قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۲۴

۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر توسط پلیس خراسان شمالی کشف شد

بجنورد- رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی از کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر، توقیف دو خودروی حامل و دستگیری چهار عضو اصلی شبکه قاچاق خبر داد.
 ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر توسط پلیس خراسان شمالی کشف شد



۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

دستگیری متهم در کوهرنگ بعد از ۶ سال

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ محمد حسینی، فرمانده انتظامی شهرستان کوهرنگ، گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر حضور یکی از محکومان متواری در شهرستان کوهرنگ، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان کوهرنگ افزود: مأموران پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات تخصصی، پس از هماهنگی با مقام قضایی، محل حضور این فرد را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

در ادامه حتما بخوانید کشف خودرو سرقتی کمتر از دو ساعت در لردگان

وی با اشاره به اینکه این فرد به مدت ۶ سال تحت تعقیب بود، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی و اجرای حکم، تحویل مراجع قضایی شد.

حسینی در پایان خاطرنشان کرد: پلیس با جدیت و اقتدار، شناسایی و دستگیری محکومان متواری را تا اجرای کامل احکام قضایی دنبال خواهد کرد.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

دستگیری یک ساعته سارقان به عنف در خرمشهر

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، علی رحیمی امروز ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: در پی وقوع يک فقره سرقت به عنف وجه نقد توسط دو نفر راکبان موتورسیکلت در یکی از محله های خرمشهر، شناسایی و دستگیری سارقان در دستور کار ماموران کلانتری ۱۱ قرار گرفت.

او گفت: ماموران پلیس بلافاصله در محل حاضر و پس از بررسی صحنه سرقت و انجام اقدام های خاص پلیسی طی کمتر از یک ساعت هویت و محل اختفای متهمان را شناسایی و پس از هماهنگی قضایی در یک عملیات منسجم پلیسی هر دو متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

مقام عالی انتظامی شهرستان خرمشهر افزود: در مخفیگاه متهمان یک دستگاه موتور سیکلت سرقتی، چاقوی به کار رفته در سرقت و مبلغ یک میلیارد ریال وجه نقد سرقتی کشف و متهمان در تحقیق های تکمیلی به یک فقره کیف قاپی نیز اعتراف کردند.

رییس پلیس شهرستان خرمشهر در پایان اضافه کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده قضایی با قرار مناسب روانه زندان شدند.

انتهای پیام/


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بازداشت عوامل حمله با تبر و قمه به ورزشکاران در بهارستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، مجید عسکرنیا، فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان در جمع خبرنگاران، از بازداشت عوامل درگیری و حمله به ورزشکاران یک سالن فوتسال در نسیم‌شهر خبر داد و گفت: این افراد با در دست داشتن تبر، قمه و چوب وارد سالن شده و به ورزشکاران حمله کردند.

وی اظهار کرد: این حادثه دو روز پیش و در پی یک اختلاف شخصی رخ داد، به‌طوری که چند نفر از اراذل و اوباش پس از اطلاع از حضور طرف مقابل در سالن ورزشی، وارد محل شدند و با سلاح سرد و چوب به ورزشکاران حمله کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان افزود: در جریان این درگیری، چند نفر از ورزشکاران مجروح شدند و مهاجمان همچنین شیشه‌های سالن را شکستند.

عسکرنیا با اشاره به دستگیری متهمان ادامه داد: برخی از افراد دستگیرشده در این درگیری، سلاح سرد از جمله قمه و تبر به همراه داشتند و اقدامات آنان در تصاویر دوربین‌های محل نیز ثبت شده است.

وی با اشاره به حضور یک نوجوان 17 ساله در میان متهمان تصریح کرد: این فرد پس از دستگیری نسبت به اقدام خود ابراز پشیمانی کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان تصریح کرد: درگیری، شرارت و قمه‌کشی از خطوط قرمز پلیس است و در اجرای دستورات سلسله‌مراتب فرماندهی و تأکیدات فرمانده کل انتظامی، با این‌گونه جرائم قاطعانه برخورد خواهد شد. پلمب 6 واحد صنفی متخلف در گشت مشترک بازرسی بهارستان

عسکرنیا در پایان خاطرنشان کرد: پلیس اجازه عرض‌اندام به اراذل و اوباش و برهم‌زنندگان نظم و امنیت عمومی را نخواهد داد و با عوامل چنین اقداماتی برخورد قانونی و قاطع انجام می‌دهد.

انتهای پیام/  




 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۵۵ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

آرمان امروز : سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است. فاطمه مهاجرانی روز جمعه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا، در واکنش به [ ]

 ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)
۵۳ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همچنان پای رهبر و انقلاب ایستاده‌اند و در یکصد و هفتاد و چهارمین شب حضور در سنگر خیابان، بر حفاظت از ایران و نظامشان و همچنین آرمان‌های الهی خویش تاکید می‌کنند.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم
۵۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم

رئیس جهمور آمریکا لفاظی های جدیدی علیه کشورمان داشته است.

 فرصت نفتی برای ایران
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم

آرمان امروز : از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده [ ]