قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۲۰

عزیزی زلانی: کردستان باید از فرصت پساجنگ برای توسعه گردشگری بهره ببرد

سنندج- مدیرکل پایگاه‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: کردستان بابرخورداری از ظرفیت‌های تاریخی برای توسعه زیرساخت‌ها وبهره‌گیری ازفرصت‌های گردشگری پس از جنگ برنامه‌ریزی کند.
 عزیزی زلانی: کردستان باید از فرصت پساجنگ برای توسعه گردشگری بهره ببرد



۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

مرکز گردشگری سلامت و جراحی بینا در سنندج به بهره‌برداری رسید

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ پویا طالب‌نیا روز پنج‌شنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ در آیین بهره‌برداری از این مرکز اظهار کرد: مرکز گردشگری سلامت و جراحی بینا در زمینی به مساحت ۹۸۷ مترمربع و با زیربنای ۲ هزار و ۷۰۰ مترمربع احداث شده است.

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: برای احداث این مرکز در مجموع ۲۳۳ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده که ۳۳ میلیارد تومان آن از محل تسهیلات بانکی تامین شده است.

 

او با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های گردشگری سلامت در استان کردستان عنوان کرد: راه‌اندازی مراکز تخصصی و مجهز در حوزه درمان و جراحی، ضمن ارتقای سطح خدمات قابل ارائه به گردشگران سلامت، زمینه حضور بیماران از سایر استان‌ها و همچنین کشورهای همسایه را در کردستان فراهم می‌کند.

 

طالب‌نیا یادآور شد: این استان با برخورداری از ظرفیت‌های مناسب در حوزه پزشکی و درمانی، موقعیت جغرافیایی و نزدیکی به مرزهای غربی کشور، همچنین جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی، از ظرفیت قابل توجهی برای توسعه گردشگری سلامت برخوردار است.

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان بیان کرد: توسعه گردشگری سلامت، علاوه بر رونق بخش درمان، به افزایش ماندگاری گردشگران، رونق اقامتگاه‌ها، مراکز پذیرایی و سایر تاسیسات گردشگری و در نهایت ایجاد اشتغال و درآمد پایدار برای استان کمک می‌کند.

 

او افزود: بهره‌برداری از مرکز گردشگری سلامت و جراحی بینا را می‌توان گامی در مسیر تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز این حوزه در کردستان دانست؛ ظرفیتی که با برنامه‌ریزی و تقویت همکاری میان بخش‌های درمانی و گردشگری می‌تواند نقش موثری در معرفی استان به عنوان یکی از مقاصد گردشگری سلامت در غرب کشور داشته باشد.

 

انتهای پیام/




 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟

نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با تأکید بر ضرورت توسعه درمان‌های حاد سکته مغزی گفت: در حال حاضر حدود ۵ درصد بیماران سکته مغزی در کشور درمان ترومبولیز دریافت می‌کنند.

 لحظات ترسناک پرواز هواپیمای مسافربری افغانستان
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

لحظات ترسناک پرواز هواپیمای مسافربری افغانستان

لحظات ترسناک پرواز هواپیمای مسافربری خطوط هوایی افغانستان که در خطوط هوایی دیگر یک حادثه هوایی محسوب می‌شود را می‌بینید.