قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۰۶

پروژه‌های شهرک‌سازی در قدس، هویت عربی-اسلامی آن را تغییر نخواهد داد - تسنیم

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که پروژه‌های شهرک‌سازی در قدس، هویت عربی-اسلامی آن را تغییر نخواهد داد.
 پروژه‌های شهرک‌سازی در قدس، هویت عربی-اسلامی آن را تغییر نخواهد داد - تسنیم



۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

فریاد «جنایتکار» علیه نخست‌وزیر نیوزیلند به‌دلیل حمایت از رژیم اسرائیل - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یک معترض حامی فلسطین نشست عمومی کریستوفر لوکسون، نخست‌وزیر نیوزیلند، در شهر کرایست‌چرچ را با اعتراض به سیاست‌های دولت این کشور در قبال رژیم صهیونیستی مختل کرد.

.

این معترض در جریان نشست، لوکسون را «مایه شرمساری» و «جنایتکار» خطاب کرد و از حمایت دولت نیوزیلند از رژیم صهیونیستی انتقاد کرد. حمایت از ایران در خیابان‌های نیوزیلند

انتهای پیام/  


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

گزارشگر سازمان ملل: ارتش اسرائیل بی‌اخلاق‌ترین ارتش است - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «فرانچسکا آلبانیز»، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین، در اظهاراتی تند، ارتش رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرد و آن را «بی‌اخلاق‌ترین ارتش جهان» توصیف نمود.

وی با اشاره به وضعیت شهرک «قصره» در جنوب نابلس، تأکید کرد که شهرک‌نشینان صهیونیست این منطقه را در محاصره کامل نگه داشته و آب ساکنان آن را قطع کرده‌اند و این اقدام، بخشی از سیاست‌های فشار و آوارگی علیه فلسطینیان در کرانه باختری است. قصره در محاصره؛ خانواده‌های فلسطینی تنها 2 روز غذا دارند

گزارشگر ویژه سازمان ملل همچنین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از زمان برقراری آتش‌بس در نوار غزه، دست‌کم 1200 فلسطینی از جمله 300 کودک را به شهادت رسانده است.

به گفته وی، همزمان با این آتش‌بس، تخریب گسترده نوار غزه و ارتکاب کشتارهای جدید علیه فلسطینیان ادامه دارد و رژیم صهیونیستی با این اقدامات، قوانین بین‌المللی و حقوق بشر را نادیده گرفته است.

انتهای پیام/  


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، پنجاه‌وهفت سال پیش در چنین روزی (21 اوت 1969)، «مایکل دنیس روهن»، یک یهودی تندرو و جنایتکار با اصالت استرالیایی، بخش شرقی مسجد الاقصی را به آتش کشید. شعله‌های حریق که تا نزدیکی گنبد تاریخی مسجد (که از جنس نقره خالص بود) نیز کشیده شد، خسارت‌های گسترده‌ای به این مکان مقدس وارد کرد.

از جمله آثار و نشانه های مسجد الاقصی که در این آتش سوزی خسارت دید، می توان به مسجد عمر که سقفی گلی و پل‌هایی چوبی داشت، اشاره کرد. علاوه بر این، محراب زکریا در مجاورت مسجد عمر، مقام اربعین در مجاورت محراب زکریا، 3 راهرو از مجموع 7 راهرو امتداد یافته از جنوب به شمال و ستون‌ها و نمادهای زینتی در این مکان نابود شد و بخشی از سقف نیز در جریان آتش سوزی فرو ریخت و خسارت‌های زیادی هم به درها و پنجره های مسجد وارد شد. حماس: طرح‌های یهودی‌سازی مسجد الاقصی شکست خواهد خورد

همچنین بخش هایی از نمای داخلی گنبد منقش و دیوارهای جنوبی خسارت دیده و 48 پنجره شیشه ای و گچی نابود شد و نماها و قرآن های زیادی هم در آتش سوخت.

فلسطینیان با حضور سریع خود در مسجد الاقصی، توانستند از گسترش دامنه آتش‌سوزی جلوگیری کنند. خودروهای آتش‌نشانی و امدادرسانی از الخلیل، بیت‌لحم و دیگر مناطق کرانه باختری و فلسطین اشغالی 1948 راهی قدس شدند، اما رژیم صهیونیستی با اقدامات مختلف از جمله قطع آب مناطق مجاور مسجد الاقصی و تأخیر عمدی در اعزام خودروهای آتش‌نشانی، تلاش کرد تا آتش گسترده‌تر شده و مسجد به کلی نابود شود.

آتش‌سوزی مسجد الاقصی با واکنش گسترده کشورهای اسلامی و عربی مواجه شد. روز بعد از این حادثه، هزاران مسلمان نماز جمعه را در محوطه‌های خارجی مسجد الاقصی اقامه کردند و تظاهرات‌هایی در شهر قدس برگزار شد.

از مهم‌ترین پیامدهای این جنایت، برگزاری اولین اجلاس سران اسلامی در رباط (پایتخت مغرب) و تأسیس سازمان همکاری اسلامی بود که تمام کشورهای اسلامی در آن عضو شدند. همچنین شورای امنیت سازمان ملل در 15 سپتامبر 1969، قطعنامه 271 را صادر کرد و طی آن اقدام رژیم صهیونیستی را محکوم و خواستار لغو تمام تدابیر و اقدامات این رژیم با هدف تغییر اوضاع حاکم بر قدس شد و بر ضرورت پایبندی این رژیم به توافقنامه‌های ژنو و قوانین و موازین بین‌المللی تأکید کرد.

رژیم صهیونیستی پس از بازداشت «مایکل دنیس روهن»، مدعی شد که او مشکل روانی داشته و بدین‌گونه او بدون هیچ مجازاتی و پس از مدت کوتاهی بستری در تیمارستانی در نزدیکی عکا، به کشورش استرالیا بازگردانده شد.

کمیته عمران و بازسازی مسجد الاقصی وابسته به وزارت اوقاف اردن، مسئولیت از بین بردن آثار آتش‌سوزی و مرمت و بازسازی مسجد الاقصی را بر عهده گرفت و تیم فنی این کمیته از اوایل سال 1970 کار خود را آغاز کرد.

رژیم صهیونیستی پیش و پس از این آتش‌سوزی، همواره در تلاش برای یهودی‌سازی شهر قدس و به ویژه مسجد الاقصی (قبله نخست مسلمانان و سومین حرم شریف) بوده است. با این حال، سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی از جمله یونسکو با صدور قطعنامه‌هایی، قاطعانه اعلام کرده‌اند که قدس و مسجد الاقصی متعلق به مسلمانان است و هیچ پیوندی میان این مکان و یهودیان وجود ندارد و قدس در حقیقت شهری اشغالی است.

انتهای پیام/  




 چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگترین پایگاه نظامی خود را به پایان رساند
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگترین پایگاه نظامی خود را به پایان رساند

خبرگزاری رویترز امروز با استناد به تصاویر ماهواره ای نوشت که چین فاز نخست ساخت و ساز در صخره مرجانی آنتلوپ در مجمع‌الجزایر پاراسل را تکمیل کرده است.

 «نبرد هرمز» روز چهل و دوم | گزارش در حال به روز رسانی
۵ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و دوم | گزارش در حال به روز رسانی

در حالی که مذاکرات تهران و واشنگتن متوقف مانده و اختلاف‌ها بر سر تنگه هرمز همچنان حل نشده است، آمریکا تلاش می‌کند فشار بر اقتصاد ایران را از مسیر محدود کردن...

 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.

 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم
۳ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.