قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۱۷

قیمت جدید نان در مشهد اعلام شد؛ افزایش ۴۹ درصدی

مشهد- رئیس اتحادیه نانوایان مشهد، قیمت جدید نان در مشهد را اعلام کرد.
 قیمت جدید نان در مشهد اعلام شد؛ افزایش ۴۹ درصدی



۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

شهردار مشهد مقدس: انسجام فراگیر ملی، ثمره خون پاک امام شهید انقلاب بود

محمدرضا قلندر شریف در حاشیه آیین بزرگداشت چهلم رهبر شهید انقلاب اسلامی که شامگاه روز پنجشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۵) در حرم مطهر رضوی برگزار شد، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: این مصیبت و فقدان آن‌قدر بزرگ و سنگین است که به نظر من ما هنوز نتوانسته‌ایم به‌صورت واقعی آن را بپذیریم و عمق آن را درک کنیم. از دست دادن امام و رهبر شهیدمان حادثه‌ای تلخ و جانکاه بود، اما در دل همین حادثه تلخ، اتفاقات بزرگی نیز برای ملت ما رقم خورد.

وی افزود: شاید یکی از مهم‌ترین پیامد‌های این حادثه، بعثت و بیداری فراگیری بود که در میان مردم شکل گرفت؛ انسجام ملی بیش از گذشته تقویت شد و ملت ما در برابر دشمن، با وجود همه فشار‌ها و تهدیدها، ایستادگی کرد و توانست در جبهه‌های مختلف او را شکست دهد. این همدلی و وحدت نشان داد که خون‌های پاکی که در این مسیر بر زمین ریخته شده، بی‌ثمر نخواهد ماند و می‌تواند منشأ تحولات بزرگی در جامعه باشد.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: مسلماً روح امام شهیدمان بر اعمال و رفتار ما شاهد و ناظر است و باور داریم که ایشان همچنان نسبت به این ملت و این مسیر عنایت دارند. امروز وظیفه ماست که با حفظ همین انسجام، وحدت و روحیه ایستادگی، اجازه ندهیم دستاورد‌های این مسیر از بین برود.

وی ادامه داد: ان‌شاءالله نتیجه این خون‌های عظیم و پاک، از جمله خون مطهر امام شهیدمان، چیزی جز عزت، سربلندی و نصرت ملت ایران نخواهد بود. این خون‌ها به ما مسئولیت داده‌اند و باید با ادامه دادن راه و آرمان شهدا، نشان دهیم که این فداکاری‌ها بی‌پاسخ نمانده و ثمره آن در آینده این کشور و ملت آشکار خواهد شد.

در ادامه حتما بخوانید روایت استاندار خراسان رضوی از حافظه کم‌نظیر رهبر شهید انقلاب


۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

غزلی که به انتخاب رهبر شهید انقلابدر حرم رضوی ماندگار شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،محمدجواد غفورزاده، متخلص به «شفق»، شاعر آیینی کشورمان، در برنامه «امین ایران» که به مناسبت چهلمین روز تدفین «امام شهید» برگزار شد از روند شکل‌گیری یکی از کتیبه‌های حرم مطهر رضوی و ارادتش به مقام معظم رهبری سخن گفت و با اشاره به فضای حرم مطهر در ایام کرونا اظهارکرد: در پایین‌پای حرم مطهر، کتیبه‌هایی از جنس سنگ وجود دارد که در آن مقطع فاقد شعر و کتیبه‌نویسی بود. ما تعدادی از آثار و اشعار خود را به همراه یک قطعه کتیبه برای مقام معظم رهبری ارسال کردیم. پس از اینکه ایشان آثار را مشاهده فرمودند، دستور دادند که برای پیگیری موضوع به فرد مشخصی در مشهد مراجعه کنیم.

شفق ادامه داد: در آن ایام که تقریباً تمام صحن‌های حرم مطهر به دلیل شرایط کرونا تعطیل بود و هیچ‌کس حضور نداشت، ما در خدمت ایشان در محل روضه منوره حاضر شدیم. در آن جلسه، محل نصب کتیبه را مشخص کردیم و درباره ابعاد، تعداد متراژ و نحوه نگارش آن به بحث و تبادل نظر پرداختیم. پس از بازدید میدانی از محل، به تهران بازگشتم و چند روز بعد چهار نفر را خدمت ایشان معرفی کردم تا آثار را به مقام معظم رهبری تقدیم کنند.

این شاعر آیینی با اشاره به انتخاب چهار غزل برای کتیبه‌های مختلف حرم مطهر گفت:چهار غزل را برای کتیبه‌های مختلف انتخاب کرده بودم. غزل اول با مطلع «دوباره آمده‌ام تا دوباره پر بزنم / کبوترانه در این آستانه پر بزنم» آغاز می‌شد. غزل دوم با این بیت شروع می‌شد: «این حریم کیست با نور و جلال آمیخته / جلوه‌اش چون باغ جنت با جمال آمیخته». غزل سوم این بود: «سلام آمده‌ام تا به من امان بدهید / دلی به روشنی رنگ آسمان بدهید» و غزل چهارم با مطلع «این بهشت است غمی نیست در اینجا / حق را به جز این در حرمی نیست در اینجا» همراه بود.»

وی افزود: این چهار غزل را به همراه نامه‌ای تقدیم مقام معظم رهبری کردم. پس از گذشت حدود دو تا سه هفته، با من تماس گرفته شد و اعلام کردند که مقام معظم رهبری فرموده‌اند غزل چهارم یعنی «این بهشت است غمی نیست در اینجا» برای کتیبه انتخاب شود. این اثر با عنایت تولیت آستان قدس رضوی، از پایین‌پا تا ورودی حرم مطهر به طور کامل با خط طلایی و خوش‌رنگ نقش بسته است.

شفق با ابراز افتخار از این اتفاق گفت: این افتخار برای من آن‌قدر ارزشمند است که فکر نمی‌کنم اصلاً قابل قیمت‌گذاری باشد و هرگز نمی‌توانم آن را با هیچ چیز دیگری مقایسه کنم. این اثر به مناسبت ایام خاصی تقدیم شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تقدیم یک قطعه شعر دیگر در همان ایام اشاره کرد و گفت:در تاریخ دهم اسفند موفق شدم این چند متر شعر را تقدیم کنم. امیدوارم خداوند به برکت دعای خیر همه ما را به خیر برساند.

شفق خاطرنشان کرد: این افتخار برای من بسیار ارزشمند است و امیدوارم بتوانم همچنان در مسیر خدمت به اهل بیت علیهم السلام گام بردارم.

متن کامل غزل چهارم را که بر کتیبه حرم مطهر نقش بسته است:

گلزار بهشت است غمی نیست در اینجا

حق را به جز این در حرمی نیست در اینجا

فرمود نبی روضه‌ای از باغ بهشت است

در سایه گل‌فار غمی نیست در اینجا

در این حرم عقده‌گشا شکفد گل

چون غنچه دل سر به همی نیست در اینجا

این صحن و سلام مطبع خورشید وجود است

پیداست که گرد عدمی نیست در اینجا

از خود به خدا می‌رسد اینجا دل عارف

ای همسفران پیش و خمی نیست در اینجا

پوشیده شد از بال ملک این همه غسل

آن عر که جای قدمی نیست در اینجا

آن دم که دلت قفل ببندد به ضریحش

شیرین‌تر از آن لحظه دمی نیست در اینجا

سوگند به آیینه جانش به جوادش

جان‌سوزتر از این قسمی نیست در اینجا

این بارگه از شمع هدایت متجلی است

پروانه شدن کار کمی نیست در اینجا

پروانه شدن کار کمی نیست در اینجا»

انتهای پیام/282/.  


۷ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ترافیک سنگین در برخی معابر مشهد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز؛ بنا بر اعلام مرکز کنترل ترافیک هم اکنون به علت برگزاری مراسم چهلم قائد شهید در تقاطع خسروی به سمت حرم مطهر، تقاطع امام رضا- دانش به سمت حرم مطهر، میدان شهید گمنام به سمت حرم مطهر با محدودیت ترافیکی مواجه هستیم.

همچنین در میدان انقلاب به سمت میدان جهاد، میدان قائم به سمت میدان امام علی (ع)،پل آموزگار به سمت میدان آزادی، طول بلوار وکیل آباد مسیر رفت و برگشت، تقاطع شهدا به سمت حرم مطهر، میدان شهدای گوهرشاد به سمت حرم مطهر و تقاطع وحدت-امیرالمومنین به سمت حرم مطهر ترافیک پرحجم است.

در ادامه حتما بخوانید تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در روز‌های برگزاری کنکور سراسری در مشهد (۲۹ و ۳۰ مردادماه)




 عکس: مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم مطهر رضوی
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم مطهر رضوی

مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی سیّدعلی حسینی خامنه‌ای و اعضای خانواده ایشان از سوی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی ح...

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران

در این گزارش شرایط ثبت نام پیش فروش سایپا در مرداد ۱۴۰۵ را بخوانید.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم
۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به...