قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

اجتماع بزرگ عاشوراییان یزد در حسینیه امیرچقماق

k: یزد | امام حسین(ع) | عکس استانها | مجید دهقانی زاده | حسینیه ایران | دبیرخانه یزد حسینیه ایران | هیئت مذهبی | شورای هیئات مذهبی استان یزد | هیئت های مذهبی | ماه محرم و صفر
 اجتماع بزرگ عاشوراییان یزد در حسینیه امیرچقماق



۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه بخش مرکزی یزد: فشار اقتصادی دشمن نشان دهنده شکست آنها در عرصه نظامی است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید محمد کاظم مدرسی در خطبه اول نماز جمعه این هفته بخش مرکزی یزد با اشاره به اهمیت تقوا اظهار کرد: در قرآن کریم به عصمت رسول خدا اشاره شده است و دستورات ایشان را همچون دستورات خداوند می‌داند.

وی افزود: داشتن تقوای عملی، حفاظت از دین، استقلال از هوای نفس از خصلت‌های اصلی نائب امام زمان (عج) است که رهبر شهید انقلاب این خصلت‌ها را به صورت بارز داشتند و به همین دلیل مردم دستورات ایشان را با جان و دل پذیرا می‌شدند.

امام جمعه بخش مرکزی یزد در خطبه دوم نماز جمعه این هفته با اشاره به چهلمین روز تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب گفت: این جریان استثنایی پیام‌هایی همچون دین‌باوری، عشق به دین و عشق به وطن اسلامی، بیزاری از دشمنان و بیعت با جانشین ایشان، تجلی ارادت به اهل بیت (ع) و قرآن و رزمایش مهم برای اثبات دین‌داری و دین‌مداری و حب به وطن در عین تنفر از دشمنان این مرز و بوم را در دل خود جای داده بود.

وی با اشاره به سالروز ورود آزادگان به میهن، این افراد را مصداق بارز ایستادگی در برابر دشمن در شدیدترین شرایط سخت دانست.

مدرسی با اشاره به روز جهانی مسجد گفت: پیامبر اکرم (ص) فرمودند که اگر خداوند بنده‌ای را دوست داشته باشد آن را جلودار مسجد قرار می‌دهد.

وی با اشاره به مسئله حجاب در کشور تصریح کرد: مسئولان فرهنگی باید پاسخگوی این شرایط باشند چرا که این شرایط ناامنی فرهنگی، سیاسی، اجتماعی را ایجاد می‌کند و دشمن بر این فرهنگ در حال سرمایه‌گذاری است.

امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه دشمن با تشدید فشار‌های اقتصادی به سبک جدید مقابله با جمهوری اسلامی ایران روی آورده است، گفت: این رویکرد نشان‌دهنده شکست دشمن در بعد نظامی است و دشمن با محدودیت‌های فراوانی در بعد نظامی، تاکتیک، اقتصادی و متحدانش دارد و روی به رویکرد‌های دیگری آورده است که در این راستا مسئولان و مردم باید دقت داشته باشند که شوک اقتصادی به کشور وارد نشود و در مقابل این نقشه دشمن با استواری ایستادگی کنند.


۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

توقیف ۲ خودروی حامل ۱۱ تن چوب قاچاق در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدجمال موسویان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تشدید برخورد با متخلفین حوزه منابع طبیعی، به ویژه زمین خواری، قطع درخت و قاچاق چوب و زغال، از توقیف دو خودروی حامل چوب قاچاق طی ۴۸ ساعت گذشته خبر داد.

موسویان گفت: یک دستگاه خودروی کامیون حامل ۱۰ تن چوب قاچاق، توسط نیروهای یگان حفاظت لوداب با همکاری پاسگاه انتظامی و با هماهنگی سازمان تعزیرات حکومتی استان با استناد به ماده ۴۸ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع و ماده ۲۵ مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز توقیف شد.

وی افزود: در شهرستان کهگیلویه نیز یک دستگاه خودروی وانت نیسان، حامل یک تن چوب قاچاق و یک دستگاه اره موتوری کشف و متخلفان با دستور مقامات قضایی بازداشت شدند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد از عموم مردم خواست مشاهدات خود از تخلفات حوزه منابع طبیعی شامل زمین خواری، تخریب و تصرف اراضی ملی، قطع درخت، قاچاق چوب، تولید و قاچاق زغال و آتش سوزی عرصه های طبیعی را به شماره های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی گزارش دهند.




 وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه

‌زخم نفت، مدرنیزاسیون تحمیلی، رانده‌شدن مردم از جغرافیای زیست‌شان‌ و تبدیل حافظه جمعی به میدان مقاومت. جلد اول «شهرهای نمک»، یعنی «سرگردانی»، در نسخه فارسی با ترجمه امل نبهانی منتشر شده و آن را می‌توان رمانی درباره پیدایش نفت در شبه‌جزیره عربستان و دگرگونی روستاها و بادیه‌ها معرفی کرد.

 میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان
۱ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان

سبک شوخی در محیط خانواده، نه تنها بر فضای خانه تأثیر می‌گذارد، بلکه شخصیت و شیوه‌های ارتباطی کودک را در آینده شکل می‌دهد و والدین نقش کلیدی در آموزش قواعد احترام، شوخ‌طبعی و مرزهای ارتباطی به فرزندان دارند.

 کیهان پشت علی مطهری درآمد؛ وظیفه حکومت اسلامی فقط تامین آب و نان نیست
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

کیهان پشت علی مطهری درآمد؛ وظیفه حکومت اسلامی فقط تامین آب و نان نیست

روزنامه کیهان در واکنش به نامه آیت‌الله احمد عابدینی خطاب به علی مطهری درباره مسئله حجاب، با انتقاد شدید از طرح مسائل اقتصادی و اجتماعی در کنار موضوع حجاب، وی را «روحانی‌نما» خواند و تشبیه او درباره «دزدیدن کشمش» را به باد انتقاد گرفت.

 قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 / بررسی کارنامه ۶ ماهه بازار خودرو + جدول
۴۴ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 / بررسی کارنامه ۶ ماهه بازار خودرو + جدول

قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 تورم نهاده‌های صنعت رکورد زد؛ موج گرانی به کالاها می‌رسد؟
۵۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

تورم نهاده‌های صنعت رکورد زد؛ موج گرانی به کالاها می‌رسد؟

آخرین آمارهای صنعت نشان می‌دهد وضعیت تورم نهاده‌ها در این بخش اقتصاد اوج گرفته و به رقم تاریخی ۱۰۹ درصد رسیده است. این تورم که در بهار ۱۴۰۵ به وقوع پیوسته نسبت به بهار ۲۵ سال گذشته خود بی‌سابقه بوده است. باید دقت داشت که تورم به وقوع پیوسته در نهاده‌های بخش صنعت در نهایت خود را در قیمت کالاهای نهایی بخش صنعتی نشان خواهد داد و تورم کالاهای صنعتی نیز در ماه‌های آتی به این نرخ نزدیک خواهد شد.