورگ

نمایش بزرگداشت دویست وهفتادمین سالگرد تولد ولفگانگ آمادئوس موتزارت در شهر زادگاهش، سالزبورگ با یک سرقت گسترده به‌طور جدی خراب شد.

 ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟

سرپرست اداره‌کل حفظ، احیا و مرمت بناها و محوطه‌های تاریخی با تاکید بر اینکه یافته‌های اخیر در جبهه جنوبی کاخ جهان‌نما براساس اسناد، نقشه‌ها و عکس‌های تاریخی است، گفت: این عملیات غافلگیرکننده نیست و تمام اقدامات با اشراف کامل بر نقشه‌ها و مستندات تاریخی انجام می‌شود.