قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۱۱

برداشت بیش از ۷ هزار تن زردآلو از باغات تفتان

تفتان- مدیر جهاد کشاورزی تفتان گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های باغی این منطقه امسال ۷۴۴۰ تن زردآلو از باغات شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شد.
 برداشت بیش از ۷ هزار تن زردآلو از باغات تفتان



 آب 91 طرح کشاورزی یزد از ظرفیت واحدهای خلع‌ید‌شده تأمین شد - تسنیم
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

آب 91 طرح کشاورزی یزد از ظرفیت واحدهای خلع‌ید‌شده تأمین شد - تسنیم

استانها

علیرضا طاقه‌باف، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، با اشاره به برنامه این سازمان برای استفاده مؤثر از ظرفیت‌های موجود گفت: آب مربوط به طرح‌ها و واحدهایی که خلع‌ید شده‌اند، پس از تعیین تکلیف و با هدف جلوگیری از بلااستفاده ماندن ظرفیت‌های موجود، به طرح‌ها و واحدهای تولیدی واجد شرایط و دارای اولویت اختصاص پیدا کرده است.

وی افزود: از محل ظرفیت آبی طرح‌های خلع‌یدشده، نیاز آبی 91 طرح و واحد تولیدی بخش کشاورزی استان تأمین شده که مجموع این میزان حدود 300 هزار مترمکعب است. این اقدام با هدف بازگرداندن ظرفیت‌های غیرفعال به چرخه تولید و هدایت منابع موجود به سمت فعالیت‌های اقتصادی و مولد انجام شده است.

طاقه‌باف با اشاره به جایگاه طرح‌های بزرگ‌مقیاس دامپروری اظهار کرد: بخش قابل توجهی از ظرفیت اختصاص‌یافته به تأمین آب مورد نیاز مگافارم‌ها اختصاص داشته و در همین راستا، آب مورد نیاز 18 طرح مگافارم با مجموع ظرفیت حدود 150 هزار مترمکعب از این محل تأمین شده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: مگافارم‌ها و واحدهای پرورش گوسفند پرواری به دلیل ظرفیت بالای خود در توسعه تولید دام و تأمین گوشت قرمز، در زمره طرح‌های اولویت‌دار بخش کشاورزی استان قرار دارند و فراهم شدن زیرساخت‌های مورد نیاز آن‌ها می‌تواند به استمرار تولید و تقویت زنجیره تأمین محصولات پروتئینی کمک کند.

وی تصریح کرد: تخصیص آب حاصل از طرح‌های خلع‌یدشده به معنای ایجاد منابع یا ظرفیت آبی جدید نیست، بلکه با این اقدام، ظرفیت‌هایی که پیش از این در اختیار طرح‌های غیرفعال قرار داشته‌اند، پس از تعیین تکلیف و بررسی شرایط، به صورت هدفمند در اختیار طرح‌های دارای اهلیت، توجیه اقتصادی و اولویت تولیدی قرار می‌گیرند.

طاقه‌باف با تأکید بر ضرورت افزایش تولید محصولات پروتئینی افزود: حمایت از واحدهای دامپروری و مگافارم‌ها، به‌ویژه واحدهای پرورش گوسفند پرواری، می‌تواند در افزایش تولید گوشت قرمز، تقویت امنیت غذایی و بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی مردم اثرگذار باشد.

وی در پایان گفت: رویکرد سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، استفاده حداکثری و هدفمند از ظرفیت‌های …



 پیش‌بینی برداشت ۴.۵ تن برنج در هر هکتار از شالیزار‌های بویراحمد
۳۷ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

پیش‌بینی برداشت ۴.۵ تن برنج در هر هکتار از شالیزار‌های بویراحمد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدخت حبیبی، مدیر جهاد کشاورزی بویراحمد با اشاره به اهمیت مراقبت از شالیزارها اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب، پیش‌بینی می‌شود میانگین عملکرد برنج در هر هکتار به حداقل ۴.۵ تن برسد.

وی افزود: کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی در مرحله داشت، شالیکاران را درباره مبارزه با آفات و مدیریت بهینه مصرف آب راهنمایی می‌کنند تا عوامل کاهش تولید به حداقل برسد و محصول با کیفیت مطلوب روانه بازار شود.
در ادامه حتما بخوانید تعویض لوله‌های ۲۵ ساله چاه آب پاتاوه برای جبران افت ۱۰ لیتری دبی

مدیر جهاد کشاورزی بویراحمد خاطرنشان کرد: نظارت مستمر بر مزارع و انتقال یافته‌های نوین تحقیقاتی به بهره‌برداران از برنامه‌های این مدیریت در فصل زراعی جاری است و همکاری کشاورزان می‌تواند به تولید محصول برنج در شهرستان کمک کند.

 



 پرداخت 2 همت تسهیلات کشاورزی در هرمزگان - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پرداخت 2 همت تسهیلات کشاورزی در هرمزگان - تسنیم

استانها

وهب متقی نیا مدیرعامل بانک کشاورزی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس، با اشاره به سفر کاری خود به همراه وزیر جهاد کشاورزی به استان هرمزگان اظهار داشت: در راستای حمایت از تولید و فعالان اقتصادی بخش کشاورزی، برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای برای اعطای تسهیلات و پشتیبانی مالی از طرح‌های زیربنایی استان هرمزگان صورت گرفته است.

وی با تشریح بازدیدهای میدانی صورت‌گرفته از پروژه‌های شاخص استان افزود: از نخستین ساعات روز، به همراه وزیر محترم جهاد کشاورزی از پروژه‌های کلیدی استان از جمله اسکله صیادی شهد، سیلوهای ذخیره‌سازی گندم و طرح‌های گردشگری و بوم‌گردی بازدید به عمل آمد تا روند پیشرفت و نیازهای اعتباری این طرح‌ها از نزدیک بررسی شود.

مدیرعامل بانک کشاورزی به آمار عملکرد این بانک در استان اشاره کرد و گفت: بانک کشاورزی در سال گذشته بیش از 8 هزار میلیارد تومان (8 همت) تسهیلات در استان هرمزگان پرداخت کرده است که بیش از 62 درصد از این اعتبارات مستقیماً به حوزه کشاورزی و توسعه تولید اختصاص یافت.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون نیز بیش از 2 هزار میلیارد تومان (2 همت) تسهیلات جدید به فعالان این بخش پرداخت شده است. این روند حمایتی تا پایان سال در بخش‌های اولویت‌دار نظیر توسعه شیلات، تأمین سرمایه در گردش گلخانه‌ها، زراعت و باغبانی با قدرت ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل بانک کشاورزی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره وضعیت جبران خسارات وارده به بهره‌برداران و کشاورزان هرمزگانی تأکید کرد: موضوع جبران خسارات از محل تسهیلات مجزا بوده و مستقیماً به فرآیند پرداخت غرامت مربوط می‌شود در حال حاضر کارشناسان در حال ارزیابی و برآورد دقیق خسارت‌های وارده هستند.

متقی نیا در پایان خاطرنشان کرد: مجموعه صندوق بیمه محصولات کشاورزی با تمام توان پای کار است. همان‌گونه که سال گذشته این صندوق موفق شد بخش عمده و سهم بالایی از غرامت‌های تعیین‌شده را به کشاورزان و آسیب‌دیدگان پرداخت کند، امسال نیز تعهدات مالی پس از نهایی‌شدن برآوردها در کوتاه‌ترین زمان ممکن به ذی‌نفعان پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام/864  



 تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از ایستادگی صیادان هرمزگان؛ افزایش تولید آبزیان در جنگ
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از ایستادگی صیادان هرمزگان؛ افزایش تولید آبزیان در جنگ

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، امروز در جریان بازدید از فعالیت‌های بندر صیادی بندرعباس، با قدردانی از همکاری استانداری هرمزگان، دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های مرتبط، از ایستادگی و تلاش خستگی‌ناپذیر صیادان در تداوم چرخه تولید و تأمین پایدار آبزیان تقدیر کرد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه صیادان در دشوارترین شرایط نیز فعالیت خود را متوقف نکردند، اظهار داشت: این عزیزان با تلاش تحسین‌برانگیز، روند تخلیه شناورها و انتقال صید را استمرار بخشیدند که این اقدام ارزشمند، زمینه‌ساز تداوم و حتی افزایش تولید در این بخش شد.

نوری قزلجه افزود: تلاش مستمر جامعه صیادی موجب گردید که تولید آبزیان در ماه‌های گذشته نه‌تنها دچار وقفه نشود، بلکه با رشد همراه باشد؛ به‌گونه‌ای که در حوزه تأمین ماهی، نیاز کشور به واردات به شدت محدود شده است.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با گرامیداشت یاد شهدای جنگ، به‌ویژه شهدای جامعه صیادی، از صیادان خلیج فارس که در کنار حفظ چرخه تولید، نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا کردند، قدردانی کرد.

وی همچنین با اشاره به بررسی میدانی خسارت‌های واردشده در هرمزگان، گفت: جمع‌بندی‌های اولیه دولت درباره خسارت‌ها، با توجه به آسیب‌های وارده به بخش صیادی، بنادر، قایق‌ها و لنج‌ها بازنگری شده است.

نوری قزلجه تأکید کرد: تدابیر لازم برای جبران خسارت‌های واردشده به صیادان و شناورهای آسیب‌دیده اتخاذ شده و این موضوع در چارچوب تصمیمات دولت پیگیری خواهد شد.



 نقش‌آفرینی مثبت فاطمه خمسه برای سفر وزیر جهادکشاورزی به قزوین
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

نقش‌آفرینی مثبت فاطمه خمسه برای سفر وزیر جهادکشاورزی به قزوین

به گزارش ایلنا از قزوین، فاطمه خمسه با اعلام این خبر گفت: این سفر برای افتتاح طرح‌های جهاد کشاورزی استان‌های قزوین و هرمزگان صورت می‌گیرد.

گفتنی است؛ فاطمه خمسه از نیروهای اصلاح‌طلب استان قزوین بود که سابقه ریاست جهاد کشاورزی استان قزوین در دولت دوازدهم را دارد و بعد از پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات به سمت مدیر کل هماهنگی امور استان‌های وزارت‌خانه یادشده منصوب شد.

بی‌تردید حضور فاطمه خمسه در تهران و وزارت جهاد کشاورزی نقش اصلی را در سفر وزیر جهاد کشاورزی به استان قزوین دارد. انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان
 فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد
سایت هم میهن

فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد

نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود.
 روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود
سایت تجارت نیوز

روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود

چین با فراهم کردن زیرساخت و بازار برای LNG تحریم‌شده روسیه به شریان حیاتی صادرات انرژی مسکو تبدیل شده و واشنگتن اکنون در پی هدف قرار دادن این مسیر و زیرساخت‌های چینی برای مهار صادرات LNG روسیه است.
 هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در ۵ استان
سایت رکنا

هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در ۵ استان

اجتماعی رکنا، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی از احتمال وقوع سیلاب، آبگرفتگی و وزش باد شدید در روز جمعه در گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران، ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان خبر داد و از مردم خواست از تردد و اتراق در بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!
سایت عصرایران

بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!

هم‌زمان با ادامه فعالیت سامانه بارشی، رگبار‌های تابستانی در بخش‌هایی از نواحی شمالی کشور پیش‌بینی و گزارش شده است. در این میان، شهر‌های اردبیل و شهرکرد با ثب...
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...