قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۱۱

نمازجمعه تهران در روز ۱۵ خرداد در حرم امام برگزار می‌شود

نمازجمعه این هفته تهران همزمان با سالروز قیام ۱۵ خرداد سال ۴۲، در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد.
 نمازجمعه تهران در روز ۱۵ خرداد در حرم امام برگزار می‌شود



 چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم
۳۱ دقیقه قبل / سایت انتخاب

چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دیپلمات ارشد چینی تأکید کرد: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران مشکل را حل نخواهد کرد.

به گزارش انتخاب، سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره اعمال تحریم‌های بیشتر علیه تهران و خفه کردن اقتصاد ایران، گفت: «تحریم و فشار به حل مشکل کمک نخواهد کرد» و خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک شد.

این اظهارات در حالی مطرح شده است که مذاکرات با تهران به پیشرفت قابل‌توجهی دست نیافته است. 

ترامپ نیز در پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشال مدعی شد که «قوی‌ترین عملیات اقتصادی‌ای را که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است» آغاز خواهد کرد.



 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

رویداد۲۴| مجله نیویورکر در تازه‌ترین شماره خود یادداشتی از ایشان تارور، ستون‌نویس حوزه سیاست بین‌الملل، منتشر کرده که در آن نتیجه شش ماه جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران را یک «شکست راهبردی عمیق» برای واشنگتن توصیف می‌کند.

تارور استدلال می‌کند که تقریباً هیچ‌یک از اهداف اولیه‌ای که دونالد ترامپ برای ورود به جنگ مطرح کرده بود ــ از متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران تا نابودی توان موشکی و تضعیف ساختار جمهوری اسلامی ــ محقق نشده است. در مقابل، تهران توانسته با بستن تنگه هرمز، ادامه حملات به اهداف آمریکا و حفظ ساختار قدرت، هزینه جنگ را برای واشنگتن و اقتصاد جهانی بالا ببرد.

متن زیر مشروح گزارش نیویورکر درباره جنگ ایران است:

به ملوانان ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» فکر کنید. در حالی که کارزار آمریکا علیه ایران همچنان ادامه دارد، مأموریت آنها روی این ناو ماه‌ها بیشتر از زمان پیش‌بینی‌شده طول کشیده و گزارش‌های متعددی درباره بدتر شدن شرایط منتشر شده است؛ از کاهش ذخایر غذا و آب آشامیدنی گرفته تا افت روحیه نیروها.

هفته گذشته، روزنامه Military Times با استناد به بستگان شماری از نیرو‌های نظامی گزارش داد دست‌کم دو نفر از افراد مستقر روی ناو لینکلن تلاش کرده‌اند خود را به دریا بیندازند.

برد کوپر، فرمانده سنتکام، پس از بازدید از ناو در آخر هفته گذشته، اذعان کرد که شرایط «به‌طور خاص دشوار و طاقت‌فرسا» بوده است، اما همزمان گفت «بخش زیادی» از این وضعیت دشوار، «خبر قدیمی» است و مشکلات مورد اشاره پیش‌تر برطرف شده‌اند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کل این بحث را «اخبار جعلی» خواند. پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، نیز گفت شرایط «به‌طور کامل وارونه جلوه داده شده» و به خبرنگاران گفت ایالات متحده می‌تواند محاصره دریایی جاری علیه بنادر ایران را «برای مدت نامحدود» ادامه دهد.

به مردم ایران نیز فکر کنید؛ مردمی که از اواخر فوریه، زمانی که ترامپ همراه با اسرائیل جنگی را برای سرنگونی جمهوری اسلامی آغاز کرد، هدف یک‌ونیم میلیون پوند مهمات قرار گرفته‌اند؛ مهماتی که در حدود ده هزار سورتی پرواز توسط نیرو‌های مستقر روی ناو لینکلن بر ایران ریخته شده است.

شش ماه بعد، به‌سختی می‌توان نتیجه این درگیری را چیزی …



 از شهدای مقاومت تا میزه مذاکره؛ جزئیات رایزنی های سرنوشت ساز تهران و بغداد برای آینده منطقه
۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

از شهدای مقاومت تا میزه مذاکره؛ جزئیات رایزنی های سرنوشت ساز تهران و بغداد برای آینده منطقه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ به نقل از رونگار از همان ساعات اولیه سفر رییس مجلس به عراق، مشخص شد که قرار نیست صرفا به مجموعه‌ای از دیدارهای رسمی و تشریفاتی خلاصه شود بلکه قالیباف تلاش داشت در هر ایستگاه، بخشی از تصویری بزرگ‌تر از مناسبات تهران و بغداد را ترسیم کند؛ تصویری که در آن «مقاومت، امنیت، اقتصاد و همکاری منطقه‌ای» به یکدیگر پیوند خورده‌اند. از یاد شهدای مقاومت تا رایزنی درباره روابط تهران و بغداد

از شهدای مقاومت تا میزه مذاکره؛ جزئیات رایزنی های سرنوشت ساز تهران و بغداد برای آینده منطقه

نخستین مقصد، برخلاف روال معمول سفرهای دیپلماتیک، نه کاخ ریاست‌جمهوری بود و نه ساختمان پارلمان عراق. رییس مجلس در بدو ورود به بغداد، راهی محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس شد؛ جایی که برای تهران و بغداد تنها یک نقطه جغرافیایی نیست بلکه یادآور یکی از مهم‌ترین مقاطع پیوند امنیتی و تاریخی دو کشور است.

انتخاب این نقطه برای آغاز سفر، خود حامل یک پیام سیاسی بود؛ مناسبات ایران و عراق را نمی‌توان فقط در قالب روابط رسمی دولت‌ها و نهادها تعریف کرد. بخشی از این رابطه در میدان مبارزه با تروریسم، در سال‌های دشوار مقابله با داعش و در خاطره مشترک دو ملت از فرماندهانی شکل گرفته که نامشان با امنیت عراق و منطقه گره خورده است.

به عبارت دیگر، سفر از همان ابتدا یک «نشانه» داشت؛ پیش از آنکه درباره آینده روابط سخن گفته شود، باید گذشته مشترک را به یاد آورد.

پس از این توقف معنادار، مسیر سفر خیلی زود به قلب ساختار سیاسی عراق رسید. همچنین بخوانید: خبر فوری حماس | افشای نقشه نتانیاهو علیه توافق شرم‌ الشیخ؛ حماس: جنایت اخیر در غزه، تلاشی آشکار برای برهم‌زدن مذاکرات و طرح ترامپ است / جنبش مقاومت: در مقابل کارشکنی‌های نتانیاهو، بر پایبندی خود به توافق و خلع سلاح مرحله‌ای پافشاری می‌کنیم

دیدار با رییس مجلس عراق، نخستین ایستگاه رسمی رایزنی‌های سیاسی بود؛ جایی که بر افزایش و تقویت رابطه پارلمانی تهران و بغداد و همکاری‌های اقتصادی در کنار تحولات منطقه‌ای تاکید شد. معنای این دیدار را می‌توان در یک گزاره خلاصه کرد. اگر قرار است روابط تهران و بغداد از سطح مناسبات سیاسی …



 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ این مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و پیش بردن مسیری که جدا از مذاکرات تهران و واشنگتن بود، موجب نارضایتی ترامپ شده بود
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ این مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و پیش بردن مسیری که جدا از مذاکرات تهران و واشنگتن بود، موجب نارضایتی ترامپ شده بود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

به گزارش انتخاب، رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

این مذاکرات به دلیل مطرح شدن احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و همچنین پیش بردن مسیری که به نظر می‌رسید جدا از مذاکرات متزلزل ایران و آمریکا باشد، موجب نارضایتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شده بود.



 دستور ویژه دادستان تهران به ضابطان قضایی درباره بازرسی منازل
۳ ساعت قبل / سایت مشرق

دستور ویژه دادستان تهران به ضابطان قضایی درباره بازرسی منازل

به گزارش مشرق ، جلسه نظارت بر عملکرد ضابطان قضایی با حضور علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران، و جمعی از فرماندهان و مسئولان نهادهای امنیتی و انتظامی برگزار شد.

این جلسه در چارچوب برنامه‌های دوره‌ای نظارت بر عملکرد ضابطان و برابر دستورالعمل‌های ابلاغی برگزار شد و در جریان آن، موضوعات مرتبط با نحوه اجرای دستورات قضایی، کیفیت کشف و تعقیب جرایم، رعایت حقوق شهروندی، حفظ کرامت افراد، تسریع در تعیین‌تکلیف پرونده‌های رسوبی و تقویت اقدامات پیشگیرانه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

صالحی در ابتدای این جلسه با تبریک حلول ماه ربیع‌الاول و ایام فرخنده ولادت نبی مکرم اسلام (ص)، از زحمات شبانه‌روزی نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی در تأمین امنیت مراسم‌های اخیر و ایام جنگ تحمیلی سوم قدردانی کرد و گفت: علی‌رغم مشکلات عدیده از جمله اصابت موشک به برخی اماکن نظامی و انتظامی، با تلاش این عزیزان، امنیت شهر و شهروندان به هیچ وجه مختل نشد که جای تقدیر و سپاس دارد.

داستان تهران در این جلسه بر ضرورت رعایت کامل موازین قانونی و حفظ کرامت شهروندان، اجرای دقیق مقررات در بازرسی از منازل و اماکن، خودداری از توقیف اقلام غیرمرتبط با پرونده، تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه، و برخورد قاطع و بدون اغماض با جرایم سازمان‌یافته علیه عفت عمومی تأکید کرد.

تأکید بر رعایت قانون در بازرسی از منازل و اماکن

صالحی با اشاره به اهمیت رعایت حقوق افراد در فرآیند بازرسی از منازل و اماکن، بر اجرای دقیق مقررات قانونی و مفاد دستورات قضایی تأکید و اظهار کرد: در این جلسه بر ضرورت حفظ کرامت افراد و رعایت دقیق اصل ۲۵ قانون اساسی تأکید شد و به ضابطین ابلاغ شد که در فرآیند بازرسی، صرفاً اشیا، اسناد و مدارکی مورد بررسی و اقدام قرار گیرد که با موضوع جرم ارتباط داشته و نسبت به آنها دستور قضایی موردی صادر شده باشد. ضابطین باید حدود و چارچوب دستور قضایی را به‌صورت دقیق رعایت کنند و از بررسی، توقیف یا نگهداری اقلامی که ارتباطی با موضوع پرونده و جرم مورد رسیدگی ندارند، جداً خودداری شود.

تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه

صالحی در ادامه بر ضرورت تعیین‌تکلیف سریع اموال و اسناد مکشوفه در جریان تحقیقات تأکید کرد و گفت: مقرر شد اموال و اسناد …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت پارلمانی ایران با رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌وگو کردند.
 دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق
سایت آفتاب نیوز

دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به کشور عراق با مشاور امنیت ملی این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
 وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد
سایت جهان صنعت نیوز

وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد

در بحبوحه تشدید تنش‌ها در روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی، وزیر جنگ این رژیم در اظهاراتی رئیس‌جمهور ترکیه را به باد انتقاد گرفت و اعلام کرد بهتر است اردوغان به ایراد سخنرانی‌های پوچ و خیالی خود علیه اسرائیل در پارلمان ترکیه ادامه دهد.
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم
سایت اکوایران

ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم

سیدمحمد خاتمی با دفاع کم‌سابقه از تفاهم ایران و آمریکا، آن را سندی «بی‌نظیر» خواند و از نقش پزشکیان، شورای عالی امنیت ملی و رهبری در شکل‌گیری این توافق تقدیر کرد.
 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا
سایت هم میهن

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.