قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

اخلال در نظم عمومی بیمارستان پورسینا رشت با دستگیری ۸ متهم پایان یافت

رشت - ماموران از دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی، درگیری و عربده کشی در بیمارستان پورسینا رشت خبر داد.
 اخلال در نظم عمومی بیمارستان پورسینا رشت با دستگیری ۸ متهم پایان یافت



۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار استاندار درباره کمبود نیروی متخصص در سیستان و بلوچستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، منصور بیجار در نشست با ابوالفضل واحدی، معاون آموزشی و محمدنبی شهیکی، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر ضرورت انطباق آموزش عالی با نیازهای واقعی استان، خواست 10 تا 12 رشته دانشگاهی موردنیاز بازار کار شناسایی و برای ایجاد یا تقویت آنها در دانشگاه‌های استان برنامه‌ریزی شود.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ترکیب رشته‌های دانشگاهی در سیستان و بلوچستان نیازمند بازنگری جدی است و دانشگاه‌ها باید متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی و نیازهای آینده استان برای تربیت نیروی انسانی برنامه‌ریزی کنند.

وی افزود: تغییر گرایش و علاقه‌مندی دانشجویان استان به تحصیل در رشته‌های گروه علوم انسانی نشان می‌دهد در آینده ممکن است سیستان و بلوچستان در برخی حوزه‌های نظری و فنی با کمبود نیروی انسانی تحصیلکرده و متخصص مواجه شود.

دانشگاه‌ها متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی استان نیرو تربیت کنند

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه‌های صنعت، معدن، انرژی‌های تجدیدپذیر، تجارت و اقتصاد دریامحور گفت: رشته‌های دانشگاهی باید بر اساس ظرفیت‌های واقعی و نیازهای آینده هر منطقه تعیین شوند و نمی‌توان برای همه استان‌های کشور یک نسخه آموزشی واحد در نظر گرفت.

بیجار ادامه داد: سیستان و بلوچستان از ذخایر معدنی قابل توجهی برخوردار است و با توجه به روند توسعه این بخش، پیش‌بینی می‌شود استان طی پنج سال آینده جایگاه مهم‌تری در حوزه معدن پیدا کند؛ بنابراین تربیت نیروی متخصص این حوزه باید از هم‌اکنون در دستور کار دانشگاه‌ها قرار گیرد.

وی با اشاره به مشکلات برخی واحدهای تولیدی در تامین نیروی متخصص افزود: در مواردی واحدهای تولیدی استان به دلیل نبود نیروی انسانی متخصص، ناچار به جذب نیرو از خارج استان شده‌اند.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه 48 درصد پست‌های سازمانی استان بلاتصدی است، گفت: بخشی از این وضعیت به نبود نیروی انسانی متناسب با نیاز دستگاه‌های اجرایی بازمی‌گردد و دانشگاه‌ها باید برای کاهش این فاصله نقش فعال‌تری ایفا کنند.

شناسایی 10 تا 12 رشته مورد نیاز بازار کار

بیجار اظهار کرد: با توجه به روند توسعه و پیشرفت استان، بازار کار برای حدود 10 تا 12 رشته تحصیلی دانشگاهی در سیستان و بلوچستان ظرفیت و نیاز مشخص دارد و باید این رشته‌ها با بررسی کارشناسی نیاز دستگاه‌های اجرایی، بخش تولید و ظرفیت‌های اقتصادی استان شناسایی شوند.

وی افزود: انتظار می‌رود این بررسی حداکثر ظرف دو هفته انجام شود تا موضوع در شورای پژوهشی یا شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مورد بررسی قرار گیرد و در صورت فراهم نبودن امکان راه‌اندازی رشته‌ها برای مهرماه، برنامه ایجاد آنها برای بهمن‌ماه آماده شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تأکید کرد: استان برای رشته‌هایی که بر اساس نیازهای واقعی شناسایی شوند، حمایت و تعهد لازم را خواهد داشت و باید برای راه‌اندازی و تقویت این رشته‌ها مسیر ویژه‌ای تعریف شود.

دانشگاه‌ها به حل مسائل واقعی سیستان و بلوچستان ورود کنند

بیجار با تاکید بر ضرورت کاهش فاصله دانشگاه و مسائل اجرایی استان اظهار کرد: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی نباید صرفاً به آموزش نیروی انسانی محدود شوند، بلکه باید در کنار دستگاه‌های اجرایی برای مسائل واقعی استان راهکار ارائه کنند.

وی دانشگاه سیستان و بلوچستان را دارای ظرفیت لازم برای ایفای نقش محوری در این زمینه دانست و افزود: این دانشگاه می‌تواند به‌عنوان محور راهبری میان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان، هماهنگی بیشتری برای جهت‌دهی ظرفیت‌های علمی به سمت نیازهای توسعه‌ای منطقه ایجاد کند.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین بر تمرکززدایی در تصمیم‌گیری‌های آموزش عالی تأکید کرد و گفت: شرایط استان‌ها با یکدیگر متفاوت است و نمی‌توان بدون شناخت مسائل و ظرفیت‌های هر منطقه برای آن تصمیم‌گیری کرد؛ بنابراین باید اختیارات بیشتری به استان‌ها واگذار شود.

پیوند آموزش عالی با سند توسعه و اقتصاد مکران

بیجار تصریح کرد: اولویت‌های آموزش عالی در سیستان و بلوچستان باید با سند اجرایی توسعه استان، سند آمایش، برنامه هفتم توسعه و ظرفیت‌های منطقه مکران هماهنگ باشد تا رشته‌های دانشگاهی متناسب با مسیر توسعه آینده استان شکل بگیرند.

وی ادامه داد: تربیت نیروی انسانی متخصص باید همزمان با توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی دنبال شود؛ چراکه بدون نیروی انسانی ماهر، بخشی از ظرفیت‌های جدید اقتصادی استان امکان بهره‌برداری کامل نخواهد داشت.

نیروگاه خورشیدی برای کاهش ناترازی انرژی دانشگاه

استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنان خود بر استفاده از ظرفیت‌های موجود برای تامین بخشی از نیازهای مالی دانشگاه تأکید کرد و گفت: ایجاد نیروگاه خورشیدی در اراضی دانشگاه سیستان و بلوچستان با ظرفیت حدود 2.5 مگاوات می‌تواند بخشی از ناترازی انرژی این مجموعه را کاهش دهد و زمینه ایجاد درآمد برای دانشگاه را فراهم کند.

بیجار با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و مرزی استان افزود: سیستان و بلوچستان 932 کیلومتر مرز، بندر اقیانوسی چابهار و ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه‌های تجارت مرزی، معدن و انرژی‌های تجدیدپذیر دارد و دانشگاه باید بخشی از توان علمی خود را برای حل مسائل و بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها به کار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: توسعه استان نیازمند استفاده همزمان از ظرفیت دولت، دانشگاه، بخش خصوصی و سرمایه‌های موجود در جامعه است و این ظرفیت‌ها باید در چارچوب یک برنامه مشخص و مبتنی بر نیازهای واقعی استان به کار گرفته شوند.

انتهای پیام.  


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پرواز مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان برقرار می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، کاظم توسلی از اضافه‌شدن دو مسیر پروازی جدید به شبکه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس خبر داد و اظهار داشت: پروازهای مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان در برنامه پروازی این فرودگاه قرار گرفته است.

وی افزود: پرواز مسیر بندرعباس ـ گرگان از روز چهارشنبه و پرواز بندرعباس ـ رشت از روز پنجشنبه هفته آینده برقرار خواهد شد و مسافران می‌توانند از این مسیرهای مستقیم برای تردد میان جنوب و شمال کشور استفاده کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان با اشاره به مقصدهای فعلی پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس گفت: در حال حاضر از این فرودگاه به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز و اهواز پرواز انجام می‌شود و با اضافه‌شدن دو مقصد رشت و گرگان، شبکه پروازی بندرعباس توسعه پیدا می‌کند.

توسلی ادامه داد: برقراری پروازهای مستقیم به استان‌های شمالی، علاوه بر افزایش دسترسی هوایی مسافران، می‌تواند زمینه تقویت ارتباطات میان هرمزگان و استان‌های گیلان و گلستان را در حوزه‌های گردشگری، اقتصادی و تجاری فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه مسیرهای پروازی و ایجاد ارتباط مستقیم میان مراکز مختلف کشور، یکی از عوامل مؤثر در تسهیل تردد مسافران و تقویت ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری استان هرمزگان است.

انتهای پیام/864  


۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر 2 کشته برجا گذاشت؛ 5 نفر دستگیر شدند - تسنیم

استانها

سردار مرتضی جوکار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع درگیری در یکی از محلات شهرستان ایرانشهر، ماموران انتظامی بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: ماموران پس از حضور در محل دریافتند که درگیری در پی وجود اختلافات قدیمی میان دو طایفه رخ داده و متاسفانه در جریان این حادثه، دو نفر از عابران پیاده جان خود را از دست داده‌اند.

وی ادامه داد: ماموران پلیس با حضور به‌موقع و اقدام سریع، موفق شدند 5 نفر از عوامل این نزاع و درگیری را دستگیر کنند. ماموران در جریان پاکسازی محل حادثه، یک قبضه سلاح کلاش به همراه مهمات جنگی کشف کردند.

سردار جوکار با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با برهم‌زنندگان نظم و امنیت عمومی خاطرنشان کرد: بررسی ابعاد این حادثه و اقدامات قانونی در خصوص افراد دستگیرشده در دستور کار پلیس قرار دارد.

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: پلیس با هرگونه اقدام خشونت‌آمیز که امنیت و آرامش شهروندان را تهدید کند، برخورد قانونی خواهد کرد و اجازه نخواهد داد اختلافات و درگیری‌ها امنیت عمومی مردم را تحت تاثیر قرار دهد.

انتهای خبر/      




 جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم
۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به...

 تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر
۴ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کشورهای خلیج فارس تصور می‌کنند ایران در نهایت در برابر افزایش فشار اقتصادی، پاسخ نظامی خواهد داد و در هر صورت درگیری دوباره به نقطه جوش خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بر فشا

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 ۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/  هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران
۵ ساعت قبل / سایت رکنا

۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/ هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران

اجتماعی رکنا، رؤسای فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ همزمان با روز جهانی بشردوستی، با هشدار نسبت به افزایش خطر برای کارکنان امدادی، خواستار اقدام عملی دولت‌ها و طرف‌های درگیر برای حفاظت از نیروهای بشردوستانه و تضمین امنیت فعالیت‌های امدادی شدند.

 پیروزی سریع بر ایران محقق نشد؛ نارضایتی متحدان عرب آمریکا از ترامپ افزایش یافته است
۴ ساعت قبل / سایت جماران

پیروزی سریع بر ایران محقق نشد؛ نارضایتی متحدان عرب آمریکا از ترامپ افزایش یافته است

روزنامه «واشنگتن‌پست» در گزارشی از افزایش نارضایتی دولت‌های عرب حاشیه خلیج فارس از سیاست دونالد ترامپ در قبال ایران خبر داده و نوشته است: متحدان منطقه‌ای واشنگتن که برخی از آنها در ابتدای جنگ تصور می‌کردند یک پیروزی سریع و قاطع می‌تواند به سودشان تمام شود، اکنون پس از ماه‌ها درگیری، تداوم حملات موشکی و پهپادی و بسته‌ماندن تنگه هرمز، بیش از گذشته نسبت به راهبرد آمریکا و توان ترامپ برای پایان دادن دیپلماتیک به بحران تردید دارند.