قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۱۹

گوترش خواستار پایبندی به آتش‌بس در ایران، لبنان و غزه شد

دبیرکل سازمان ملل متحد ضمن درخواست برای پایبندی به آتش بس در ایران، لبنان و غزه از طرف‌های درگیر خواست که دیپلماسی را تضعیف نکنند.
 گوترش خواستار پایبندی به آتش‌بس در ایران، لبنان و غزه شد



۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

در واکنش به جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران/سازمان ملل: نیازمند بازگشت به مذاکرات هستیم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ استفان دوجاریک روز پنجشنبه به وقت محلی در واکنش به سیاست اعمال فشار اقتصادی بیشتر آمریکا گفت: ما در حال حاضر، شاهد تاثیر درگیری در خلیج فارس بر اقتصاد جهانی هستیم.

سخنگوی سازمان ملل، پیامدهای جنگ علیه ایران را «عدم آزادی حمل و نقل در تنگه هرمز، و اکنون نیز عدم آزادی دریانوردی در باب المندب، در خلیج عدن» برشمرد.

دوجاریک تاکید کرد: آنچه ما نیاز داریم، بازگشت جدی به مذاکرات است، زیرا افزایش فعالیت‌های نظامی و افزایش درگیری اقتصادی، برای اقتصاد جهانی خوب نخواهد بود.


۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از انتخاب، این مقام‌ افزود: تا آن زمان، ارتش اسرائیل به خنثی کردن تهدیدها ادامه خواهد داد، از خط زرد عقب‌نشینی نخواهد کرد و اقداماتی برای بازسازی نوار غزه آغاز نخواهد شد.

او ادامه داد: همچنین اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه چراغ سبز گرفته است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

سازمان ملل: ۹۴ درصد مردم غزه به سرپناه نیاز دارند

سخنگوی سازمان ملل گفت که محدودیت‌های رژیم صهیونیستی موجب شده است تا از جمعیت ۲.۱ میلیون نفری غزه ۹۴ درصد به اقلام اولیه و سرپناه دسترسی ندارند.

به گزارش فارس، استفان دوجاریک، سخنگوی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، اعلام کرد تلاش‌ها برای آواربرداری و خارج کردن اجساد از زیر آوار در نوار غزه به دلیل محدودیت‌های اعمال‌شده برای ورود تجهیزات سنگین و دیگر اقلام مورد نیاز، با محدودیت جدی مواجه است..

دوجاریک بدون نام بردن از رژیم صهیونیستی به عنوان اصلی‌ترین مانع، گفت ۹۴ درصد از جمعیت ۲.۱ میلیون نفری غزه به سرپناه و اقلام ضروری مورد نیاز برای زندگی در منازل نیاز دارند.

وی همچنین اعلام کرد برای تأمین نیازهای اضطراری اسکان در غزه، ۵۶۲ میلیون دلار مورد نیاز است، اما تاکنون کمتر از یک‌چهارم این مبلغ تأمین شده است.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل افزود حدود دو سوم خانواده‌ها در غزه در چادر یا سرپناه‌های موقت زندگی می‌کنند؛ سرپناه‌هایی که به‌سرعت تحت تأثیر شرایط نامساعد جوی فرسوده و غیرقابل استفاده می‌شوند.

دوجاریک ب تأکید کرد محدودیت در ورود تجهیزات مورد نیاز و کمبود منابع مالی باعث شده کمک‌های مربوط به اسکان در غزه با فاصله زیادی از سطح مورد نیاز ارائه شود.

همزمان مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک، حملات اخیر رژیم صهیونیستی در نوار غزه را به شدت محکوم کرده و از نقض مستمر آتش‌بس در این باریکه ابراز نگرانی کردند.

وزارت بهداشت فلسطین نیز امروز اعلام کرد که در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، در شبانه‌روز گذشته، ۱۰ نفر دیگر شهید و ۲۵ نفر زخمی شدند. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر حضور سیدمصطفی خامنه‌ای در مراسم بزرگداشت رهبر شهید نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : دستگیری سارقان طلافروشی‌های بیرجند تماشاخانه چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند حریق مرموز در قلب گرگان؛ از سیم‌کشی فرسوده تا شایعات داغ / ببینید گرگان چه چیزی را از دست داد؟ فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران




 سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود

کارشناس مسائل منطقه گفت: شاید اسرائیل به‌دنبال باز کردن جبهه سوریه و ایجاد نوعی اختلاف و تنش با ترکیه باشد تا از این طریق برای پرونده‌هایی مانند غزه زمان بخرد و توجهات را به سمت دیگر معطوف کند.

 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 ۲۳ کشته در تصادف بزرگراهی در برزیل
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

۲۳ کشته در تصادف بزرگراهی در برزیل

برخورد رو در رو یک مینی‌بوس و یک کامیون در ایالت پارانا در جنوب برزیل، ۲۳ کشته و ۵ زخمی برجای گذاشت.

 حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
۱۵ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...